Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Marka okul, NKV!  Açıldığından bu yana bölgesinde NKV söylemiyle markalaşan Beypazarı Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesi’nin, Beypazarı insanının.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Marka okul, NKV!  Açıldığından bu yana bölgesinde NKV söylemiyle markalaşan Beypazarı Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesi’nin, Beypazarı insanının."— Sunum transkripti:

1 Marka okul, NKV!  Açıldığından bu yana bölgesinde NKV söylemiyle markalaşan Beypazarı Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesi’nin, Beypazarı insanının zihninde ve gönlünde ayrı bir yeri vardır. Bir akademidir, bir değerdir. İtibarlıdır, Beypazarı’nın ve Beypazarlının göz bebeğidir. Böyle görüyoruz, böyle biliyoruz biz…

2 Neden NKV Marşı?  Beypazarı’nda, ilk Anadolu Lisesi olmanın sevinci, gururu ve heyecanı çok farklıdır o yıllarda… NKV adını da alarak o yıllardan bugüne onlarca öğretmenimiz, binlerce öğrencimiz ve aileleri, bu farklı adla farklı olmanın farkını yaşadı, yaşıyor, yaşayacak…

3 Milletinin hizmetindeki NKV’liler!  NKV, vakıf adının geçtiği o uhrevi değerle bugüne kadar pek çok gencimizin hayrına oldu, gelecek oldu. Şu anda milletinin hizmetinde olan onlarca NKV’li doktor, yüzlerce NKV’li mühendis, NKV’li hukukçu, NKV’li diplomat, NKV’li öğretmen, bu vakıf tarafından yapılan NKV’de yetişti. Okulumuzun ismi duyuldu, ilçemizin ve bölgemizin tercih edilen okulu oldu.

4 NKV’yi NKV yapan herkese teşekkür...  Bu arada, bu hayrı yapan, okulumuzun inşasını gerçekleştiren Vakfın kurucusu hayırsever rahmetlik Nurettin Karaoğuz ve oğulları Şahin Karaoğuz ve Yücel Karaoğuz’u buradan bir kez daha minnetle anıyor ve kendilerinden Allah razı olsun diyoruz. Ayrıca, okulun yapımında ve açılışında emeği geçen NKV’lilere teşekkürü borç biliyoruz. Öğrencilerimizin gönlünde ayrı bir yeri olan, eğitim için uğraşı veren, binlerce öğrenci yetiştiren NKV’li okul yöneticilerine, NKV’li öğretmenlere ve NKV’li çalışanlarına da teşekkürlerimizi iletiyoruz.

5 Başarının adresi NKV’dir!  Bir ailedir NKV... Bir değerdir. Ben değil, biz anlayışıyla birbirine saygılıdır, tutkundur NKV’li…Vatan sevdalısıdır; tarihini bilir, yön verir yarınlara… Atasıyla yürür NKV’li… Sadece akademik başarılarıyla değil; bilimde, sanatta, sporda hep öndedir. Öğretmenidir, sanatçısıdır, doktorudur, mühendisidir, sporcusudur geleceğin… Pek çok projeye ve başarıya imza atacak ülke yöneticisidir, ülkenin geleceğidir gençleri…

6 İyi üniversite idealimiz, hedefimizdir!  NKV, bundan sonra da NKV’li on binleri, Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleştirme idealinde ve hedefindedir.

7 NKV Marşı’nın anlam ve ruhu…  İşte bunun için yazılmıştır bu marş, NKV Marşı! Bir marş hak etmiştir NKV… Bir marş gerekiyordu. Daha büyük idealler için, daha büyük hedefler için heyecan katmak istiyorduk. Bu marş, NKV’nin kendisidir; NKV, bu marşın kendisidir. Öğrencilerimizin, gelecek kuşakların ve eğitimcilerin NKV Marşı’nın anlam ve ruhuyla daha çok çalışmaları, koşmaları için yazıldı bu marş…

8 En güzel marş!  Bir yıl boyunca söz ve beste çalışmalarımızın sonunda en güzeline ulaştık. Profesyonelce bir çalışma yaptık. Yazan, besteleyen Eande Music Ebru Kantemir ve Erhan Kolay ikilisine, çalan-söyleyen-söylettiren, bu konuda danışmanımız ve rehberimiz aynı zamanda çok uğraştırdığımız, yorduğumuz Müzik öğretmenimiz Hacer Teke’ye, en iyisi olması için emeği geçen herkese, özellikle öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

9 Bu marş, NKV’nindir; NKV’lilerindir!  Biz akıl etmiş isek; yazmışsak, bestelemişsek hep NKV için… Marşımız, NKV ailesine ve herkese armağan olsun. Bu marş, NKV’nindir; NKV’lilerindir artık, hayırlı olsun!

10 Yıllar geçse de dillerde ismimiz!  Marşımızın, ‘Yıllar geçse de dillerde ismimiz’ ilk dizesiyle, nasıl hep dillerde ise NKV, yıllarca dillerden düşmeyecek olan NKV Marşı’nı da bizden sonrakilerin devam ettirmeleri dileğiyle; sizleri, Marşı’mızla baş başa bırakıyoruz.

11 NKV Anadolu Lisesi Marşı Yıllar geçse de dillerde ismimiz, Geleceğin biz öğretmenleriyiz, Vatan sevdalısı Türk gençleriyiz. Sanatçısı, doktoru, mühendisiyiz. Tarihi bilir, yarına yön verir, Vakfımızın büyük adımlarıyla, Atamızın izinde NKV’liyiz. Başarıya yürüyen NKV’liyiz. Birinciyiz, öncüyüz Beypazarı’nda. Bilim-sanat-sporun her alanında, Ülkenin parlayan yıldızlarıyız biz, Başarının adresi NKV’liyiz.


"Marka okul, NKV!  Açıldığından bu yana bölgesinde NKV söylemiyle markalaşan Beypazarı Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesi’nin, Beypazarı insanının." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları