Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ATA. Tarayıcımızı açıyoruz Google’da sertifika meb yazıp aratıyoruz yada sertifika.meb.gov.tr adresine girebiliriz.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ATA. Tarayıcımızı açıyoruz Google’da sertifika meb yazıp aratıyoruz yada sertifika.meb.gov.tr adresine girebiliriz."— Sunum transkripti:

1 ATA

2 Tarayıcımızı açıyoruz

3 Google’da sertifika meb yazıp aratıyoruz yada sertifika.meb.gov.tr adresine girebiliriz.

4 MEB Sertifikasını indiriyoruz.

5 Ayarlar’da Güvenlik sekmesi Depolama biriminden yükle diyoruz. Eğer Ayarlar – Güvenlik kısmında Depolama birimden yükle bölümü varsa yandaki oka tıklayıp atlayın. Yoksa devam edin. Güvenlik Ayarları var bu adımı atla

6 Bu düğme ile masaüstüne dönüyoruz

7 Bu düğme ile açık uygulamaları görüyoruz Ayarlar üzerinde parmağımızı basılı tutunca açılan menüden Uygulama bilgileri diyoruz.

8 Önbelleği Temizle ve ardından Verileri temizle düğmelerine dokunuyoruz. Ardından ayarlara girdiğimizde Güvenlik bölümündeki ilgili ayarlar görünür hale gelecektir.

9 Ayarlar’da Güvenlik sekmesi Depolama biriminden yükle diyoruz.

10

11

12 ÖNEMLİ NOTLAR Yardım ve diğer cihaz yüklemeleri için Sertifika.meb.gov.tr adresinden faydalanabilirsiniz. Sunuya ve ilgili sitedeki bilgilere rağmen sertifika yüklemesi yapamadıysanız okulunuz BTR öğretmeninden yardım isteyebilirsiniz. Şu anki şartlarda; tabletiniz herhangi bir nedenden ötürü sıfırlandığında, bu işlemi yeniden yapmanız gerekmektedir.


"ATA. Tarayıcımızı açıyoruz Google’da sertifika meb yazıp aratıyoruz yada sertifika.meb.gov.tr adresine girebiliriz." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları