Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı :20 Öğrenci Sayısı : 235 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı :20 Öğrenci Sayısı : 235 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)"— Sunum transkripti:

1

2 Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı :20 Öğrenci Sayısı : 235 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0 Atölye-İşlik Sayısı :1 Spor Salonu :1 Kütüphane :1 Konferans Salonu :0 Kantin/yemekhane:1 Rehberlik servisi:1 Ders Başlama ve Bitiş Saati : 09:00-16:00 Öğretim Şekli :Tam gün Pansiyon Durumu:yok Telefon : 0 262 655 76 68 Fax : WEB Adresi : http://www.afsinbeyasml.com/ Adres : Adres Kazım Karabekir Mh. Bahriye Üçok Cd. No: 1 Darıca/KOCAELİ YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ İl ve İlçe Merkezine Uzaklık :Darıca merkeze 2.2 km Ulaşım : Otobüs ve Servis Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuz merkezi cadde üzerindedir.

3 Okulun Tarihçesi Özel Afşin Bey Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi 2013-2014 Eğitim öğretim yılında eğitime başladı.Kurucusu ve halen müdürlük görevini üstlenen Ümit Varol bey efendidir.İlk açıldığında 107 öğrenci ile eğitim öğretime başlayan Afşin Bey Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi şu anda halihazırda bölgenin en gözde sağlık meslek lisesi olarak eğitim hayatına devam etmektedir.

4 SPOR SALONU Öğrencilerin beden eğitimi derslerinin ve spor aktivitelerinin gerçekleştirebilmesi için uygun bir spor salonu bulunmaktadır. Spor salonunda masa tenisi masası, langırt, toplar ve spor malzemeleri bulunmaktadır.

5 REHBERLİK SERVİSİ Rehberlik Servisimiz, öğrencilerimizin karşılaştıkları güçlükleri çözmelerine yardımcı olmak, kendisinin farkında olan bireyler yetiştirmek,insan ilişkilerinde uyum ve iletişim becerisine sahip, çevresine duyarlı, ruhsal olarak sağlıklı, yaratıcı bireyler yetişmelerine katkıda bulunmak temel amacını gütmektedir.

6 KÜTÜPHANE Okulumuzun kütüphanesinde okul kitapları, meslek dersleri için yardımcı kitaplar, YGS ve KPSS hazırlık kitapları ve okuma kitapları gibi öğrenciler için birçok kaynak bulunmaktadır.

7 KANTİN/YEMEKHANE Okulumuz kantininde birçok yiyecek ve içecek bulunmaktadır.(Tost,hamburger, döner vs.) Aynı zamanda okulumuz bir yemek şirketi ile anlaşmalıdır ve öğlen arasında okulumuzda sıcak yemek yenmektedir.

8 Spor odası Müdüriyet

9 BÖLÜMLERİMİZ Okulumuzda yalnızca hemşirelik bölümü bulunmaktadır.

10 TANIM: Bireyleri, hastalıklardan korunma yolları hakkında bilgilendiren, bireyin sağlığının bozulması halinde hekim tarafından verilen tedaviyi en iyi şekilde uygulayan, hasta bakımını planlayan, uygulayan, denetleyen ve izleyen kişidir. Hemşirelik Alanı

11 Görevleri: Ameliyathanede fiziksel ortamı hazırlamak, ameliyat ekibine yardımcı olmak, Ameliyat yaralarını temizlemek, bandajlamak, tansiyon ve vücut ısısını ölçmek. Düzenli olarak hastaya verilecek ilaçları temin etmek, enjeksiyon yapmak, serum takmak. Hasta için öngörülen tedaviyi uygulamak Hastaların genel durumları hakkında yazılı rapor tutmak Hastayı kabul etmek ve muayeneye hazırlamak

12 BÖLÜMDE KULLANILAN ALET VE MALZEMELER: Tansiyon aleti, sıcaklık ölçer (derece), EKG aleti (kalp grafiği), monitör, oksijen tüpü ve çadırı, - Enjektör, ilaçlar, solüsyon ve tüp, sonda, - Pansuman aletleri ve malzemeleri, - Aspiratör, - Ameliyatta gerekli diğer malzemeler, - Beden bakımında kullanılan küvet, havlu vb.

13 Mesleğin gerektirdiği özellikler Hoşgörülü olmak Yüksek sorumluluk duygusu Soğukkanlı olmak Çabuk ve doğru karar verme Tedbirli Bedence sağlıklı İnsanlara yardım etmekten hoşlanmak SevecenHızlı

14 Okulunuzu tercih edecek öğrencilerde bulunması gereken yeterlilikler: Okulumuz bünyesine öğrenci seçerken temel olarak ; Ahlaki bakımdan kendini geliştirmiş Sosyal anlamda etkin(Akran ve çevre ilişkileri kuvvetli) Kendine güvenen Sağlık personeli olma sorumluluğunu üstlenebilecek Dersleri konusunda gerekli ilgi,yetenek ve sorumluluğa sahip bireyleri tercih etmektedir.

15 BAŞARILARIMIZ 2014-2015 yılında okulumuz 14 öğrenci mezun etmiştir.Üniversiteye giren bazı öğrencilerimiz; Onur KAPLAN=Balıkesir 2 yıllık sağlık kurumları işletmeciliği Hasan YILMAZ=İstanbul Okan üniversitesi.Anestezi bölümü Merve ERGÜN=İstanbul Arel üniversitesi fizyoterapi bölümü

16 BAŞARILARIMIZ 19 Mayıs Gençlik kupası genç kızlar futsal dördüncü 2014

17 2014-2015 Kocaeli Okul Sporları 2.lig Genç kızlar ve Futsal Gebze Bölge Birincisi

18 Kocaeli il gençlik koşu yarışması 1.liği

19 PROJELERİMİZ Okulumuzun yurtdışı projeleri ÖLÜME BEŞ KALA PROJESİ Ölüme beş kala projesi kapsamında 2014-2015 yılında okulumuzdan 15 öğrenci 2 görevli öğretmen İspanya,Avusturya,Almanya ve Polonya ülkelerine gitmiştir.Bu Ülkelerde 30 gün staj ve kültürel etkinlikler yapılmıştır.

20 AKCİĞERLERDE SINIRLARI ZORLAYALIM Okulumuz 2015 yılı eylül ayında 16 öğrenci ve bir öğretmen ile italya projesi düzenlemiştir.Bu proje kapsamında 21 gün italya da kalınmış ve burada staj yapılmıştır.Kültürel faliyetlerle de proje tamamlanmıştır.


"Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı :20 Öğrenci Sayısı : 235 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları