Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TASİAD, 26 yıldır asansör sektörüne hizmet eden önemli ve güçlü bir dernektir. TASİAD’a emeği geçen, tüm başkan ve yöneticilerimiz ile üyelerimizden ebediyete.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TASİAD, 26 yıldır asansör sektörüne hizmet eden önemli ve güçlü bir dernektir. TASİAD’a emeği geçen, tüm başkan ve yöneticilerimiz ile üyelerimizden ebediyete."— Sunum transkripti:

1

2 TASİAD, 26 yıldır asansör sektörüne hizmet eden önemli ve güçlü bir dernektir. TASİAD’a emeği geçen, tüm başkan ve yöneticilerimiz ile üyelerimizden ebediyete göç etmişleri rahmetle, yaşayanları da saygıyla anıyoruz.

3 Sektör mensupları arasında iletişimi, bilgi paylaşımını ve dayanışmayı artırmak için etkinlikler düzenliyor.

4 Üyelerinin sektörel yenilikler ve değişen mevzuat hakkında bilgili olması için toplantılar yapıyor.

5 Sektör bilinci oluşturmaya, sektöre olan aidiyet duygusunu güçlendirmeye önem veriyor.

6 Sektörü ilgilendiren konularda kamu idaresine görüş bildiriyor ve bu kurumlarla koordineli olarak çalışıyor.

7 Sorunları şikâyet eden değil, sorunlara çözümler üreten bir kuruluş olma düsturuyla hareket ediyor.

8 TASİAD olarak nitelikli eleman sıkıntısını çözmek için iş arayan gençlerimize asansör kursları vererek hemen sektöre kazandırmak amacıyla bir Mesleki Eğitim Merkezi kurmaya çalışıyor.

9 Sektörün yoğunlukta olduğu İstanbul Anadolu yakasında bir organize sanayi bölgesi kurmaya çaba gösteriyor.

10 TASİAD sektörde bir heyecana, bir zihniyet değişikliğine, işbirliğine ve sinerjiye zemin hazırlıyor.

11 Biz yerli asansör sanayileri olarak, kalitesi, güvenlik standartları, teknik özellikleri ve montaj sonrası hizmetleriyle dünya ölçeğinde yarışacak % 100 yerli asansörler üretiyoruz.

12 Artık asansör sektörünün sadece kazalarla anılan bir sektör olmasını istemiyoruz.

13 Kamuoyunun dikkatini sektöre, sektör mensuplarının dikkatini geleceğe çekmek istiyoruz.

14 Herkes asansörle ilgilensin, bilgilensin ve herkes asansörün farkına varsın.

15 Asansör kullanıcıları, bina yöneticileri ve ilgili kurumlar! Asansörün sadece aşağı ve yukarı giden bir kutu olmadığının ve daha fazla önem göstermeleri gerektiğinin farkına varsın.

16 Farkına varılsın ki; Asansörler, hayatımızı tehdit eden değil, rahat ve konforumuzu sağlayan taşıma sistemleri olsun.

17 Asansörcüler! İnşaatçılar! Çok uluslu şirketlerin piyasada tekel oluşturma çabalarını durduramazsak yerli üreticiler iflas ederken, asansör fiyatlarının 2 ila 3 kat artış göstereceğinin farkına varsın.

18 Kamu idarecileri! Uzakdoğu ülkelerinden getirilen ve paket asansör adı verilen ürünlerin devlet açısından vergi kaybına, yerli firmalar açısından haksız rekabete neden olduğunun farkına varsın.

19 Müteahhitlerimiz! Yerli asansör sanayinin tüm beklentilerinizi karşılayacak birikime ulaştığının farkına varsın.

20 Bürokratlarımız! Yerli ürün kullanılması ile ilgili mevzuatın farkına varsın.

21 Sektörün tüm paydaşları! Hasım gibi değil hısım gibi davranmalı, aynı gemide olduğumuzun farkına varsın. Öncelikle; yaptığımız işin kıymetini bilmeli, insanların hayatlarına değer kattığımızı unutmamalıyız.

22 Asansörlerin estetik, konfor, güvenlik ve enerji verimliliği gibi konulardaki teknolojik gelişimine ayak uydurmalıyız. Merdiven altı diye tabir ettiğimiz firmalara tanıdığımız kredilerin sektörü zora soktuğunu görmeliyiz. Sektörün sorunlarına ve geleceğine duyarsız kalmamalıyız.

23 Unutmayalım ki! Sektörler geliştikten sonra örgütlenmezler, örgütlendikten sonra gelişirler.

24 Birlikte hareket edersek, sektörün gidişatını ve geleceğini belirleriz. Bunun için işbirliği ve güç birliğine ihtiyacımız var. Birlikte olursak güçlü olacağımıza ve siz olmadan eksik kalacağımıza inanıyoruz.

25 Gelin Beraber çalışalım, sektörümüzün geleceğini beraber belirleyelim, sektörümüzün geleceğine beraber yürüyelim.

26 Gelin Birlik olalım. Gelin birlikte düşünelim, birlikte çözelim.


"TASİAD, 26 yıldır asansör sektörüne hizmet eden önemli ve güçlü bir dernektir. TASİAD’a emeği geçen, tüm başkan ve yöneticilerimiz ile üyelerimizden ebediyete." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları