Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI www.ahum.org.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI www.ahum.org."— Sunum transkripti:

1 AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI

2 BİZ KİMİZ? Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konularında Devlet Destekli Uygulamaları Olan Bir Hizmet Şirketiyiz.

3 İHTİYAÇ? İhraç Edilmesi Mümkün Olan Ürünlere Sahip Küçük ve Orta Boy İşletmelerimizin; Bilgi, Maddi Kaynak ya da İnsan Kaynağı Eksikliği Sebebi İle İhracat Yapamadıklarını Biliyoruz.

4 ÇÖZÜM ÖNERİMİZ? İmalatçı - İhracatçı Firmalara; Markalarını ve Ürünlerini Yurt Dışında Tanıtabilme, Yurtdışı Pazar Payını Geliştirme, Uluslar arası pazarlara Girebilme, Dış Pazar Paylarını Yükseltme, İhracat Kapasitelerini Arttırma, Daha Karlı Satabilme, Masraflardan Tasarruf Edebilme İmkanları Yaratmaktır.

5 KOCAELİ İHRACAT BÜLTENİ
Hedef KOBİ Tanımı Kapsamında Yer Alan ve İmalat Sanayinde Faaliyet Gösteren İşletmelere Marka ve Ürünlerini Yurt Dışında Tanıtabilmeleri İçin Gerçekleştirecekleri Faaliyetlerine Devlet Destekli Çözümler Getirmek. Sorun Küçük ve 0rta Ölçekli İşletmeler ile Orta Ölçekli Anonim Şirketler Uluslararası Tanıtım ve Markaya Yönlendirme Konusunda Henüz Yararlanamamış Potansiyele Sahiptirler. Çözüm Bu Noktada Kosgeb Destekleri Yönetmeliği Kapsamında Yer Alan Markaya Yönlendirme ve Tanıtım Desteği Çerçevesinde İşletmelerin Uluslararası Pazarlara Açılmalarına Destek Oluyoruz. Sonuç İşletmelerin; İşletmelerini ve Ürünlerini Hollanda Pazarında Tanıtmaları Sağlanacaktır. Havuza Gelen Teklif ve Talepler Heyet Organizasyonu Ön Araştırması Kapsamında Değerlendirilecek ve Belirlenen Ürünlere ve Markalara Sahip KOBİ lerimiz İş Organizasyonuna Dahil Edilecektir.

6 KOCAELİ İHRACAT HEYETİ
Hedef Türkiye deki İmalatçı – İhracatçı Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) İle Hollanda daki İthalatçı Firmalara Ticaret Yapabilme İmkanları Yaratmak. Sorun İş Dünyası Kuruluşları Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri Üretme Konusunda Henüz Yararlanamamış Potansiyele Sahiptirler. Çözüm Bu Noktada Kosgeb Destekleri Yönetmeliği Kapsamında Yer Alan İhracat Amaçlı Yurtdışı İş Gezisi ( İYİG) Programı Katılım Desteği Çerçevesinde Üye İşletmelerin Uluslararası Pazarlara Açılmalarına Yardımcı Oluyoruz. Sonuç Kobiler İş Organizasyonu Programı Sürecinde Hollandalı Potansiyel İthalatçı Firmalar İle Doğrudan İkili İş Görüşmeleri Yapma, İkili Ticaret Yapma, İşbirliği İmkanları İçin Araştırma Yapma, Tüketici Tercih ve Ürün Fiyatları Hakkında Yerinde Tespit Yapma, Ekonomik Yapı, Sanayi ve Ticaret İle İlgili Bilgi Edinme Gibi Faydalar Sağlayacaklardır.

7 SONUÇLAR – FAYDALAR Türkiye deki İmalatçı – İhracatçı Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) İle Hollanda daki İthalatçı Firmalara Ticaret Yapabilme İmkanları Yaratarak Kocaeli İhraç Ürünlerinin Tanıtımı, Kocaelili Firmalarımızın Dış Pazar Paylarında Artış Sağlanması ve İki Ülke İş Çevreleri Arasındaki İşbirliği İmkanlarının Artırılmasını Kolaylaştırmaktır.

8 www.ahum.org İHRACAT UYGULAMA ADIMLARI
Ürünlerinizin Hollanda ya İhracat Potansiyelleri AHUM Tarafından Tespit Edilecektir. Ürünleriniz ve Firmanız  Hollanda Pazarındaki Potansiyel Alıcı Firmalara AHUM Tarafından Tanıtılacaktır. Ürünleriniz ve Firmanız İle İlgili Yurtdışından Gelen Teklif ve Talepler AHUM Tarafından Size İletilecektir. Talepte Bulunan Alıcılara Numune, Katalog ve Fiyat Listeleri AHUM Tarafından Gönderilecektir. Ürününüzün Kısa Zamanda Satışına Yönelik Olarak Bölgelere Göre Piyasa Analizi AHUM Tarafından Yapılıp Size Sunulacaktır. İthalatçı Firmanın, Ürün Kalitenizi ve Fiyatınızı Uygun Bulması Durumunda Oluşacak Sipariş İhracatçı Firmaya AHUM Tarafından İletilecektir. İkili Ticaretin Gerçekleşmesine Yönelik İş Organizasyonu AHUM Tarafından Organize Edilecektir. Ürününüzün Hollanda ya Teslimi Aşamasına Kadar ki Tüm Gümrük İşlemleriniz AHUM Tarafından Yürütülecektir. Alıcı ve Satıcı Arasındaki İlişkiler AHUM Tarafından Yürütülecektir. Satış Sonrası Hizmet ve Yeni Satış Fırsatları Geliştirme AHUM Tarafından Sağlanacaktır.

9

10 Yazışma İletişim Tel/Fax Internet
Ömerağa Mah. Şahabettin Bilgisu Cad. No: 37 Kat: 1 İzmit / KOCAELİ İletişim Ankara Cad. Kocaeli Gümrük Başmüdürlüğü yanı Kavala İş Hanı. Tel/Fax Tel: Fax: Internet

11


"AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI www.ahum.org." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları