Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AKEV (Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı) OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINAHOŞGELDİNİZ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AKEV (Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı) OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINAHOŞGELDİNİZ."— Sunum transkripti:

1 AKEV (Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı) OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINAHOŞGELDİNİZ

2 GÜNDEM MADDELER İ 1.Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti. 2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. 3.Okul Müdürünün okul işleyişi hakkında bilgi vermesi. 4.Rehber Öğretmenin öğrencilerin gelişimi hakkında bilgi vermesi. 5.Açık oyla divan başkanı ve iki yazmanın seçilmesi. 6.Yönetim Kurulu raporunun okunması. 7.Denetim Kurulu raporunun okunması. 8.Yönetim ve denetim kurulu için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması. 9.Veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üyenin yönetim kuruluna seçilmesi. 10.Denetleme kuruluna bir asil, bir yedek üyenin seçilmesi. 11.Dilek ve temenniler. 12.Kapanış.

3 GÜNDEM MADDELER İ 1.Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti. 2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. 3.Okul Müdürünün okul işleyişi hakkında bilgi vermesi. 4.Rehber Öğretmenin öğrencilerin gelişimi hakkında bilgi vermesi. 5.Açık oyla divan başkanı ve iki yazmanın seçilmesi. 6.Yönetim Kurulu raporunun okunması. 7.Denetim Kurulu raporunun okunması. 8.Yönetim ve denetim kurulu için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması. 9.Veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üyenin yönetim kuruluna seçilmesi. 10.Denetleme kuruluna bir asil, bir yedek üyenin seçilmesi. 11.Dilek ve temenniler. 12.Kapanış.

4 GÜNDEM MADDELER İ 1.Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti. 2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. 3.Okul Müdürünün okul işleyişi hakkında bilgi vermesi. 4.Rehber Öğretmenin öğrencilerin gelişimi hakkında bilgi vermesi. 5.Açık oyla divan başkanı ve iki yazmanın seçilmesi. 6.Yönetim Kurulu raporunun okunması. 7.Denetim Kurulu raporunun okunması. 8.Yönetim ve denetim kurulu için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması. 9.Veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üyenin yönetim kuruluna seçilmesi. 10.Denetleme kuruluna bir asil, bir yedek üyenin seçilmesi. 11.Dilek ve temenniler. 12.Kapanış.

5 GÜNDEM MADDELER İ 1.Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti. 2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. 3.Okul Müdürünün okul işleyişi hakkında bilgi vermesi. 4.Rehber Öğretmenin öğrencilerin gelişimi hakkında bilgi vermesi. 5.Açık oyla divan başkanı ve iki yazmanın seçilmesi. 6.Yönetim Kurulu raporunun okunması. 7.Denetim Kurulu raporunun okunması. 8.Yönetim ve denetim kurulu için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması. 9.Veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üyenin yönetim kuruluna seçilmesi. 10.Denetleme kuruluna bir asil, bir yedek üyenin seçilmesi. 11.Dilek ve temenniler. 12.Kapanış.

6 GÜNDEM MADDELER İ 1.Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti. 2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. 3.Okul Müdürünün okul işleyişi hakkında bilgi vermesi. 4.Rehber Öğretmenin öğrencilerin gelişimi hakkında bilgi vermesi. 5.Açık oyla divan başkanı ve iki yazmanın seçilmesi. 6.Yönetim Kurulu raporunun okunması. 7.Denetim Kurulu raporunun okunması. 8.Yönetim ve denetim kurulu için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması. 9.Veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üyenin yönetim kuruluna seçilmesi. 10.Denetleme kuruluna bir asil, bir yedek üyenin seçilmesi. 11.Dilek ve temenniler. 12.Kapanış.

7 GÜNDEM MADDELER İ 1.Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti. 2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. 3.Okul Müdürünün okul işleyişi hakkında bilgi vermesi. 4.Rehber Öğretmenin öğrencilerin gelişimi hakkında bilgi vermesi. 5.Açık oyla divan başkanı ve iki yazmanın seçilmesi. 6.Yönetim Kurulu raporunun okunması. 7.Denetim Kurulu raporunun okunması. 8.Yönetim ve denetim kurulu için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması. 9.Veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üyenin yönetim kuruluna seçilmesi. 10.Denetleme kuruluna bir asil, bir yedek üyenin seçilmesi. 11.Dilek ve temenniler. 12.Kapanış.

8 GÜNDEM MADDELER İ 1.Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti. 2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. 3.Okul Müdürünün okul işleyişi hakkında bilgi vermesi. 4.Rehber Öğretmenin öğrencilerin gelişimi hakkında bilgi vermesi. 5.Açık oyla divan başkanı ve iki yazmanın seçilmesi. 6.Yönetim Kurulu raporunun okunması. 7.Denetim Kurulu raporunun okunması. 8.Yönetim ve denetim kurulu için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması. 9.Veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üyenin yönetim kuruluna seçilmesi. 10.Denetleme kuruluna bir asil, bir yedek üyenin seçilmesi. 11.Dilek ve temenniler. 12.Kapanış.

9 GÜNDEM MADDELER İ 1.Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti. 2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. 3.Okul Müdürünün okul işleyişi hakkında bilgi vermesi. 4.Rehber Öğretmenin öğrencilerin gelişimi hakkında bilgi vermesi. 5.Açık oyla divan başkanı ve iki yazmanın seçilmesi. 6.Yönetim Kurulu raporunun okunması. 7.Denetim Kurulu raporunun okunması. 8.Yönetim ve denetim kurulu için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması. 9.Veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üyenin yönetim kuruluna seçilmesi. 10.Denetleme kuruluna bir asil, bir yedek üyenin seçilmesi. 11.Dilek ve temenniler. 12.Kapanış.

10 GÜNDEM MADDELER İ 1.Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti. 2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. 3.Okul Müdürünün okul işleyişi hakkında bilgi vermesi. 4.Rehber Öğretmenin öğrencilerin gelişimi hakkında bilgi vermesi. 5.Açık oyla divan başkanı ve iki yazmanın seçilmesi. 6.Yönetim Kurulu raporunun okunması. 7.Denetim Kurulu raporunun okunması. 8.Yönetim ve denetim kurulu için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması. 9.Veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üyenin yönetim kuruluna seçilmesi. 10.Denetleme kuruluna bir asil, bir yedek üyenin seçilmesi. 11.Dilek ve temenniler. 12.Kapanış.

11 GÜNDEM MADDELER İ 1.Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti. 2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. 3.Okul Müdürünün okul işleyişi hakkında bilgi vermesi. 4.Rehber Öğretmenin öğrencilerin gelişimi hakkında bilgi vermesi. 5.Açık oyla divan başkanı ve iki yazmanın seçilmesi. 6.Yönetim Kurulu raporunun okunması. 7.Denetim Kurulu raporunun okunması. 8.Yönetim ve denetim kurulu için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması. 9.Veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üyenin yönetim kuruluna seçilmesi. 10.Denetleme kuruluna bir asil, bir yedek üyenin seçilmesi. 11.Dilek ve temenniler. 12.Kapanış.

12 GÜNDEM MADDELER İ 1.Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti. 2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. 3.Okul Müdürünün okul işleyişi hakkında bilgi vermesi. 4.Rehber Öğretmenin öğrencilerin gelişimi hakkında bilgi vermesi. 5.Açık oyla divan başkanı ve iki yazmanın seçilmesi. 6.Yönetim Kurulu raporunun okunması. 7.Denetim Kurulu raporunun okunması. 8.Yönetim ve denetim kurulu için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması. 9.Veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üyenin yönetim kuruluna seçilmesi. 10.Denetleme kuruluna bir asil, bir yedek üyenin seçilmesi. 11.Dilek ve temenniler. 12.Kapanış.

13 GÜNDEM MADDELER İ 1.Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti. 2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. 3.Okul Müdürünün okul işleyişi hakkında bilgi vermesi. 4.Rehber Öğretmenin öğrencilerin gelişimi hakkında bilgi vermesi. 5.Açık oyla divan başkanı ve iki yazmanın seçilmesi. 6.Yönetim Kurulu raporunun okunması. 7.Denetim Kurulu raporunun okunması. 8.Yönetim ve denetim kurulu için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması. 9.Veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üyenin yönetim kuruluna seçilmesi. 10.Denetleme kuruluna bir asil, bir yedek üyenin seçilmesi. 11.Dilek ve temenniler. 12.Kapanış.

14 GÜNDEM MADDELER İ 1.Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti. 2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. 3.Okul Müdürünün okul işleyişi hakkında bilgi vermesi. 4.Rehber Öğretmenin öğrencilerin gelişimi hakkında bilgi vermesi. 5.Açık oyla divan başkanı ve iki yazmanın seçilmesi. 6.Yönetim Kurulu raporunun okunması. 7.Denetim Kurulu raporunun okunması. 8.Yönetim ve denetim kurulu için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması. 9.Veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üyenin yönetim kuruluna seçilmesi. 10.Denetleme kuruluna bir asil, bir yedek üyenin seçilmesi. 11.Dilek ve temenniler. 12.Kapanış.


"AKEV (Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı) OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINAHOŞGELDİNİZ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları