Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1501 TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1501 TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı."— Sunum transkripti:

1

2 1501 TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı

3 1501 Tübitak Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programının amacı nedir?

4 Ülkemiz sanayine kurumsal Ar-Ge yeteneği kazandırarak evrensel teknolojiye katkı sağlar hale getirmek için, Türkiye’de yerleşik katma değer yaratan kuruluşların Ar-Ge ve yenilikçi projelerini desteklemektir.

5 Kimler başvuru yapabilir?

6 Sektör ve büyüklüğüne bakılmaksızın firma düzeyinde katma değer yaratan, ülkemizde yerleşik tüm sermaye şirketleri proje başvurusunda bulunabilmektedir.

7 Destek Miktarı Oranı Nedir?

8 Destek oranı minimum %40, maksimum %60 olacak şekilde, Ar-Ge nitelikli proje harcamaları için hibe olarak desteklenmektedir.

9 Bütçe Sınırı nedir?

10 Proje bütçesinde herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. Yüksek bütçeli ( 10 milyon’dan büyük) proje başvurularında, bütçenin en az %7’si KOBİ ve en az %3’ü Üniversite/Kamu Araştırma Merkez ve Enstitüleri ile işbirliklerine ayrılmalıdır.

11 Destek süresi ne Kadardır?

12 Proje bazında en fazla 36 aydır.

13 Ödül var mıdır ?

14 Desteklenen KOBİ Projesinde fikir sahibi araştırmacıya, projenin başarıyla tamamlanması durumunda 7.500 ₺ teşvik ödülü verilecektir.

15 1501 - TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Hakkında Bilgi ve Danışmanlık Almak İçin İskele Patent ve Danışmanlık’la İletişime Geçebilirsiniz. www.iskelepatent.com bilgi@iskelepatent.com


"1501 TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları