Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ŞEHİT GÜLTEKİN TIRPAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AMASYA MERKEZ BİLGİSAYAR ARASINDA YAPILAN "OKUL-SANAYİ İŞBİRLİĞİ AMASYA MODELİ" PROTOKOLÜ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ŞEHİT GÜLTEKİN TIRPAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AMASYA MERKEZ BİLGİSAYAR ARASINDA YAPILAN "OKUL-SANAYİ İŞBİRLİĞİ AMASYA MODELİ" PROTOKOLÜ"— Sunum transkripti:

1

2 ŞEHİT GÜLTEKİN TIRPAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AMASYA MERKEZ BİLGİSAYAR ARASINDA YAPILAN "OKUL-SANAYİ İŞBİRLİĞİ AMASYA MODELİ" PROTOKOLÜ 10.08.2016 - 10.08.2019

3 Protokolün Adı: Bilişim Teknolojileri Alanı Okul-Sanayi İşbirliği Amasya Modeli Protokolü Protokolün Tarafları: ŞEHİT GÜLTEKİN TIRPAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ - AMASYA MERKEZ BİLGİSAYAR Protokolün Başlangıç Tarihi: 10.08.2016 Protokolün Bitiş Tarihi: 10.08.2019 Protokolün süresi imza tarihinden itibaren 3 (Üç) yıldır. Süre bitiminden önce taraflardan herhangi birinin yazılı talebinin olması durumunda, tarafların mutabakatı ile belirlenen süre kadar uzatılabilir.

4 Protokolün Adı: Bilişim Teknolojileri Alanı Okul-Sanayi İşbirliği Amasya Modeli Protokolü Protokolün Amacı: Veri Tabanı Programcılığı, Web Tasarım Programcılığı ve Teknik Servis dallarının okulun, eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi yolu ile güçlendirilmesi; Protokolün Hedefleri: İşletmenin ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün Okul-Sanayi İşbirliği Amasya Modeli ile Bilişim sektörünün güçlendirilerek iş istihdamının artırılmasını sağlamak.

5 Protokolün Adı: Bilişim Teknolojileri Alanı Okul-Sanayi İşbirliği Amasya Modeli Protokolü Protokolün Sonucunda Gerçekleşmesi Beklenen Faaliyetler Nelerdir? Bilişim Teknolojileri Alanı Veri Tabanı Programcılığı, Web Tasarım Programcılığı ve Teknik Servis dallarının okulun, eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilerek okul sanayi yolu ile güçlendirilmesi;

6 Protokolün Adı: Bilişim Teknolojileri Alanı Okul-Sanayi İşbirliği Amasya Modeli Protokolü Protokolün Sonucunda Gerçekleşmesi Beklenen Faaliyetler Nelerdir? Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, veri tabanı ve programlama dilinin kurulumu, veri tabanının oluşturulması ve yönetimi, yazılım geliştirme, hata giderme, bakım ve yedek almaya yönelik eğitim faaliyetlerini yürütür hale getirebilmek.

7 Protokolün Adı: Bilişim Teknolojileri Alanı Okul-Sanayi İşbirliği Amasya Modeli Protokolü Protokolün Sonucunda Gerçekleşmesi Beklenen Faaliyetler Nelerdir? Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım olarak kurulumu bilgilerinin yanında, web sayfası tasarımına ve programlama dilleri yardımıyla etkileşimli web uygulamaları hazırlanmasına yönelik eğitim faaliyetlerini yürütür hale getirebilmek.

8 Protokolün Adı: Bilişim Teknolojileri Alanı Okul-Sanayi İşbirliği Amasya Modeli Protokolü Protokolün Sonucunda Gerçekleşmesi Beklenen Faaliyetler Nelerdir? Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılımı, kurulumu, arıza giderme ve kontrol sistemleri devreleri yapma yeterliklerine sahip meslek elemanları yetiştirerek yeterliklerine sahip sorumlu, nitelikli eleman gücünü yeni teknik ve yöntemlere dayalı olarak gelişmeyi hedeflemektir.


"ŞEHİT GÜLTEKİN TIRPAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AMASYA MERKEZ BİLGİSAYAR ARASINDA YAPILAN "OKUL-SANAYİ İŞBİRLİĞİ AMASYA MODELİ" PROTOKOLÜ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları