Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NEDEN URGE (ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ) PROJESİNE KATILMALIYIM?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NEDEN URGE (ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ) PROJESİNE KATILMALIYIM?"— Sunum transkripti:

1 NEDEN URGE (ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ) PROJESİNE KATILMALIYIM?

2 Sektörde bir araya gelerek büyük balığın peşine mi düşmek istersiniz yoksa büyük balık tarafından yenmek mi? Ekonomi Bakanlığı’nın URGE desteği ile bir araya gelinerek yeni pazarlarda değişik fırsatlar yakalayabilirsiniz ya da var olan pazarlarınızda daha da rekabetçi bir firma haline gelebilirsiniz! Karar sizin.

3 Yer kirası, konstrüksiyon, nakliye, konaklama, uçak, tanıtım, tercüman masraflarınızın sadece 25%’sini ödeyerek 3 yıl boyunca toplamda 10 yurt dışı fuara katılmak istemez misiniz? Üstelik Bakanlık teşvik başvuru ve teşvik kapatma dosyalarıyla siz uğraşmayacaksanız! 75%’lik kısmın tamamını sizin için İMİB ödeyecek.

4 3 yıl boyunca potansiyel müşterilerinizi, var olan müşterilerinizi ve yabancı ülkelerden satın almacıları Türkiye’ye getirip onlarla ülkenizde görüşmek istemez misiniz? 3 yıl boyunca 10 alım heyetine heyet başı 100.000 USD’ye kadar mali destek!

5 Firmanızı daha yetkin kılacak eğitim ve danışmanlıklar var ancak çok maliyetli olduğu için bunlardan yararlanamıyor musunuz? 3 yıl boyunca toplam 400.000 USD eğitim ve danışmanlık bütçesinden siz de faydalanmak istemez misiniz?

6 Firmanızın eksik yönleri neler? Aslında güçlü yönleri de var ama gerçekten öyle mi? Firmanızın içinde bulunduğu pazarın tehdit ve fırsatları neler? Öğrenmek istemez misiniz? Firmanıza proje kapsamında uygulanacak danışmanlık ile firmanızın o anki fotoğrafını çekiyoruz. Güçlü yanlarınız, zayıf yanlarınız, içinde bulunduğunuz pazarın tehdit ve fırsatlarını firmanıza özel rapor olarak bilginize sunuyoruz.

7 “Birlikten kuvvet doğar” mottosuna siz de bizim gibi yürekten inanıyorsanız; “Türk doğal taşı dünyada daha çok tanınırsa ihracatımız daha da artar; benim firmamda bunun bir parçası olmalı” diyorsanız ve ben de URGE projesinin içinde yer alıp tüm bu avantajlardan yararlanmalıyım diyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin : zeynep.seker@immib.org.tr / canan.caglayan@immib.org.tr Gelin hep beraber çalışalım! zeynep.seker@immib.org.tr canan.caglayan@immib.org.tr zeynep.seker@immib.org.tr canan.caglayan@immib.org.tr


"NEDEN URGE (ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ) PROJESİNE KATILMALIYIM?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları