Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1. BİLİNÇALTI BİR HAFIZA BANKASI OLARAK HİZMET VERİR  KAYDET VE SAKLA  ÇÖZÜM ÜRET.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1. BİLİNÇALTI BİR HAFIZA BANKASI OLARAK HİZMET VERİR  KAYDET VE SAKLA  ÇÖZÜM ÜRET."— Sunum transkripti:

1

2 1. BİLİNÇALTI BİR HAFIZA BANKASI OLARAK HİZMET VERİR  KAYDET VE SAKLA  ÇÖZÜM ÜRET

3 2.BİLİNÇALTI BEDENİN İSTEMSİZ İŞLERİNİ KONTROL EDER  Solunum  Sindirim  Dolaşım  Boşaltım

4 3.BİLİNÇALTI DUYGULARIN ÜRETİCİSİ VE SAKLAYICISIDIR  Duygulara sahip olan ve kontrol eden zihne hâkim olur.  Duygular arzuları idare eder. Güçlendirir. Arzular ise davranışlarımızı yönetir.  Bilinçaltının inancı sizi öldürür de, iyileştirir de.

5 4. BİLİNÇALTI HAYALLERİN OLUŞTUĞU YERDİR  Çocuklar canlı hayaller görür.  Hayal kurmak başarının sırrıdır.  Hayallerini kontrol et.

6 5.BİLİNÇALTI ALIŞKANLIKLARI YARATIR VE KORUR  Birçok günlük eylemimiz otomatiktir.  Bilinçaltı sorumluluğu alır ve iyi iş çıkarır.

7 6.BİLİNÇALTI ENERJİMİZİ YÖNETEN BİR DİNAMODUR  Yaşamdaki hedeflerimizi gerçekleştirmek için iç enerjiye gereksinimimiz vardır.  Bilinçaltı bu enerjiyi oluşturur ve kullanır.  Ya da başkalarının hedeflerini kendi hedefi olarak seçer.  Yönetim olmazsa sonuç sağlıksız, yıkıcı, başarısız hedeflerdir.

8  Bilinçaltı hizmetkârdır.  Olumsuz duygular bu enerjiyi tüketir.  Öfke, korku, suçluluk gibi duygular enerjiyi emer bitirir.  Olumlu duygular enerjiyi artırır.  Üretilen enerji aynıdır ama yönlendirilmesi bozuktur.


"1. BİLİNÇALTI BİR HAFIZA BANKASI OLARAK HİZMET VERİR  KAYDET VE SAKLA  ÇÖZÜM ÜRET." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları