Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Eğitimlerinizi İnteraktif Video Oyunu yapıyoruz. Advert keynote presentation - 2015 Klasik Oyunlaştırmaya yeni bir soluk : Gamification+ İsviçre’de 7Story.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Eğitimlerinizi İnteraktif Video Oyunu yapıyoruz. Advert keynote presentation - 2015 Klasik Oyunlaştırmaya yeni bir soluk : Gamification+ İsviçre’de 7Story."— Sunum transkripti:

1 Eğitimlerinizi İnteraktif Video Oyunu yapıyoruz

2 Advert keynote presentation - 2015 Klasik Oyunlaştırmaya yeni bir soluk : Gamification+ İsviçre’de 7Story tarafından geliştirilmiş olan GmPLY oyunlaştırma / video temelli bir interaktif eğitim simülasyonu platformudur. Biz buna Gamification+ adını veriyoruz.

3 Advert keynote presentation - 2015 Interaktif Video ile Eğitim 3 Klasik eğitim içeriklerinizi alıyoruz, oyunlaştırılmış, deneyimsel interaktif video oyunlarına dönüştürüyoruz. Bunun için sizden sadece içeriğe dair sorularımızı yanıtlamanızı istiyoruz. Geri kalan tüm çalışmayı biz yapıyor ve size tam zamanında teslim ediyoruz.

4 Advert keynote presentation - 2015 Basında biz Boyner için yaptığımız proje sosyalmedya.co ve Hürriyet IK ekinde haber oldu. Aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Sosyal Medya.co’daki haber için tıklayınız. Hürriyet IK’da çıkan haberi için tıklayınız.

5 Advert keynote presentation - 2015 Önce Deneyimleyin GmPLY Interaktif Video yapısı hikaye örgüsünü zedelemeden kesintisiz bir akış sağlar. Aşağıdaki resme tıklayarak internet sitemizdeki örnek video ile bunu siz de deneyimleyebilirsiniz. Örnek video ulaşacağınız sayfanın altındadır.

6 Advert keynote presentation - 2015 Ne tür projeler yapılabilir ? 6 En kötü müşteri oyunları Tadilat kabulu İade süreçleri Problem çözme oyunları Durum/Süreç Eğitimleri İnteraktif eğitim performansı takibi İnteraktif eğitmen performans takibi İnteraktif Feedback/Geribesleme Yangın tahliyesi Deprem tahliyesi Hırsızlık önlem ve süreçleri Afet/Acil durum eğitimleri Satış personeli eğitimleri Kasa süreçleri Kombin eğitimleri. Satış Eğitimleri Periyodik personel bilgilendirme filmleri Periyodik newsletter İnteraktif, sohbetler-bilgilendirmeler Yeni personel oryantasyonları İdari süreçler oryantasyonları Rotasyon oryantasyonları Oryantasyon İş Güvenlik Eğitimleri İşe alım duyurusu ve başvuru filmi Kurumsal değerler/prosedürler oyunları. İşe Alım/Kurumsal Değerler Eğitimi

7 Advert keynote presentation - 2015 Nasıl çalışıyoruz ? Projeniz nasıl üretiliyor ? 7 Siz herşeyi bize bırakın! Bizi ararsınız bir toplantı tarihi belirleriz. Ofisinizde kahvemizi içerken Sizi dinleriz. Hedef ve ihtiyaçlarınızı tespit ederiz. Ekibimiz ihtiyacınız olan senaryo veya eğitim çalışmasını sizin için hazırlar ve onayınıza sunar. Video prodüksiyonunuz kendi ekibimiz ile gerçekleştirilir. Video kurgu, seslendirme ve interaktif kurgu işlemleri gerçekleştirilir. Ve videonuz hazır. Hem de sizi şaşırtacak bir sürat ile.

8 Advert keynote presentation - 2015 Oyunlaştırın, katılımı arttırın Videonuz statik bir kurgu olmaktan çıkar, bir oyun çerçevesinde katılım sağlar. 8 Ne anlatmak istiyorsunuz ? Hedeflerinizi saptayalım ve buna uygun ana ve alt kurgular oluşturup senaryolaştıralım. Personelinize ne anlatmak istiyorsanız oyunlaştırıp senaryolaştıralım. Tıklasın indirsin Kullanıcı Videoyu izlerken herhangi bir dosyayı videodan ayrılmadan kendi bilgisayarına indirebilir. Veya bir web sayfasına yönlendirilebilir. Platform bağımsız WEB, iPad ve Android tabletlerde sorunsuz çalışır. Proje bazlı offline uygulamalara imkan verir. Harika kullanıcı deneyimi Personeliniz gerçek video ile oluşturulmuş bir oyun oynarken olayları gerçek hayatta olduğu gibi görür. Bu ilk defa yaşayacağı deneyim ise akılda kalıcı olacaktır. Dinamik Kurgu Videoları tamamen izleyen kişi yönlendirir. Yani kullanıcı Ektiğini biçer / seçtiği yoldan gider Bu sayede filme sıkılmadan devam eder deneyimlediklerini unutmaz. Engagement Normal bir videoya göre en az 12 kata kadar daha uzun süre bağlılık sağlar. Bu ise kullanıcının verilmek istenen eğitimi tamamen ve gönüllü olarak almasını sağlar.

9 Advert keynote presentation - 2015 Farklılıklarımız 9 1.Yüksek Engagement.Yüksek Engagement 2.48 saat içinde videonuz yayında olur.48 saat içinde videonuz yayında olur. 3.‘0’ saniye de adaptasyon.‘0’ saniye de adaptasyon. 4.‘Net’ performansı ölçümlersiniz.‘Net’ performansı ölçümlersiniz. 5.‘24’ saat içinde güncelleme imkanı.‘24’ saat içinde güncelleme imkanı. 6.‘HTML5’ ile her yerde çalışır.‘HTML5’ ile her yerde çalışır. 7.Kapalı devre çalışabilir.Kapalı devre çalışabilir. 8.Detaylı ölçümlemelere imkan verir.Detaylı ölçümlemelere imkan verir. 9.Maliyetlerinizi düşürür.Maliyetlerinizi düşürür. 10.E-Eğitim sistemleri ile entegre edilebilir.E-Eğitim sistemleri ile entegre edilebilir. 11.‘7’ iş günü içerisinde proje teslimi.‘7’ iş günü içerisinde proje teslimi.

10 Advert keynote presentation - 2015 1. Yüksek Engagement Daha fazla kullanıcı deneyimi daha uzun süre video üzerinde kalma süresi 10 GmPLY videolarınızı izletir. Kırılma noktası İnteraktif video izleyicilerinizin videolarınızı izlemesini sağlıyor. GmPLY ile Eğitim Videolarınız %1200 oranında daha fazla izlenir. Klasik eğitim videolarınız 2-3 dakika bile olsa izlenmiyor mu? Oyunlaştırılmış interaktif videolarda ise 22 dakikalık bir videonun kişi bazında izlenme süresi 47dk’yı buluyor. Yani her kullanıcı gönüllü olarak en az iki defa izliyor. İzlenmede yaklaşık %1200 oranında bir katılım sağlıyor. Üstelik isterseniz bunu video ya da kişi bazında analiz etme imkanınız bulunuyor. 0 %1200 katılım oranı

11 Advert keynote presentation - 2015 2. Süratli ve sorunsuz Prodüksiyonunu 7story’nin gerçekleştirdiği eğitim videosu GmPLY platformu ile onaylandıktan 48 saat sonra yayına hazır olur, haftalarca beklemezsiniz!.. 48 saat içinde yayında!..

12 Advert keynote presentation - 2015 3. Öğrenme süreci yok! GmPLY kullanan çalışanınız oyuna dahil olduğu anda sistemi kullanmaya başlar. Diğer uygulamalardaki gibi “sistemi”, “arabirimi”, “oyun kurallarını” ya da “kayıt sürecini” öğrenmek zorunda değil. Film izleme deneyimi olan herkes ilk saniyesinden itibaren sistemi kullanabilir. 0 saniyede adaptasyon

13 Advert keynote presentation - 2015 4. “Net” performansı ölçersiniz! GmPLY sadece içerik yönelimli çalışır. Kullanıcı verilen içerik dışında, arabirimi kullanma becerisi, oyun kuralları, zamanlama gibi faktörlerden bağımsız sadece oyunu deneyimler. Kullanıcının oyun becerisi sonuca etki etmez siz de net performansı değerlendirebilirsiniz. İçerik yönelimlidir

14 Advert keynote presentation - 2015 Örneğin; Bir oryantasyon videosunda ilgili müdürünüz işten ayrıldı, yerine bir başkası geldi. Oyunlaştırma buna uygun yapılacağı için yeni müdürün video çekimi yapıldıktan 24 saat sonra hiç bir teknik değişikliğe gerek kalmadan eğitim videonuz güncellenmiş olur. Personel değişikliklerinde 5. Güncellemek çok kolay çok hızlı

15 Advert keynote presentation - 2015 5. Güncellemek çok kolay çok hızlı Örneğin; Satış eğitim videonuzda bir kampanya artık geçerli değil veya kurgusu değişmiş olabilir. Bununla ilgili ek çekimler veya bilgilendirme yapıldıktan 24 saat sonra eğitim videonuz güncellenmiş olur. Kurumsal içerik değiştiğinde

16 Advert keynote presentation - 2015 6. HTML5 ile her yerde çalışır Oyunlaştırılmış Interaktif Eğitim videoları, Web, iPad ve Android tabletler de HTML5 teknolojisi kullanarak sorunsuz çalışır.

17 Advert keynote presentation - 2015 7. Kapalı Devre Çalışabilir, Güvenlidir Özel bir kullanıcı veritabanı üzerinden SMS kontrollü güvenlik aşaması ile kapalı devre olarak çalışabilir. Böylece özel bir e-öğrenme sisteminiz olmasa bile kullanabilirsiniz.

18 Advert keynote presentation - 2015 8. Ölçümlenebilir İsterseniz bir e-öğrenme sistemine bağlı olmaksızın size özel kurgulanacak sistem ile global ve kullanıcı bazında analizler yapma imkanı verir. Böylece kurumunuzun ihtiyacına özel raporlar sunulabilir.

19 Advert keynote presentation - 2015 9. Maliyetlerinizi düşürür Klasik eğitimlerinizdeki masraf kalemleriniz; Otel, Catering, Ulaşım, Eğitmen, Eğitim Materyalleri, Eğitim sonrası değerlendirmeleri, ZAMAN! GmPLY ile yukarıdaki masraf kalemlerinin hepsinden kurtuluyorsunuz. GmPLY ile Dünya’nın her yerindeki binlerce personelinize eş zamanlı eğitim verebilir ve online ölçümleyebilirsiniz.

20 Advert keynote presentation - 2015 10. Entegre Çalışır Sektördeki lider e-öğrenme sistemleri ile entegre çalışabilir. Şimdilik

21 Advert keynote presentation - 2015 11. Herşey tek yerden çözülüyor Anahtar teslimi İnteraktif Video Projeleri Sunuyoruz. Sizinle sadece 1-2 saatlik bir toplantı yapıyoruz. Sizden herhangi birşey istemiyoruz. Sonrasında senaryolaştırmasından, oyuncu seçimine, özel interaktif video çekiminden, post prodüksiyonuna, interaktif kodlamasından video yayınlamasına kadar anahtar teslimi bir servis sunuyoruz. Üstelik tüm bunlar şaşıracağınız kadar kısa sürede gerçekleşiyor. 7 iş günü içerisinde proje teslimi

22 www.7story.nl


"Eğitimlerinizi İnteraktif Video Oyunu yapıyoruz. Advert keynote presentation - 2015 Klasik Oyunlaştırmaya yeni bir soluk : Gamification+ İsviçre’de 7Story." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları