Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1927 yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur. 1941 yılında ilk boya imalatını.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1927 yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur. 1941 yılında ilk boya imalatını."— Sunum transkripti:

1

2 Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1927 yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur. 1941 yılında ilk boya imalatını gerçekleştiren şirket, 1954'de ilk boya fabrikasını açarak boya sektöründe önemli bir ilerleme kat etti. 1957'de ise Arev Boya Pazarlama Şirketi kuruldu.1927Durmuş Yaşar19411957Arev Boya Pazarlama Şirketi 1958'de Dyo, reçine üretim ve imalatına başlayarak, dış pazara ilk adımını attı. 1964'te mikronize mineraller fabrikası ve Dyo Harris Boya Fırçaları fabrikasını, 1965'te Dyosad fabrikasını ve 1968'de Dyo Matbaa Mürekkepleri Fabrikası'nı açarak sektördeki etkinliğini arttırmaya çalıştı.1969'da, polyester üretimine başlandı ve Dyo Araştırma Geliştirme Laboratuvarları, Dyo Transocean Deniz Boyaları Fabrikası açılarak ürün sahasını genişletti. 195819651969polyester 1979'da, Bayiler ve Dyo, Yasaş adı altında birleştirildi ve Yasaş Yaşar Boya ve Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak devam etti. Bayraklı boya fabrikası ve polyester fabrikası satın alınıp, Yasaş Gebze fabrikası açılarak içte ve 1982'de Yadex/Almanya şirketi kurularak dışta büyümesini hızlandırdı.BayraklıGebze Şirkete isim olan Dyo kelimesi, şirketin kurucusu olan Durmuş Yaşar ve Oğullarının kısaltmasıdır.

3 MUSTAFA SELİM YAŞAR- YÖNETİM KURULU BAŞKANI İDİL YİĞİTBAŞI- YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ MEHMET KAHYA- BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ CENGİZ EROL- YÖNETİM KURULU ÜYESİ YILMAZ GÖKOĞLU- YÖNETİM KURULU ÜYESİ AHMET FAHRİ YİYİĞTBAŞI- YÖNETİM KURULU ÜYESİ

4 HİSSEDARLAR YAŞAR HOLDING A.Ş. : 74.53 ŞAHISLAR : 25.47

5 Köklü bir marka olmanın omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak; çalışanlarımızdan, iş ortaklarımızdan ve müşterilerimizden aldığımız güçle Dyo markasını geleceğe taşımak için yola devam etmek. Tüketicilerimizin yaşadığı mekanlardan keyif alması için, en yenilikçi, en fonksiyonel, en pratik, en çözümleyici ürünleri üretmek ve bu ürünleri en uygun fiyatlarla, en kolay ulaşılabilir şekilde, en anlaşılır uygulama bilgileriyle pazara sunmak..

6 Nanoteknolojik boyalar Emülsiyon ve sentetik son kat boyalar Dış cephe son kat boya ve kaplamaları Ahşap koruyucular Vernikler, parke cilaları Renk Pınarı Sistemi Sorun çözücü özel ürünler (Dr. DYO ürünleri) Astarlar, macunlar Fırça-Rulo-Boya uygulama makineleri İnşaat boyaları Isı yalıtım sistemleri Sanayi boyaları Mobilya boyalar Matbaa mürekkepleri Deniz boyaları Bobin boyaları

7 FİLLİ BOYA POLİSAN SAFRAN CABELLA MARSHALL KALE COLOR

8 Dyo - Geleneksel sektör eğitimi (Dyo AKADEMİ) sürdürülmüştür. Lise ve üniversite öğrencilerine tesislerde staj yapma imkanı sunulmuştur. Başarılı öğrencilere Yaşar Eğitim Vakfı aracılığıyla eğitim bursu verilmeye devam edilmiştir. Geleneksel Dyo Resim Yarışması’nın 34.’sü düzenlenmiştir. Her Evde Hayat Var Projesi (Mardin); 2010 yılı yaz okulu- çalışma atölyeleri kapsamında “çocuk hakları” ve “çocukların duygu dünyalarını özgürce anlatabilmelerine” olanak sağlayacak şekilde tematik duvar boyama etkinliği yapılmıştır. Bu çerçevede çocuklar tarafından yapılan duvar resimleri ve boyama çalışmalarına Dyo Boya tarafından boya desteği sağlanmıştır..

9 Çalışma Bakanlığı’ndan “Sosyal Sorumluluk ve İstihdama Katkı Ödülü” Kocaeli Görme Engelliler Derneği’nden “Teşekkür Plaketi” Çevre ve Ekoloji dergisinden “Fidan Dikme Teşekkür Belgesi”

10 MALİYE İ.Ö YÖNETİM VE ORGANİZASYON BUKET ERDAN REŞİT BEŞALTI


"Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1927 yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur. 1941 yılında ilk boya imalatını." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları