Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SOSYAL MEDYA UYGULAMALARı MERT AKDOĞAN 9-A. INSTAGRAM Ekim 2010 da kuruldu Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf paylaşma uygulamasıdır 75 milyon.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SOSYAL MEDYA UYGULAMALARı MERT AKDOĞAN 9-A. INSTAGRAM Ekim 2010 da kuruldu Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf paylaşma uygulamasıdır 75 milyon."— Sunum transkripti:

1 SOSYAL MEDYA UYGULAMALARı MERT AKDOĞAN 9-A

2 INSTAGRAM Ekim 2010 da kuruldu Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf paylaşma uygulamasıdır 75 milyon kullanıcıuygulamayı her gün aktif kullanıyor. İnternet kullanan insanların yüzde 20’si Instagram kullanıyor.

3 SNAPCHAT Eylül 2011 Kullanıcılarının %70’ini kadınların oluşturduğu uygulama en çok ABD ve İngiltere'de tercih edilmektedir. Snapchat, kullanıcıların fotoğraf çekebildikleri, video çekebildikleri, bunların üzerine not ekleme imkanı olan ve tüm bunları belli bir süreliğine paylaştıkları (1-10 sn.) bir sosyal mesajlaşma platformudur. Snapchat günlük aktif kullanıcı sayısı 100 milyondur

4 WHATSAPP Ocak 2010 Whatsapp 1 milyar kullanıcıya sahiptir İnternet üzerinden karşılıklı mesajlaşma ve dosya gönderebilme programıdır.


"SOSYAL MEDYA UYGULAMALARı MERT AKDOĞAN 9-A. INSTAGRAM Ekim 2010 da kuruldu Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf paylaşma uygulamasıdır 75 milyon." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları