Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.deakisiselgelisim.com 0537 599 64 08 / 0533 367 72 88 Ayşe Çavuş Cad. Aydın Sok. Günaydın Apt.No.22/3 Suadiye/İSTANBUL.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.deakisiselgelisim.com 0537 599 64 08 / 0533 367 72 88 Ayşe Çavuş Cad. Aydın Sok. Günaydın Apt.No.22/3 Suadiye/İSTANBUL."— Sunum transkripti:

1 www.deakisiselgelisim.com 0537 599 64 08 / 0533 367 72 88 Ayşe Çavuş Cad. Aydın Sok. Günaydın Apt.No.22/3 Suadiye/İSTANBUL

2 BİZ KİMİZ ? Bir Neo Clinics kuruluşu olan DEA, Türkiye genelinde 100 bin civarında kişinin sigarayı bırakmada önemli yol almasına yardımcı olan biorezonans yazılımlarıyla bağımlılık düzeyindeki düşkünlüklerden kurtulmayı kolaylaştırıyor. Psikolog Zeynep YALÇINKAYA KAYNAK Pelin ÇAPKINCI

3 MİSYON ve VİZYON Vizyonumuz; sağlıklı, ruhsal anlamda dengeli, yaşam enerjisi yüksek bireylerin mutluluk, performans, başarı düzeylerinin, hem kendilerine hem de çevrelerine olumlu katkılarda bulunacağı bilgisinden yola çıkarak, danışanlarımızı hizmetlerimizle 360 derece kuşatıp, yaşamsal süreçlerine, dönüşümlerine ve başarılarına katkı sağlamaktır. Misyonumuz; bize ulaşan bireylerin ihtiyaçları doğrultusunda kişiye özel butik hizmet vererek bireyden topluma ulaşabilmek. Tamamlayıcı tıp alanlarından biri olan ‘Biorezonans’ tekniği aracılığıyla sigara bırakma, kilo kontrolü, şeker ve karbonhidrat bağımlılığını giderme gibi konularda destek sunmanın yanı sıra psikoterapi, çeşitli kişisel gelişim eğitimleri, grup workshopları imkanlarını da danışanlarımızın hizmetine sunmaktır.

4 ÇALIŞMA ALANLARIMIZ

5 ALTERNATİF HİZMET MODELLERİMİZ Anneler günü, Babalar günü ve benzeri özel günlerde geliştirici alternatif bir armağan olarak ya da performans değerlendirme ödülü gibi durumlarda sunulacak kişilere özel hizmet paketleri. Kendi merkezimizde ya da şirketlerin kendi bünyelerinde, gerek taşınabilir biorezonans cihazımızla gerekse çeşitli bireysel ve grup çalışmalarıyla şirket çalışanlarının ihtiyaçları doğrultusunda hizmet verebiliyoruz. Sigara Bırakma – Tek seansta %96 başarı oranı ile hızlı bir şekilde sonuca ulaşarak kişinin sağlığını ve toplumsal konforunu sağlıyoruz. (Gereğinde destek seansları ile danışanların yanındayız.)

6 ALTERNATİF HİZMET MODELLERİMİZ Biorezonans ile sağlıklı bir şekilde kilo vermek, şekeri, glüteni, karbonhidratları hayatımızdan çıkarmak hiç de zor değil. Bunun için dört, beş gün arayla iki seans yeterli. Kişisel gelişim eğitimleri ile mesai saatleri boyunca çalışan ve kişisel gelişimine vakit ayıramayan bireylerin şirketlerinde hizmet vererek performans gelişimlerine ve ruhsal konforlarına katkıda bulunuyoruz. Biorezonans teknolojisi ile elektronik homeopati diyebileceğimiz uygulamayla ruhsal dengelenmeye destek olmak da mümkün.

7 BİOREZONANS NEDİR? Biorezonans, maddelerin yaydığı elektromanyetik frekansların tedavi amaçlı kullanılmasıdır. Quitt terapisi ise Almanya kökenli olup dünyadaki en gelişmiş Biorezonans teknolojisidir ve maddelerin çevresine yaydığı frekansları kullanılarak vücudun o maddeye karşı enerjetik bir yolla uyarılmasını sağlar. Tüm dünyada uzun yıllardır kullanılmaktadır. Ülkemizde ise son on yıldır alerji tedavileri, kilo verme, sigara bırakma, alkol bırakma gibi konularda kullanılmaktadır. Biorezonans tekniği birbirinin ayna görüntüsü iki frekansın birbirini yok edeceği bilgisinden yola çıkar. İçilen sigaradan alınan frekans (elektromanyetik yayılım), elektronik olarak ters çevrilerek (ayna görüntüsü olarak) çok küçük elektromanyetik sinyaller şeklinde vücuda verilir. Yapılan işlem vücuda düşük frekanslarda (radyo sinyalleri gibi) yayın yapmak gibidir. Kalp pili taşıyanlar ve hamileler dışında terapiler herkese uygulanabilmektedir. Bahsedilen yöntemler "tamamlayıcı ve destekleyici terapiler" kapsamında algılanmalıdır.

8 BİZİM REFERANSLARIMIZ DANIŞANLARIMIZDIR. PAYLAŞIMA İZİN VEREN BAZI DANIŞANLARIMIZDAN YORUMLAR: https://www.youtube.com/watch?v=wrbeJ3uTR6M&sns=em https://www.facebook.com/DEA-540249996149472/?ref=aymt_homepage_panel https://www.youtube.com/watch?v=PDzIo-SlBrA&feature=youtu.be


"Www.deakisiselgelisim.com 0537 599 64 08 / 0533 367 72 88 Ayşe Çavuş Cad. Aydın Sok. Günaydın Apt.No.22/3 Suadiye/İSTANBUL." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları