Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 12 Kanalda kullanılan Airence Mixer  Audio Technica marka 3 adet mikrofon  Technics marka 2 adet kulaklık  1 adet Yayın geciktirici.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " 12 Kanalda kullanılan Airence Mixer  Audio Technica marka 3 adet mikrofon  Technics marka 2 adet kulaklık  1 adet Yayın geciktirici."— Sunum transkripti:

1

2  12 Kanalda kullanılan Airence Mixer  Audio Technica marka 3 adet mikrofon  Technics marka 2 adet kulaklık  1 adet Yayın geciktirici.

3  Yasin BAŞTÜRK’e ait bir radyodur. Uzan dönemlerinde Kral grubu radyolar prodüksiyon sorumlusu. Bir çok markanın reklam cıngılları ile tanınır.

4  Ekipmanlar konusunda Redikal iletişim.  Reklamlarda da radyo reklam ajansları ile çalışılıyor.

5  ‘Erdem Gençlik’ ana adı olmakla birlikte, istasyon adı ‘Radyo Ritim’dir.

6  Yer yer kültür sanat, yer yer güncel konular ile program seyri takip edilmektedir. Amaç her kitlenin dikkatini çekip sürekliliği sağlamaktır.

7  Genelde konuşan radyo programları mevcut olup belli günlerde konsempt programları ile dinleyiciye ulaşan özelliklere sahiptir.

8  Küçükçamlıca’da vericileri mevcut olup, 10KV üzerinden Marmara bölgesinde ki dinleyicilere ulaşmaktadır.

9  07.10 Rena ile hayatın ritmi  10.13 Şeker cadı Nilüfer  13.15 Burcu ile acı kahve  16.19 Uğur Bozdağ  20.21 Uygurluların yaptığı Uygur Yayını  00.02 Abdullah Gölbaşı ile Saklı düşler

10  07.10 Rana : Sabah trafiğin de yollarda olanlara küçük ip uçları verip onlara yol arkadaşı olur.  10.13 Nilüfer : Şehirde ki kültür sanat etkinliklerinden bahseder. Sen plan yapmazsın o senin yerine yapar.  13.15 Burcu : Renkli sunumu ve hoş sohbeti ile sevilen sanatçıları ağırlar, dinleyicileri onun acı kahvesinin şekeridir.  16.19 Uğur : Akşam yol saatinde dip köşede kalmış ilgi çekici haberleri kendi yorumuyla, sen demeden o senin diyeceklerini anlar, kahkahası ile seni de güldürür. Eve varana kadar senin yanındadır.  20.21 Uygur yayını : Uygur Türklerinin hazırlayıp sunduğu programdır.  00.02 Abdullah Gölbaşı : Şiirler ve hikayeler ruhunun derinliklerine işler. Adam mutludur. Senide mutlu eder ve gece akıp gider.

11  Marmara bölgesin de yayın yapar. Pop slow ağırlıklı müziklere yer verir.

12

13

14

15


" 12 Kanalda kullanılan Airence Mixer  Audio Technica marka 3 adet mikrofon  Technics marka 2 adet kulaklık  1 adet Yayın geciktirici." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları