Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PROSHOW GOLD 7.0 Evaluation version. PROGRAMIN ÇALISMASI Program açılınca New Slide Show penceresi açılır.(Sol alt taraftaki " Show at startup" yazısının.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PROSHOW GOLD 7.0 Evaluation version. PROGRAMIN ÇALISMASI Program açılınca New Slide Show penceresi açılır.(Sol alt taraftaki " Show at startup" yazısının."— Sunum transkripti:

1 PROSHOW GOLD 7.0 Evaluation version

2 PROGRAMIN ÇALISMASI Program açılınca New Slide Show penceresi açılır.(Sol alt taraftaki " Show at startup" yazısının yanındaki tik'i kaldırırsanız programın her açılısında bu pencere açılmaz.)

3  Wizard: Yani sihirbaz modu, bu modda biz resimleri, müzikleri ekleriz geri kalan ayrıntıları program kendi deyimiyle sihirli bir dokunuşla halleder.  Blank Show: Bu modu seçtiğimizde program bize boş bir şov açar resimleri, müzikleri, slaytlar arası geçişleri, geçiş sürelerini, resimlerin sürelerini ve geri kalan her şeyi biz ayarlarız.  Template: Hazır şovların bulunduğu moddur diye tahmin ediyorum kendim denemedim hiç.  Open Show: Daha önce hazırladığımız ve proje olarak kaydettiğimiz şovu açmamıza yarayan mod.

4  Ben hemen hızlıca bir slayt hazırlamak istediğim için Wizard modunu seçip Create butonuna basıyorum. Create dedikten sonra böyle bir pencere açılıyor ve buraya fotoğraflarımızı yahut video dosyalarımızı ekliyoruz.

5  Sürükle bırak tekniğiyle ya da "Add" diyerek resimlerimizi ve videolarımızı seçiyoruz.  "Text" butonuna basarak istersek resimlerin arasına yazı ekleyebiliyoruz.  Resim ve yazı ekleme işlemimiz bitince Next diyerek bir sonraki adıma yani müzik ekleme aşamasına geçiyoruz.

6 Buradaki mantıkta resim eklediğimiz bir önceki adımdaki mantıkla aynı "Add" diyerek yahut sürükle bırak yaparak müziklerimizi ekliyoruz.

7  Next diyerek bir sonraki adıma geçiyoruz.

8  Resimler arası geçiş efektleri programa ekleniyor. Biraz bekleyin. :)

9  Slayt boyunca tek bir efektin oynatılmasını istiyorsak tek bir efekti, efektlerin karışık bir şekilde oynatılmasını istiyorsak "All Effects" i seçiyoruz ve Next diyoruz.

10  Bu aşamada slaytımızın ismini veriyoruz ve görüntü formatını (geniş,standart) seçiyoruz ve Create diyerek mutlu sona doğru yaklaşıyoruz.

11  Slaytımız oluşturuluyor.

12  Hazırladığımız slaytın önizlemesi gösteriliyor. Next diyoruz.

13  Bu aşamada slaytımızın bilgisayara mı yoksa internete mi kaydedileceğini soruyor program bize. "Save Your Show" u seçersek slaytımız bilgisayara kaydedilecek, "Publish Your Show" u seçersek slaytımız internette yayınlanacak.

14  Slayt tamamlanmıştır menüden istenilen formata tıklıyoruz, videonuz 10-30 dakika arasında render alacak bilgisayarı bu işlemler sırasında yormayın…


"PROSHOW GOLD 7.0 Evaluation version. PROGRAMIN ÇALISMASI Program açılınca New Slide Show penceresi açılır.(Sol alt taraftaki " Show at startup" yazısının." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları