Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Günümüzde, kullanıcılar sıradan bir akıllı telefondan daha fazlasını bekliyor ve tüm mobil görüntüleme deneyimlerini genişletmek istiyorlar. 7” genişliğinde.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Günümüzde, kullanıcılar sıradan bir akıllı telefondan daha fazlasını bekliyor ve tüm mobil görüntüleme deneyimlerini genişletmek istiyorlar. 7” genişliğinde."— Sunum transkripti:

1

2 Günümüzde, kullanıcılar sıradan bir akıllı telefondan daha fazlasını bekliyor ve tüm mobil görüntüleme deneyimlerini genişletmek istiyorlar. 7” genişliğinde ekranı ve mükemmel taşınabilirliğiyle akıllı telefon pazarında yeni bir tarz : GALAXY Tab. Mükemmel iş özellikleri ve geniş multimedya özellikleri ile son Android versiyonu Froyo v.2.2 yi kullanan ve 1GHz lik işlemciye sahip olan GALAXY Tab, bu sayede mükemmel bir performansa ulaşıyor. Özellikle görüntüleme deneyimine ve performansa önem veren kullanıcılar için ideal bir seçim. Genel Bakış

3 Taşınabilirlik Cep boyutunda, son derece ince ve şık tablet (11.98mm) Çok hafif (385g) ve taşıması kolay Tek elle kullanım 7” ekran WSVGA(600x1024) / 169ppi “ Telefon ve bilgisayar birlikteliğinin keyfini çıkarın ”

4 Video Full HD (1080p) video oynatma özelliğiyle çarpıcı netlik ve göz kamaştırıcı görüntüler eşliğinde video izlemenin keyfini çıkarın. Çoklu Codec desteği ile herhangi bir codec yüklemeden MPEG4, H.263, H.264, Divx/Xvid dosyalarının izlenmesine olanak sağlar. Ayrıca çekmiş olduğunuz videoları sosyal ağ paylaşım sitelerine de anında yükleyebilirsiniz “ Sürükleyici Full HD Deneyimi ”

5 Kamera / Oyun 3 MP AF Kamera + led flaş desteğiyle iletişim ve multimedya deneyiminizi artırın Çektiğin fotoğrafları anında istediğin kişilere gönder,istediğin kişilerle paylaş hem de hayatına hiç ara vermeden Online oyunları arkadaşlarınla oynamanın zevkini Galaxy Tab ile yaşa Canlı renkler ve keskin grafikler ile geniş 7” TFT ekranda oyun, video ve fotoğraf deneyimlerini geliştir “Hayatın eğlenceli anlarını ve oyun oynamanın keyfini yakala”

6 WEB de Gezinme Geniş ekranıyla internette gezinmek artık çok daha keyifli Gelişmiş Web deneyimi Flash 10.1/HTML 5/RSS/OMA indirme desteği ile internet sitelerinde rahatça gezinin, Flash 10.1 desteği gerektiren tüm videoları izleyin “ İnternette gezinirken kendinizi bilgisayarınızda gibi hissedin”

7 Sesli/Görüntülü Arama 1.3 MP önkamerası görüntülü görüşmede kaliteyi yakalayın Ekran boyutuyla aynı zamanda çoklu konferans görüşmesinde kolaylık sağlar “Görüntülü ve sesli arama seçenekleriyle aynı zamanda bir telefon ”

8 Readers Hub (e-kitap, e-gazete, e- dergi) Social Hub Think Free Office AllShare Swype Klavye Takvim Senk. Haberler ve Hava Durumu eKitap SlideMe, S-Android Market Yerler Uygulamalar

9 Teknik Özellikler Ağ - 3G/ HSUPA 5.76Mbps/ HSDPA 7.2Mbps 900/1900/2100 - EDGE/GPRS 850/ 900/1800/1900 Ölçüler - 190.1 X 120.45 X 11.98 mm (385g) Ekran - 7.0”WSVGA (600X1024) Dokunmatik TFT Android 2.2 (Froyo) İşletim Sistemi Uygulama Mağazası - Samsung Apps / Slide Me / S-Android Social Hub - Sosyal Ağlar (Facebook, Myspace, Twitter), anlık mesajlaşma, e-posta ve takvim entegrasyonu - Entegre Takvim (Google/Outlook/Facebook ) Samsung Kullanıcı Arayüzü - Çoklu ana ekran ve menüler - Çok fonksiyonlu Widget’lar İşlemci - 1GHz CPU Hızı Kamera - 3.0 MP AF kamera + LED Flaş -1.3 MP Ön Kamera/Görüntülü Görüşme -Video - Full HD Video Oynatıcı(1080p) & Kayıt(720 x 480) @ 30fps - Çoklu Video Formatı Desteği (WMV, MPEG4, DIVX, XVID, H.263, H.264) Muzik - 3.5mm kulaklık girişi & Hoparlör - MP3, AAC, OGG, WMA, AMR-NB/WB, FLAC, WAV, AC3, MIDI, RTTTL/RTX, OTA, i-Melody, SP-MIDI Bağlantı - Wi-Fi b/g/n, Bluetooth v3.0, USB - TV out çıkışı (opsiyonel) - AllShare ™ (DLNA bağlantısı ile multimedia oynatıcısı) - Mobil AP (Wi-Fi üzerinden internet paylaşımı ) Hafıza - 16GB Dahili + MicroSD (32GB’a kadar arttırılabilir) Android Tarayıcı - Adobe Flash 10.1 desteği - RSS okuyucu Multi-touch yakınlaştırma/uzaklaştırma Sensörler - Gyro, Işık Sensörü, Dijital Pusula Dahili E-mail - Gmail - MS Exchange ActiveSync Ek Özellikler - Swype Klavye Teknolojisi - ThinkFree Ofis Uygulaması - ekitap Uygulaması - A-GPS / Google MapsTM, Latitude, Yerler Pil (Standart) Li-pol, 4000mAh Google Maps™ Navigation (Beta) is a trademark of Google Inc, TeleAtlas® Maps Date ©2009

10 Aksesuarlar Masaüstü Yuvası Deri Çanta Klavye Yuvası Stylus Araç Yuvası Siyah, Koyu Kahverengi

11 Araba Şarjı Veri Kablosu TV-Çıkış Kablosu Stereo Kulaklık Multi TA Aksesuarlar Leather Book Cover Black

12


"Günümüzde, kullanıcılar sıradan bir akıllı telefondan daha fazlasını bekliyor ve tüm mobil görüntüleme deneyimlerini genişletmek istiyorlar. 7” genişliğinde." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları