Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ne aradığın var Ne aradığın var Ne de sorduğun Ne de sorduğun Telefonlar suskun Telefonlar suskun Hanisin Hanisin Nerdesin Nerdesin Haberim yok ki Haberim.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ne aradığın var Ne aradığın var Ne de sorduğun Ne de sorduğun Telefonlar suskun Telefonlar suskun Hanisin Hanisin Nerdesin Nerdesin Haberim yok ki Haberim."— Sunum transkripti:

1

2 Ne aradığın var Ne aradığın var Ne de sorduğun Ne de sorduğun Telefonlar suskun Telefonlar suskun Hanisin Hanisin Nerdesin Nerdesin Haberim yok ki Haberim yok ki Beni unuttun mu?

3 Ellere kızardın Ellere kızardın hayırsız diye hayırsız diye Taş kalbi sevgiden Taş kalbi sevgiden bir haber diye bir haber diye Kimlere özendin Kimlere özendin bu halin niye bu halin niye Beni unuttun mu?

4 Söyler misin bana Söyler misin bana ne günahım var ne günahım var Sana inanmaktan Sana inanmaktan sevmekten başka sevmekten başka Setler örüyorsun Setler örüyorsun şimdi bu aşka şimdi bu aşka Beni unuttun mu? Ümit Benian Ümit Benian

5 www.by.kulubu.com


"Ne aradığın var Ne aradığın var Ne de sorduğun Ne de sorduğun Telefonlar suskun Telefonlar suskun Hanisin Hanisin Nerdesin Nerdesin Haberim yok ki Haberim." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları