Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır."— Sunum transkripti:

1

2

3 Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

4 Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren başarıyı ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

5

6 Okulumuz 2012-2013 yılında Yedieylül İlkokulu binası içerisinde bir şube olarak eğitim öğretime başlamıştır. 2015-2016 yılında 6 şubede 115 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir.

7 Sınıflarımız 15-20 kişilik olup her sınıfta etkileşimli tahtalar bulunmaktadır.

8 Dersler öğrenmeyi destekleyen araç gereçlerle işlenir.

9 Dersler öğrenmeyi destekleyen araç gereçlerle işlenir.

10 Okulumuzda, ortaokul derslerine ilave olarak  Kuran-ı Kerim  Hz. Muhammed’in Hayatı  Temel Dini Bilgiler  Arapça dersleri okutulmaktadır.

11  TEOG sınavlarına hazırlık niteliğinde yoğun kurs çalışmaları  Her ay düzenli deneme sınavları  Ödev ve test çalışmaları için takip çizelgeleri

12  Eğitim koçluğu (Farklı branşlarda her öğretmen iki öğrenci alarak yıl sonuna kadar öğrencilerin tüm TEOG derslerindeki çalışmalarını takip etmektedir.)

13 Öğrencilerimizin kişisel yeteneklerine uygun sosyal ve sportif faaliyetler düzenlenmekte ve doğaya olan sevgilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar da yapılmaktadır.

14

15 Okulumuzda kişisel yeteneklere uygun olarak çeşitli sosyal etkinlikler yapılmaktadır. Bunlar arasında drama, resim ve boyama, tasarım ve hayal gücünü geliştirme etkinlikleri düzenlenmektedir.

16

17 Öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırılmaya yönelik okul çapında projeler uygulanmakta ayrıca zihinsel gelişimlerine katkı verici faaliyetler düzenlenmektedir.

18 İlimiz ve İlçemizde düzenlenen yarışmalarda öğrencilerimizin resim dalında il üçüncülüğü ve ilçe ikinciliği, şiirde ilçe ikinciliği ve kompozisyonda ilçe ikinciliği bulunmaktadır.

19 Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz´ün "Arapça Etkinlik" başlığı altında düzenlemiş olduğu yarışmalarda okulumuz "Arapça Şarkı Söyleme" dalında Aydın ikincisi olmuştur.

20

21 Şehitler Derneği ve Şehit Ailelerine yapılan ziyaretler

22

23

24 Yeni okul binamızda daha ferah, daha sakin ve daha güvenli bir çevre, her türlü sosyal aktiviteleri uygulayabilecekleri bir okul bahçesi mevcut olacaktır.

25

26

27

28


"Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları