Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK. Tarihçesi  1990 yılında Anadolu hayat sigorta A.Ş Anadolu anonim Türk sigorta şirketi tarafından yürütülmekte olan hayat sigortacılığı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK. Tarihçesi  1990 yılında Anadolu hayat sigorta A.Ş Anadolu anonim Türk sigorta şirketi tarafından yürütülmekte olan hayat sigortacılığı."— Sunum transkripti:

1 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK

2 Tarihçesi  1990 yılında Anadolu hayat sigorta A.Ş Anadolu anonim Türk sigorta şirketi tarafından yürütülmekte olan hayat sigortacılığı faaliyetini devir alarak ülkemizin İLK HAYAT SİGORTA ŞİRKETİ olarak kurulmuştur.  2000 yılında HALKA AÇILAN İLK hayat sigorta şirketi olmuştur.  2001 yılında " Herkese Birikim Sigortası " ile Türkiye'de ilk kez yaş sınırı ve sağlıklı olma koşulları aranmadan sigorta yapılmasına olanak sağlanmıştır.  2004 yılında bir ilki gerçekleştirerek hiçbir sosyal güvencesi ve ek geliri olmayan ev hanımlarına ‘ Ev hanımları emeklilik planı ’nı sunmuştur.  2015 yılında bireysel emeklilik sisteminde 1 milyon sözleşme sayısına ulaşan İLK emeklilik şirketi olmuştur.

3 “ ” Şirketin MİSYONU Bireylerin ve sevdiklerinin geleceğini güvence altına alma bilincini geliştirmek ve yerleştirmek, Bireylerin geleceğe yönelik kuşkularını ortadan kaldıran ve yaşam kalitesini yükselten finansal çözümler sunmak, Uzun vadeli fonlar yaratarak ülke ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunmaktır.

4 Şirketin VİZYONU Türkiye’nin ve Türk insanının geleceğini ilgilendiren tüm finansal planlama konularında Türkiye’nin en büyük şirketi olmak.

5 İş Kavramı  Bireysel emeklilik  Hayat sigortaları  Koruma sigortaları  Emeklilik dönemi

6 ŞİRKET YÖNETİMİ Yönetim kurulu başkanı Mahmut magemizoglu

7 Yönetim kurulu başkan vekili Engin Topaloğlu

8 Sermaye Dağılımı %62 İş Bankası A.Ş %20 Anadolu anonim Türk sigorta A.Ş %17 Halka açık kısım %1 Milli Reasürans T A.Ş

9 SOSYAL SORUMLULUK  ÇYDD derneği ile birlikte ‘GELECEGİN SİGORTASI KIZLARIMIZ’ projesini 2012 yılında hayata geçirmişlerdir.  Bu proje kapsamında 14 ilde yer alan Ticaret Meslek ve Anadolu Ticaret Meslek Liselerinin sigortacılık bölümlerinde ve Bankacılık ve Sigortacılık Meslek Yüksek okullarında okuyan kız öğrencilere burs verilmektedir.  Proje kapsamında burs alan kız öğrenciler staj imkanı elde etmektedirler.  Staj aşamasında başarılı olan bursiyerleri mezuniyet sonrası öncelikli istihdam sahibi olmaktadırlar.

10 RAKİPLERİ 1. GARANTİ EMEKLİLİK 2. AvivaSA EMEKLİLİK 3. ALLİANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK 4. VAKIF EMEKLİLİK

11 Özlem sarıca 3.sınıf maliye(iö) 201220303030


"ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK. Tarihçesi  1990 yılında Anadolu hayat sigorta A.Ş Anadolu anonim Türk sigorta şirketi tarafından yürütülmekte olan hayat sigortacılığı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları