Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TIENS Çok Fonksiyonlu Sağlık Cihazı Her gün kullanınız! Her yerde! Her zaman! Sıkça Sorulan Sorular!

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TIENS Çok Fonksiyonlu Sağlık Cihazı Her gün kullanınız! Her yerde! Her zaman! Sıkça Sorulan Sorular!"— Sunum transkripti:

1 TIENS Çok Fonksiyonlu Sağlık Cihazı Her gün kullanınız! Her yerde! Her zaman! Sıkça Sorulan Sorular!

2 Sıkça Sorulan Sorular 1.TIENS çok fonksiyonlu sağlık cihazı nedir? TIENS çok fonksiyonlu sağlık cihazı, hücrelerin ihlal edilmiş elektrik potansiyelini düzenleyerek ve böylece kan dolaşımını dengeleyerek insan vücudunun biyoelektrik potansiyelini güvenli ve etkili bir şekilde geri kazandıran entegre bir wellness cihazıdır. Geliştirilmiş tek çipli kumanda sistemi sayesinde alet laser tedavisi ve titreşimli masaj sağlar. 2. Çok fonksiyonlu sağlık cihazı nasıl çalışır? TIENS çok fonksiyonlu sağlık cihazı, vücudumuza etkili bir şekilde biyoelektrik vererek, laser tedavisi uygulayarak ve titreşimli masaj yaparak çalışır. Cihaz hem kafaya hem de vücudun tamamına (yüz, sırt, el ve ayak) yapılan masajlarda kullanılabilir.

3 Sıkça Sorulan Sorular 3. Çok fonksiyonlu sağlık cihazın biyoelektrik potansiyele etkisi nedir ve avantajları nelerdir? İnsan vücudunda mevcut olan biyoelektrik aktivite yaşam için büyük önem teşkil eder. Her dakika, insan vücudunun her bir hareketi elektrik oluşturur. Bu süreçte her bir hücre, membranın iç ve dış tarafında dinamik bir pozitif ve negatif elektrik yükü potansiyeli korur. Sağlıklı ve aktif olmanız için pozitif ve negatif potansiyel sürekli dinamik denge halinde olmalıdır. Sağlığa yönelik TIENS çok fonksiyonlu cihaz, biyoelektrik prensiplerini kullanarak zarar görmüş hücrelerin elektrik potansiyelini düzenleyip elektrik potansiyelini kolay ve güvenli bir şekilde dengeli bir hale getirir.

4 Sıkça Sorulan Sorular 4. Çok fonksiyonlu sağlık cihazın biyoelektrik prensipleri nasıl açıklanabilir? Çok fonksiyonlu cihazın eşsiz biyoelektrik prensibinin sırrı; patentli, biyonik kapalı çip teknoloji (VİC) uygulamasında gizlidir. İleri teknoloji sayılan biyonik kapalı çip teknoloji, negatif yük kayıplarını azaltır; insan vücudundaki kapalı devrede aşırı miktarda bulunan pozitif yükü negatif yüke dönüştürüp vücuda geri kazandırır. 5. Cihaz nasıl çalışır? Sağlık uygulamaları nelerdir? Söz konusu masaj olduğunda; alet daimi titreşim ve periyodik titreşim olmak üzere iki seçenek sunar. Masaj dişleri, tasarımı ergonomik yapıp her yönde kullanılabilir. Kullanım isteğine bağlı olarak periyodik titreşimler kafa masajları, daimi titreşimler ise vücut masajları için uygundur. Aynı zamanda standart uzunluğu 650 nm (düşük yoğunluklu ışın) dalgalı laser (düşük yoğunluklu ışın) hücreleri dürter, biyolojik olarak hücreleri aktivize eder ve gençleştirir, ışıl kimyasal tepkinmelerden başarılı bir şekilde geçmeleri için hücreleri hareketlendirir.

5 Sıkça Sorulan Sorular 6. Cihazın sağlığa yönelik uygulamaları nelerdir? İleri teknoloji sayılan biyonik kapalı çip teknoloji (VIC), insan vücudunun biyoelektrik potansiyelini etkili bir şekilde geri kazandırır. Aleti kullanarak beynimizdeki elektrik potansiyelin dengelenmesine ve stresi azaltmaya yardımcı olabiliriz. Bundan başka; Metabolizmanın iyileşeceği bir şekilde hücredeki moleküllerin kaotik halden düzenli bir hale getirilmesi için vücudumuzu teşvik edebiliriz. Alet meridiyenlerin boşaltılması, Yin ve Yan’ın dengelenmesi, kan dolaşımının iyileştirilmesi için faydalıdır. 7. Cihazın güzelliğe yönelik uygulamaları var mı? Evet, var. Çok fonksiyonlu cihaz, cildine canlılık katmak ve cildin görünümünü iyileştirmek isteyen tüm bayanlara fevkalade uygulamalar sunar. Cihaz yardımıyla kolajen üretimini hızlandırabilir, kapilerlere masaj yapabilir ve derideki kan dolaşımını hızlandırabilir, gözenekleri küçültebilir ve cildin esnekliliğini iyileştirebilirsiniz. Kafa derisi üzerine yapılan düşük yoğunluklu laser uygulaması sayesinde kollajen liflerinin rejenerasyonu bir hayli iyileşebilir, kıl foliküllerinin kök hücrelerinin metabolizması hızlandırılır ve iyileşebilir. Dolayısıyla rejenerasyon teşvik edilerek saç dökülmesine son verilir.

6 Sıkça Sorulan Sorular 8. Çok fonksiyonlu cihaz kimler için uygundur? Wellness cihazı olduğundan dolayı cihaz, gerek özel hayatında gerekse iş hayatında kendini sürekli yorgun ve stres altında hissedenler için uygundur. Yoğunluktan veya motivasyon eksikliğinden dolayı egzersiz veya spor yapmayan insanlar, cihaz sayesinde dinlendirici masaj keyfini yaşayabilir. Bu sebeple cihaz, uzun saatler ofiste, bilgisayar ve masa başında çalışan ve ağrı ile gerilimi gidermek ve kaslarını gevşetmek isteyenlerin doğru seçimidir. Cihaz; sağlığını düşünen, vücudundaki biyoelektriğin dengelenmesine ihtiyaç duyanlar, kan dolaşımını iyileştirmek isteyenler, bağ dönmelerinden kurtulmak isteyenler ve organizmanın doğal savunma mekanizmasını güçlendirmek isteyenler için uygundur. 9. Kimler cihazı kullanamaz? Cihaz; hamile kadınlar, zihinsel bozukluğu veya böbrek yetersizliği olan hastalar, peysmekır gibi tıbbi implant ve cihazlar taşıyan hastalar veya elektromanyetik cihazlara sensibilitesi olan kişiler için uygun değildir.

7 Sıkça Sorulan Sorular 10. Çok fonksiyonlu sağlık cihazını nasıl kullanalım? Cihazı bir elinizle; metal dişlerin kafanıza veya vücudunuza değmesini sağlayacak şekilde dış tarafındaki metal yüzeyi sıkı sıkı tutunuz. LCD ekran ve laser; metal yüzey, vücudunuz ve metal dişler arasında kapalı bir döngü oluştupu zaman aktif hale egelecektir. Cihazı günde 1-2 kez, 15 ila 30 dakika boyunca kullanınız. Kafanıza masaj yaparken cihazı orta çizgi ve dört yan çizgi üzerinde gezdiriniz. Titreşimli masaj moduna geçmek istediğinizde, metal dişler kafanıza veya vücudunuza değmiş vaziyette, titreşimi devreye sokmak için ON-OFF tuşunu iki saniye basılı tutunuz. Uygun bir titreşim modunu seçmek için aşağıda yazılan talimatları okuyunuz. Masaj başladıktan sonra cihaz, kendiliğinden zayıf ("Weak") titreşimler oluşturur. Zayıf rejimden Güçlü ("Strong") rejime geçmek için ON-OFF tuşuna hızlıca basınız. Bundan sonra, önceki rejime geçmek için ON- OFF tuşuna hızlıca basınız. Devreyi kapatmak için kapağı alt tarafa yerleştirin; alet devreden çıkmış olacak.

8 Sıkça Sorulan Sorular 11. TIENS çok fonksiyonlu sağlık cihazının II jenerasyonu ile I jenerasyonu arasında fark nedir? Yeni çok fonksiyonlu sağlık cihazının biyonik kapalı çip teknoloji (VİC) teknolojisi patentli olup bu teknoloji sayesinde insan vücudunun biyoelektrik potansiyelinin geri kazanılması sağlanır. Yeni cihaz, farklı biyolojik uygulamalarda laser tedavisi sağlayan düşük yoğunluklu laser (dalganın uzunluğu 650 nm olup gücü 5 MW’tır) teknolojisine de sahiptir. Cihazın yeni nesili, daha fazla masaj yapan diş (3 ring yerine 5) ile iki titreşim modu (daimi ve periyodik) kombine eden zarif ama etkili titreşimli masaj fonksiyonuna sahiptir. Masaj dişleri, tasarımı ergonomik yapıp her yöne hareket eder. Yeni cihaz, modern bir tasarıma ve modern bir LCD ekranına sahiptir.

9 Sıkça Sorulan Sorular 12. TIENS çok fonksiyonlu sağlık cihazının bakımı nasıl yapılır? Her kullanımdan sonra cihazın yumuşak ve kuru bir havlu ile temizlenmesi gereklidir. Cihazın temizlenmesi ve sterilize edilmesi için tıbbi alkol kullanılabilir. Devreye zarar vermemek için çok fazla alkol kullanmayınız. Ürünün performansını ve uzun vadeli kullanışını sağlamak için cihazı oda sıcaklığında kuru yerde tutmanız gerekecek. Cihazı ıslak saç üzerinde veya küvette ya da duş altında yıkanırken kullanmayınız. 13. TIENS çok fonksiyonlu sağlık cihazının garanti süresi ne kadar? Garanti süresi bir yıldır. 14. TIENS çok fonksiyonlu sağlık cihazının ödüllendirildiği sertifikala hangileridir? TIENS çok fonksiyonlu sağlık cihazının II jenerasyonu, AT uygunluk beyannamesine ve Avrupa Birliği’nin güvenlik, çevrenin korunması ve enerji verimliliğine dair şartlarına uygun olduğunu kanıtlayan markalama işaretine sahiptir.

10 Face without make-up leads to free life Mükemmel Sağlık, Denge ve Enerji için geleneksel Çin tıbbı ve modern ileri teknoloji bir arada!


"TIENS Çok Fonksiyonlu Sağlık Cihazı Her gün kullanınız! Her yerde! Her zaman! Sıkça Sorulan Sorular!" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları