Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dr. Ahmet Haki Türkdemir Ankara 112 İl Ambulans Servisi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dr. Ahmet Haki Türkdemir Ankara 112 İl Ambulans Servisi"— Sunum transkripti:

1 Dr. Ahmet Haki Türkdemir Ankara 112 İl Ambulans Servisi
HİZMET İÇİ EĞİTİMLER Dr. Ahmet Haki Türkdemir Ankara 112 İl Ambulans Servisi

2 HİZMET İÇİ EĞİTİMLER İşe Başlama Uyum Eğitimi Programı (1+2 gün)
112 Acil Yardım İstasyonu Hizmet içi Eğitimi (2 gün) Güvenli Ambulans Sürüş Teknikleri (3 gün) Acil Araç Sürücülük Eğitimi (5 gün) Çağrı Karşılama Eğitimi Programı (3 gün) Veri Hazırlama Eğitim Programı (5 gün) Komuta Kontrol Merkezi Hizmet İçi Eğitimi (5gün) Danışman Hekimlik Eğitim programı  (7 gün)

3 İŞE BAŞLAMA-UYUM EĞİTİMİ
PROGRAMIN AMACI: Yeni işe başlayan personelin işe başlama ve kuruma uyumunu sağlamak üzere aşağıdaki programa uygun olarak işe başlama eğitimlerinden geçirilmesi planlanmıştır. Eğitim 4 bölümden oluşmaktadır. EĞİTİM SÜRESİ: 3 iş günü içinde eğitimlerin tümünün tamamlanması planlanmıştır. Birinci günü teorik ve 2 iş günü istasyon stajı olarak planlanmıştır.

4 Konular

5 Mevzuat

6 Haberleşme

7 Ambulans Malzemeleri

8 İstasyon Hizmet içi Eğitimi (2 gün)
AMAÇ: İstasyon çalışanlarının ekip olarak hareket edebilme becerisi kazandırma, ortak müdahale yeteneklerinin geliştirilmesidir. 2 iş günü içinde temel müdahale yöntemlerinin ekip üyeleri tarafından birlikte yürütülmesine yönelik uygulama eğitimidir.

9 İstasyon Hizmet içi Eğitimi (2 gün)

10 Güvenli Ambulans Sürücülük Eğitimi
AMAÇ: Ambulans sürücülüğüne yönelik genel manevra uygulamaları ve ambulans genel bakım özelliklerinin anlatıldığı eğitim programıdır. Bir iş günü teorik, 2 iş günü içinde manevra yetenekleri uygulamaları gerçekleştirilmektedir. Başarılı olanlara makam oluru alınmaktadır.

11 Program

12 İleri Ambulans Sürücülüğü Eğitim Programı
AMAÇ: Ambulans kullanımı ile ilgili ileri düzeyde beceri kazandırılması ve tıbbi uygulamalarla bütünleştirilmesi amaçlanmaktadır. Beş iş günü içinde uygulamalı eğitimler gerçekleştirilmektedir.

13 İleri Ambulans Sürücülüğü

14 Çağrı Karşılama Eğitimi Programı (3 gün)
AMAÇ: Komuta merkezinde gelen telefonları karşılamakla görevli sağlık personelinin çalışma ilke ve koşullarının teorik ve uygulamalı eğitimidir. 3 iş günü sürmektedir.

15

16 Veri Hazırlama Eğitim Programı (5 gün)
AMAÇ: Komuta merkezi veri girişlerinde uyulması genel genel ilkeler ve düzenlemelerle ilgili teorik ve pratik eğitimler ve acil çağrı merkezlerinin çalışmalarının yerinde ziyaretleri ile uygulanmaktadır.

17

18 Komuta Kontrol Merkezi Hizmet İçi Eğitimi (5gün)
AMAÇ: Komuta Kontrol Merkezi çalışan ekiplerinin ortak çalışma bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yönelik olarak hazırlanan ve 5 işgünü uygulanan teorik ve uygulamalı, simülasyon eğitimidir.

19

20 Danışman Hekimlik Eğitim programı (7 gün)
AMAÇ: Komuta merkezinde danışman hekim olarak çalışanlara yönelik, bilgi, beceri ve uygulama yeteneklerini geliştirmeye yönelik 7 iş günü süren bir eğitim programıdır.

21

22 Teşekkür ederiz. İLETİŞİM ADRESLERİ Ankara İl Sağlık Müdürlüğü
112 Acil Sağlık Hizmetleri Komuta Merkezi Bağdat Caddesi No:16 MACUNKÖY-OSTİM Yenimahalle/ANKARA Tel: / 126 Faks E-posta: Teşekkür ederiz.


"Dr. Ahmet Haki Türkdemir Ankara 112 İl Ambulans Servisi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları