Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BEL FITIĞI TEDAVİSİ İÇİN TRAKSİYON KOLTUĞU. TRAKSİYON KOLTUĞU Teknik Alan: Bu buluş, bel ve omurga ağrılarının giderilmesi ve korunması için çözüm olarak.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BEL FITIĞI TEDAVİSİ İÇİN TRAKSİYON KOLTUĞU. TRAKSİYON KOLTUĞU Teknik Alan: Bu buluş, bel ve omurga ağrılarının giderilmesi ve korunması için çözüm olarak."— Sunum transkripti:

1 BEL FITIĞI TEDAVİSİ İÇİN TRAKSİYON KOLTUĞU

2 TRAKSİYON KOLTUĞU Teknik Alan: Bu buluş, bel ve omurga ağrılarının giderilmesi ve korunması için çözüm olarak geliştirilen masaj ve traksiyon aleti ile ilgilidir.

3 TARKSİYON KOLTUĞU Önceki Teknik: Günümüzde bel ağrılı hastalarda kullanılan benzer tedavi yöntemlerinde yerçekiminden faydalanılamamakta, yatar pozisyonda veya baş aşağı eğimli olan masalar kullanılmaktadır. Hasta göğüs ve bel altından korselerle bağlanarak çekilmektedir. Bu hiç de estetik olmayan uygulamalar fizik tedavi merkezlerinde ve terapistler gözetiminde yapılmaktadır. Dolayısı ile hastanın ilgili merkeze gitmesi ve tedavi sürecini orada geçirmesi gerekmektedir. Buluşumuz ile hasta kendi başına tedavisini yapma imkanı bulur. Tedaviyi iş yeri ya da evi gibi istediği yerde kolayca uygulama şansı yakalar.

4 TARKSİYON KOLTUĞU Yenilikçi ve Özgün Yönü: Buluş doğal yer çekimi etkisi kullanma prensibi ile çalıştığından dolayı herhangi bir teknisyen ya da uzman gözetimi olmadan herhangi bir birey tarafından rahatlıkla günlük yaşam içerisinde bel ve sırt ağrısını gidermeye yardımcı olarak kullanılabilmektedir. Buluşumuz ile hasta kendi başına tedavisini yapma imkanı bulur. Tedaviyi iş yeri ya da evi gibi istediği yerde kolayca uygulama şansı yakalar.


"BEL FITIĞI TEDAVİSİ İÇİN TRAKSİYON KOLTUĞU. TRAKSİYON KOLTUĞU Teknik Alan: Bu buluş, bel ve omurga ağrılarının giderilmesi ve korunması için çözüm olarak." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları