Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

E-tab 5 Yazılım Öğrenci ya da öğretmen hangisini kurmak istiyorsanız çift tıklayınız. Ekrana çıkan uyarıda evet/yes seçiniz. Karşınıza aşağıdaki ekranlar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "E-tab 5 Yazılım Öğrenci ya da öğretmen hangisini kurmak istiyorsanız çift tıklayınız. Ekrana çıkan uyarıda evet/yes seçiniz. Karşınıza aşağıdaki ekranlar."— Sunum transkripti:

1 E-tab 5 Yazılım Öğrenci ya da öğretmen hangisini kurmak istiyorsanız çift tıklayınız. Ekrana çıkan uyarıda evet/yes seçiniz. Karşınıza aşağıdaki ekranlar sırasıyla gelecektir.

2 ‘İleri’ tıklayınız.

3 ‘Kurun’ tıklayınız.

4 Kurulum bitene kadar bekleyiniz.

5 Kurulum bittiğinde karşınıza yukarıda ekran gelecektir. ‘Install this driver software anyware’ tıklayınız. Not : Bu uyarı bir kaç kere ekranda belirebilir. Aynı işlemi tekrar ediniz.

6 Karşınıza bu ekran gelene kadar bekleyiniz. DİKKAT. BU AŞAMADA TABLET BİLGİSAYARA BAĞLI OLMAMALIDIR.

7 Download butonuna basınız ve e-tab5 iniz USB kablo ile bilgisayara bağlayınız. Bu işlemde tabletinizin kapalı olduğunda emin olunuz. (DİKKAT. ÖNCE DOWNLOAD’A BASIN. SONRA TABLETİ TAKIN.)

8 Download OK ekranı gelene kadar kabloyu çıkarmayınız. Bu ekrandan sonra e-tab 5’inizi kablodan çıkarıp, açabilirsiniz.

9 1.TABLETİ WIFI BAĞLANTISI İLE İNTERNETE BAĞLAYINIZ. 2. TABLETİ KAPATIP AÇINIZ. 3. TC KİMLİK NO VE ŞİFRENİZİ GİRİNİZ. 4. TABLETİ KAPATIP AÇINIZ.


"E-tab 5 Yazılım Öğrenci ya da öğretmen hangisini kurmak istiyorsanız çift tıklayınız. Ekrana çıkan uyarıda evet/yes seçiniz. Karşınıza aşağıdaki ekranlar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları