Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Okuyunca güzelle ş iyoruz... bilgiyle ke ş fet! www.e-uzum.com e-uzum.com Kullanıcı Rehberi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Okuyunca güzelle ş iyoruz... bilgiyle ke ş fet! www.e-uzum.com e-uzum.com Kullanıcı Rehberi."— Sunum transkripti:

1 okuyunca güzelle ş iyoruz... bilgiyle ke ş fet! www.e-uzum.com e-uzum.com Kullanıcı Rehberi

2 Kitap detay bilgileri Kullanıcının kitap sunumlarını okuduğu bence butonu ile de not alabildiği bölüm Kitaplarimiz bölümü

3 Kullanıcı için üzüm menü Kullanıcı evi Kullanıcı için kitap bak Kullanıcı yazar bilgisi bak listele Kullanıcı kitap evi bak Kullanıcı kitap arama Kullanıcı için yazarlar Kullanıcı çıkışı

4 Üçgen işaretini kullanarak istediğin şekli verebilirsin istediğin yere taşıyabilirsin Kitabın altındaki ekle butonuna bastiğiniz da listeniz çıkacak.burada satın alama linkinde bulunan kırmızı noktaya bastığınızda kitabın yayinevi tarafından satışa sunulan siteye yönlendiriliyorsunuz.

5 Buradan yayınevi tarafından veya kitap evlerinin yaptıkları sohbet organizasyonunu takip edebilirsin.

6 Buradan yazarlar hakkın da bilgi alabilir twiter hesaplarına bakabilirsin edebilirsin.

7 Wikibilgi butonu ile listenize ekleme yapabilir. Kırmızı linkten bilgilere ulaşabilirsiniz Twitleri görmek için icona tıklayınız.

8 Burası bende yazayım köşesi. Burada roman,şiir, deneme,roman başlıkları altında yazılar yazabilir.Yayınevleri ile paylaşabilirsin.

9 BURASI PROFİLİN YAZDIKLARINI PAYLAŞABİLİR.VEYA KALDIRABİLİRSİN

10 BURASI ÖĞRENCİ BÖLÜMÜ ÜNİVERSİTELERİN SİTELERİNE BAKABİLİRSİN. BU BÖLÜMDE YER ALAN DİĞER BÖLÜMLER DAHA SONRA AKTİF OLACAK.


"Okuyunca güzelle ş iyoruz... bilgiyle ke ş fet! www.e-uzum.com e-uzum.com Kullanıcı Rehberi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları