Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAYVANLAR HAYVANLAR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAYVANLAR HAYVANLAR."— Sunum transkripti:

1 HAYVANLAR HAYVANLAR

2 HAYVAN RESİMLERİ BALİNA KARTAL

3 KARTALIN YAŞAMI KARTAL ÇOK UZUN BİR SÜRE YSAŞAR.

4 HAYVANLAR HAYVANLARLA BİLGİLER
   Optik TASARIM ISTAKOZ  Panulirus Argus'un Müthiş Bir Yön Bulma Kabiliyeti KILIÇ BALIĞI  Kılıç Balığının Gözündeki Isıtma Sistemi KÖPEK BALIĞI  Köpek Balıkları Ve Elektriksel Algılayıcıları MÜREKKEP BALIĞI  Mürekkep balıklarının mükemmel refleksleri

5 BALİNANIN YAŞAMI Gök balina en büyükleri 30 metreyi bulan boyu ve 200 tonu geçebilen ağırlığıyla, gelmiş geçmiş en büyük hayvan olduğuna inanılan bir deniz hayvanıdır.

6 HAYVAN RESİMLERİ KUŞ TAVŞANLAR HAYVAN RESİMLERİ

7 TAVŞANIN YAŞAMI Otluk, ormanlık ve açık arazilik yerlerde, bataklık çevrelerinde ve 1500 m.ye kadar dağlarda yaşarlar. Küçük toprak oyukları ve çalıların altına yerleşirler.

8 KUŞLAR 1* Kuşların 8000’e yakın türleri vardır. Baykuş ve Atmaca yırtıcı kuşlardır; ancak biri gece diğeri gündüz avlanır. Göz kamaştırıcı bir kuş olan ibibik'in aksine Bülbül, sade görünüşlüdür ama ötüşü güzeldir. Guguk kuşu başka tür kuşların yuvalarına yumurtalar, çıkan yavruları da yuvanın asıl sahipleri besler. Başka kuşlar; örneğin kazlar iyi birer ana-babadır; yavrularını aylarca gözetirler. Kara sağan gibi bazı kuşlar iyi uçucudurlar; oysa Mezgeldek gibiler koşmada, Küçük bat ağan gibiler yüzme ve dalmada ustalaşmışladır. 2*) 3*) 4*)

9 HAYVANLAR

10 BİTTİ 439 BÜŞRA DİNLER 3/B


"HAYVANLAR HAYVANLAR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları