Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BALIKLI DERE GÜZEL EVLER ETAP I - AYA Ş. Ankara’nın kaplıcalar ve domatesi ile meşhur Ayaş ilçesinden bazı görüntüler, Bölgede 5 adet Jeotermal Kuyu mevcuttur,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BALIKLI DERE GÜZEL EVLER ETAP I - AYA Ş. Ankara’nın kaplıcalar ve domatesi ile meşhur Ayaş ilçesinden bazı görüntüler, Bölgede 5 adet Jeotermal Kuyu mevcuttur,"— Sunum transkripti:

1 BALIKLI DERE GÜZEL EVLER ETAP I - AYA Ş

2 Ankara’nın kaplıcalar ve domatesi ile meşhur Ayaş ilçesinden bazı görüntüler, Bölgede 5 adet Jeotermal Kuyu mevcuttur, yeşili bol ve havası temizdir.

3 Yamaç paraşütü sporcularının yeni gözdesi olan 330 metrelik Kumludoruk Tepesi Ayaş’tadır.

4 a Ayaş domatesi, dutu ve kirazı yetişme alanı

5 a Asartepe Barajı

6 Balıklı Dere Güzel Evler’e Hoşgeldiniz

7 Yeşille Mavinin buluştuğu, Ankaraya en yakın nokta Dere Kenarında, Yeşilin içinde Dinlenip Stres atacağınız özel projemiz

8 Proje içeriği Derenin iki tarafında toplam 24.000m2 alan içerisine yerleştirilmiş 40 adet bahçeevden oluşmaktadır. Evlerimiz verenda dahil toplam 40m2 dir. Derenin iki kenarında toplamda 4.000m2 ortak kullanım alanlarında Köprüler Şelale Balık Tutalabilecek sunni gölet bulunmaktadır.

9 375 M2 Bahçe içerisinde bulunan 40 m2 Ağaç eviniz eşyalarınızı getirip kullanıma hazır şekilde teslim edilecektir. Görsel Temsilidir.

10 40m2 Evimizin Yeleşim Planı

11

12 Balıklı Dere Güzel Evler 40 m2 Prefabrik eviniz eşyalarınızı getirip yerleşmenize hazır şekilde teslim edilecektir. Elektrik ve Su kapınıza kadar gelmiş olup size sadece abone olmak kalıyor. Site yönetiminin belirleyeceği bir güvenlik ve temizlik personeli ortak kullanım alanlarının bakımını ve evinizin yaz kış güvenliğini sağlayacaktır. 375 m2 bahçenizde verandanızın önünde 20m2 alan çimlendirilmiş olarak kullanımıza hazır teslim edilecektir. Bahçenizde kendinize özel Domates, Salatalık vs. gibi ürünleri ekeceğiniz 20 m2 alan hazırlanmış olarak tarafınıza teslim edilecektir. Bahçelerimizin tamamında damla sulama kullanılmış olup, Bahçenize gelmedende ürünlerinizin sağlıklı bir şekilde büyümesi gerçekleştirilebilmektedir. Size sadece bu organik ürünlerin tadını çıkarmak kalacaktır.

13 375 M2 özel kullanımınıza ait bahçenizde Ayaş yöremize uygun 10 adet tarafınızdan belirlenecek ağaçlar tarafımızdan ekilmiş olarak teslim edilecektir.

14 A DERE GÖRSELİ Çocuklarımızın hafta sonu bilgisayar ve teknolojiden uzakta güzel vakit geçirecekleri alanlar

15 Görsel Temsilidir. Sunni Gölette Balık Tutma Keyfi

16 Dere kenarında ortak kullanıma ait kamelya ve barbekü keyfi ETAP I

17 Dere kenarında 400 mt yürüme alanı Damla sulama ile uğraşmadan ürün toplama Site içerisinde görsel kümes ve taze yumurta Sitemiz Eskişehir yoluna 70 km mesafede, 45 dakika uzaklıktadır.

18 BALIKLI DERE GÜZEL EVLER Projemizin mimarı Mimar Pınar GÜNSEVEN Yüklenici Firma SUR Savunma İnşaat Organizasyon Ltd.şti. Proje Yönetmeni Y. Alper CERİT 0 506 612 71 65

19 Başlıca Referanslarımız KC GROUP - Göksupark Alışveriş Merkezi (Ankara-Eryaman) KC GROUP - Şehr-i Bazaar - Şehri Bedesten Alışveriş Merkezi (İstanbul-Bahçeşehir) MARDAN İstanbul & İstanbul Palace (7 Yıldızlı) (Antalya- Kundu) ATELLIA SHINE HOTEL (5 Yıldızlı) (Antalya-Belek) ÖZEL NİSANUR HASTANESİ (Antalya) KELLECİ Restaurant (Ankara-Çankaya) UMMAN BÜYÜKELÇİLİK RESIDANCE (Ankara-Oran) TRT LOJMANLARI TADILAT (Ankara-Oran) KENT PARK KAHVETURK (Ankara-Eskisehir Yolu) EMBA A.S MERKEZ BINASI (Ankara-Yıldız) AGAOGLU INSAAT OFIS IC DEKORASYON (Ankara-Yıldız) CALIK HOLDING MERKEZ BINA IC DEKORASYON (Ankara-Mustafakemal Mah.) OMMAN BÜYÜKELÇİLİGİ BİNASI VE RESIDANCE (ANKARA-DIPLOMATIK SITE ORAN ) SUDİ ARABİSTAN KRALLIĞI OKULU ( ANKARA -BİRLİK MAHALLESİ)


"BALIKLI DERE GÜZEL EVLER ETAP I - AYA Ş. Ankara’nın kaplıcalar ve domatesi ile meşhur Ayaş ilçesinden bazı görüntüler, Bölgede 5 adet Jeotermal Kuyu mevcuttur," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları