Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

APOKALİPS’İN ATLILARI Gizli Örgütler ve Yeni Dünya Düzeni

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "APOKALİPS’İN ATLILARI Gizli Örgütler ve Yeni Dünya Düzeni"— Sunum transkripti:

1 APOKALİPS’İN ATLILARI Gizli Örgütler ve Yeni Dünya Düzeni
Milton William COOPER Uzm. Dr. Murat ACAT

2 Milton William COOPER

3 Milton William COOPER Sessiz Savaşlar için Sessiz Silahlar Gizli örgütler ve Yeni Dünya Düzeni Güle güle ABD ,Hoş Geldin Yeni Dünya Düzeni Federal Acil Durum Yönetimi Teşkilatı Bir İttifakın Anatomisi Gizli Hükümet Siyon Bilge Adamlarının Protokolleri

4 Milton William COOPER 5 Mayıs 1943 – 6 Kasım 2001
Amerikan Hava Kuvvetleri’nin Stratejik Hava Komutanlığı Donanma Güvenlik ve İstihbarat Bölümü Vietnam Savaşına katıldı İstihbarat bilgi timinde Top Secret Q Amerikanın en tehlikeli radyo yayıncısı Son 1 ayını 11 Eylül Saldırısını araştırmak Clinton ‘ın talimatı ile öldürülüyor. “Amerika’da Gizli devletin dışında olup da içeride tam anlamıyla neleri döndüğünde ve bunu bizim için ortalama amerikan vatandaşları için ne ifade ettiğini bilen tek insan…”

5 SESSİZ SAVAŞLAR İÇİN SESSİZ SİLAHLAR
Sessiz savaş, Uluslar arası elitler (BILDERBERG GRUBU) tarafından 1954 yılında yapılan toplantılarında sessizce ilan edildi.

6 Sosyal Mühendisliğin (toplum analizi ve otomasyonu), büyük miktarda ekonomik bilgi ile ilişki içerisinde olması gerekiyor.Böylece toplumun ilerisinde işleyebilecek ve toplumun ne zaman teslim olacağını tahmin edebilecek, yüksek hızda işleyen bilgisayarlarla donatılmış bir “Bilgi-işlem” e gerek vardı.

7 ROCKEFELLER VAKFI

8 Doğal Enerji Kontrolü Sosyal Enerji Kontrolü
Enerji : dünyadaki bütün faaliyetlerin anahtarı. Doğa Bilimleri Sosyal Bilimler Doğal Enerji Kontrolü Sosyal Enerji Kontrolü

9 Potansiyel enerji Kinetik enerji Enerjinin dağılımı Kondansatör
Elektrik Ekonomi Potansiyel enerji Kinetik enerji Enerjinin dağılımı Kondansatör İndikatör Kondüktör Sermaye (Para) Eşyalar Hizmetler

10 Ekonominin elektrikle aynı kurallar içerisinde işlediğini ve elektrik için geliştirilen bilgisayar sisteminin matematiksel teori ve pratiklerin aynen ekonomiye de uygulanabileceği keşfedilmişti.

11 Birçok sorumsuz ve disiplinsizlerin doğal ve sosyal enerjileri (zenginlikleri) ellerinden alınıp, disiplinli sorumlu ve zengin birkaç kişinin ellerine devredilecekti.

12 Sonuç olarak, ekonomik araştırmanın asıl amacı, sermaye (bankacılık) ile mal (eşya) ve hizmet endüstrisinin sahipleri tarafından yönetilen tahmin edebilir ve manipülatif bir ekonominin inşa edilmesiydi.

13 Kurşun Kimyasal reaksiyon Barut Silah Nişancı Askeri general Pozisyon
Tanımsal Giriş Kurşun Kimyasal reaksiyon Barut Silah Nişancı Askeri general Pozisyon Bilgi İşlem Bilgi Bilgisayar Bilgisayar operatörü Sermaye sahipleri

14 “Bana , bir ulusun parası üzerinde kontrol yetkisi verilirse o ulusun yasa yapıcıları hiç önemli değil.” Mayer Amschel Rothschild

15 Mermi Satın alma Roket Alışkanlıkları ve Nereye Gideceği bütçeleri
Matematiksel Şok Testi Ekonomik Şok Testi Mermi Roket Nereye Gideceği Satın alma Alışkanlıkları ve bütçeleri

16 Bu tür çalışmaların amacı, kamu ekonomisini ,hareket ve değişimi önceden tahmin edilebilen bir şekle dönüştürmek ve kontrollü bir kendi kendini yıkım hareketini yaratarak, halkı (adalet ve özgürlükten ziyade) güvenlik ve para sisteminin güvenilir “uzman” kişilere bırakması gerektirdiğine inandırmaktır.

17 Şok testinin uygulanmasıyla, bir ekonomide, piyasada bulunan para ile bu piyasaya bağlı insan kitlelerinin psikolojik durumları arasında direkt bir ilişki olduğu ortaya çıktı.

18 Akaryakıt Fiyatı ↑ => Başağrısı ↑
Şiddet Filmi ↑ Sigara ↑ Alkol Tüketimi ↑

19

20 GİZLİ ÖRGÜTLER VE YENİ DÜNYA DÜZENİ
Öyle örgütlenmiş yayılmış kurnaz ve mükemmel bir güç var ki onu ayıplarken yüksek sesle konuşmazsanız iyi olur. Başkan Woodrow Wilson

21 Kaydedilmiş tarihin başından beri, bütün ulusların yönetimleri, mevcut statükoyu korumak ve devleti, devlet içerisinde devlet gibi davranmaya çalışan ya da kurulu otoriteyi devirip onun yerini almaya çalışan azınlıklara karşı savaşmakla uğraşmışlardır.

22 Romalı Otoriteler İlk Hıristiyanları Yezidi ve Dürziler Arapları
Gizli grupların çoğu genellikle anti sosyal olarak düşünülür. Sevilmeyen,toplumun geneline zararlı olan öğeleri barındırdıklarına inanılır. Romalı Otoriteler Yezidi ve Dürziler Müşrikler Araplar Katolikler İlk Hıristiyanları Arapları İlk Müslümanları Yahudileri Masonları

23 Bilinen en eski gizli örgüt ejder kardeşliği olarak bilinen yılan kardeşliğidir.
Yılan ve ejderha aklın sembolleridir. Lusifer sembolün kişileştirilmiş halidir. Bilgi ağacından yemesi için Adem ‘i ayartan Havva’yı yönlendiren ve insanı cehalet duvarından kurtaran Lusifer’dir. Gizli sembolü ise piramitteki herkesi gören gözdür.

24

25 Lusifer’in Cennetten atıldıktan sonra insan oğluna bir hediye olarak düşünme gücüne kendisi ile birlikte getirdiği iddia edilir. Yasak meyve ve yaşam ağacı aydınlanmanın, tanrı gibi ölümsüz olmanın bilgisiydi.

26 Kabalacılar her ne kadar Yahudi kökenli olsalar da gerçekte Tevrat da dahil hiçbir dini Kitabı, peygamberi ve vahyi kabul etmezler. Onlar Tanrıya bu dünyada ulaşılacağına inanırlar.Kabalacılık saf Musa Dinini de tasfiye etmektedir. Saf bir şekilde nefsini kötülüklerden koruyup Tanrıya yakın olmaya çalışan, Hıristiyan ve Musa dininde olup hoşgörü içinde birlikte yaşamayı amaçlayanlar bunlara dikkat etmelidir.

27 Jason topluluğu Roshaniya Kabala Templar şovalyeleri Malta şovalyeleri Ejder kardeşliği örgütü Bilderberg gurubu Kafatası kemikler Kolumbus şovalyeleri Cizvitler Masonlar İllüminati Dış ilişkiler konseyi Trilateral Komisyon Vatikan Russel Vakfı

28 Amaçları : Bütün gezegendeki insan gücünü, doğal kaynaklarını ve zenginliği kontrol etmek için karşı konulamaz bir güç kazanma peşindeler amaçları dünyayı kendi konseptlerine Lusiferyan Totaliter sosyalist bir devlete dönüştürmektir. Bu işlemde bütün Hıristiyan, Yahudi ve Ateistleri ortadan kaldıracaklardır.

29 İLLÜMİNATİ Süper zenginlerin yönettiği bir dünya komplosudur
Rothschild Rockefeller Habsburg Bronfman Juan Carlos Lord Peter Carrington Harry Oppenheimer Vatikan

30 KARŞITLAR ARASINDAKİ İHTİLAF KAOSTAN KAYNAKLANAN DÜZEN

31 Bu grubun doktrini demokrasi yada komünizm değil, faşizmin bir biçimidir.Doktrinleri totaliter sosyalizmdir. 1- Birinci dünya savaşında monarşizm (tez) demokrasiyle (antitez) yüzleşti ve buda komünizmin şekillenmesi ve uluslar ligi (sentez) ile sonuçlandı. 2- Demokrasi ve kominizim (tez) II. Dünya savaşında faşizmle (antitez) yüzleşti ve daha güçlü bir birleşmiş milletler (sentez) ile sonuçlandı. 3- Kapitalizm (tez) şimdi kominizim (antitez) ile yüzleşiyor ve bu da Yeni Dünya Düzeni, totaliter sosyalizmle (sentez) sonuçlanacak

32 JASON GURUBU II. dünya savaşı sırasında atom bombası üretmek için bütün ulusun önde gelen fizikçilerinin bir araya getirildiği ünlü Manhattan projesi’nin üyelerinden oluşur. Bu grubun muhtemelen Birleşik Devletlerdeki teknolojinin ulaştığı en yüksek seviyesini bilen tek gruptur.

33 Alternatif I Nükleer aygıtların stratosferde ışının ve kirliliğin çıkabileceği delikler açması OZON tabakasındaki delik, Alternatif I ‘ in denenmiş olduğunu gösteriyor. Alternatif II Tüm kültür ve uğraştan seçilmiş temsilcilerin yaşayacağı ve insan ırkının devam ettireceği muazzam yer altı şehir ağı kurmak Alternatif III Seçilmiş azınlığın dünyayı terk edip dış uzaya koloniler oluşturmak.

34 DIŞ İLİŞKİLER KONSEYİ Yarım Yüzyıldan fazladır Amerika’nın dış politikasının önde gelen bir kuruluşudur. CIA ‘in tüm müdürleri Roosevelt’ten sonraki çoğu başkan D.İ.K üyesidir. D.İ.K basında hakimiyet kuruyor ve Amerika’nın en ünlü gazetecilerinin çoğu D.İ.K üyesidir.

35 Gizli hükümetin bel kemiği Güç dengesinin tersine çevrilmesi
Güle Güle ABD, Hoşgeldin Yeni Dünya Düzeni Gizli hükümetin bel kemiği Güç dengesinin tersine çevrilmesi Anayasayı susturma ve sıkı yönetim kanununu ilan etme planları

36 Meclis, yürütmenin kötüye kullanılmasına göz yumdu.
4 Ağustos 1990 Cumartesi Saat 03:30’da Senato,Anayasanın altüst edilmesini daha da kolaylaştırdı ve George Bush’u belki de, ilk Amerika Kralı ilan etti. “İstihbarat Yetki Kanunu” Başkan’a savaş başlatmak,vergileri taksim etmek, dış politika hedeflerini belirlemek,ve ulusal güvenliğimiz için neyin önemli olduğuna karar vermek yetkileri verildi.

37 Mount Weather Sayıları 96 ‘yı geçen Amerika’ya bir baştan bir başa yayılmış olan diğer yer altı federal yerleşim birimlerinin operasyon merkezidir. “BEKLEMEDE OLAN GERÇEK BİR DEVLET”

38 FEDERAL ACİL DURUM YÖNETİM TEŞKİLATI (FEMA)
Başkan’ın herhangi bir ulusal acil durum ilan etmesi durumunda ; İletişim araçlarının ele geçirilmesi Tüm elektrik ,güç,petrol,gaz,yakıt ve minerallerin ele geçirilmesi Tüm sivillerin Hükümet gözetiminde işçi taburlarına aktarılması Hükümetin Tüm sağlık eğitim ve vakıf kuruluşlarına el koyması YÜRÜTMELER BAŞKAN TARAFINDAN DEĞİL , FEMA ‘NIN BAŞI TARAFINDAN YÜRÜTÜLECEK.

39 FEMA danışma heyeti Prof. Dr. Samuel P
FEMA danışma heyeti Prof.Dr. Samuel P.Huntington tarafından yönetilmektedir. Dış ilişkiler konseyi Üyeleri Üç taraflı komisyon

40 BİR İTTİFAKIN ANATOMİSİ
Yeni dünya düzenin mantığı Güç ittifakını bir arada tutan zamk ve sonuçları

41 Tüm sorunlarımızın nedenleri Yahudiler, Katolikler Komünistler yada bankerler olması yönünde doğru anlamlı ama yanlış güdümlü bir ruha kapılırım.Yanlış giden her şey için hedef grup suçlanır. Bir gruba, varolan tüm diğer özel ilgi grupları tarafından karşı çıkılır, ve bu tarih boyunca böyle olmuştur.Tabi eğer hepsi gerçekte aynı grup değilse (illüminati) ya da herhangi bir sebepten birleşmemişlerse (Bilderberg Grubu).

42 1957 – 1990 arasında dünya nüfusu iki katına çıktı
1957 – 1990 arasında dünya nüfusu iki katına çıktı. Dünyadaki tüm güçlerin ittifakı saklı yada gizli insan soyunu devamı için şahsi özgürlüklerinin daha fazla tolere edilemeyeceği kararını verdiler.

43 Birçok bağımsız grubun gerçekleşmemiş hayali olan şey, Bilderberg Grubu adı altındaki güç birleşimi neticesinde gerçekleştirildi.

44 İlk çalışma II. Dünya Savaşı’nın sonunda geri dönen askerlerin ekonomiye vuracakları darbe üzerineydi. İkinci gizli çalışma 1957 de Alabama’da bir araya gelen bilim adamları tarafından gerçekleştirilmiştir.Sonuç eğer nüfus hızla azaltılmazsa 2000 yılından sonra bildiğimiz nüfus yok olacaktı. 1968 de biten üçüncü çalışma, büyüme limitlerini belirlemek için Roma Kulübü tarafından gerçekleştirildi. Sosyal ve ekonomik yapıda yapılan düzeltmelerin sonucunu tahmin edebilmek için bir bilgisayar modelinin yapılması istendi.

45 Doğum kontrolü Homoseksüellik İç Savaşlar Hastalıklar Doğum oranını düşür Mevcut Nüfusu azalt

46 GİZLİ HÜKÜMET MJ-12’nin Kökeni , Tanımı ve Amacı

47 MJ-12 Nelson Rockfeller CİA Müdürü Dış İşleri Bakanı DULLES Savunma Bakanı WİLSON FBI Müdürü Dış İlişkiler Konseyinden 6 kişi JASON Grubundan 6 kişi Dr.Edward Teller

48 Gizli Hükümet ve istihbarat teşkilatı uzaylı varlığı ile ilgili olarak Başkan’ın bilmesini istediklerinden başka herhangi bir bilgiye ulaşmasını engellemek için kullanıldı.

49 yılları arasında onlarca uzay aracı ve ele geçirilen ölü – canlı uzaylı yaratık haberleri dünya kamuoyunda konuşuluyordu.

50 SIGN PROJESİ GRUDGE PROJESİ POUNCE PROJESİ MAVİ KİTAP

51 Uluslar arası gizliliği sağlamakta büyük sorunlar yaşandı
Uluslar arası gizliliği sağlamakta büyük sorunlar yaşandı. Harici bir gurubun uluslar arası çabaları koordine ve sırrı basının hükümetlere yönelik yaptığı araştırmalardan saklamak için kontrol etmek için gerekli olduğuna kara verildi. Sonuç Bilderberg gurubu altındaki gizli bir yönetimin vücuda gelmesi oldu. Grup 1952 de kuruldu ve ilk kez bir araya geldi. Halka açık ilk toplanma yerleri olan Bilderberg oteli yüzünden bu adı aldılar.

52 20 Şubat 1954 Başkan Einsenhower Hearist gazetesinden Franklin Allen Broking Enstitü’den Edwin Nouise Metafizikçi Gerald Light Katolik Piskoposu Intyrezade

53 Uzaylılar bizim işlerimize karışmayacak bizde onlarınkine onların dünyadaki varlığını bir sır gibi saklayacaktır.Bizi ileri teknoloji ile teçhiz edeceklerdi. Başka bir dünya ulusu ile anlaşama yapmayacaklardı. MJ-12 ‘ye haber vererek bilimsel çalışma için insan kaçırabileceklerdi.

54

55 FİNANSMAN Savaş durumunda Başkanın korunabileceği gizli yerlerin yapımı Uyuşturucu CIA Zapata Petrol “George BUSH”

56 Eğer dünya dışı varlıkların dünyayı ziyaret ettiği gizli bir şekilde saptansaydı tüm insanların bu olayın getirdiği tehdide karşı birleşmesi mantıklı olurdu.Eğer uzaylılar dünyayı ziyaret etmiyorsa o zaman uzaylı icat etmekle, karşıt grupların tehdide karşı birleşmesi sağlanabilir. Bu da uzaylıların olup olmadığı sorusuyla sağlandı.

57 AMAÇ TEK DÜNYA DEVLETİNİN KURULMASINI HIZLANDIRMAK

58 Kennedy Nixon James Forrestal

59

60 Her zaman benimde kullanılmış olma ihtimalim, ve uzaylı senaryosunun, dış uzaydan uzaylı bir düşman yaratmak ve böylece tek-dünya devletinin kurulmasını hızlandırmak amacıyla var olan, dünyanın en büyük aldatmacası olmasının ihtimali vardır. Bunun gerçek olabileceği yolunda deliller buldum. Bu senaryonun muhtemel olduğunu kabul etmenizi tavsiye ederim.

61 SİYON PROTOKOLLERİ 1 Nolu Protokol:
-Siyasetin ahlakla bağı yoktur ahlaklı hükümdar tahtında duramaz.Bu gibi vasıflar Yahudi olmayan krallıklara ait olmalıdır. -Gayemiz uğruna rüşvetçilik düzenbazlık ve hıyanetten çekinmeyiz.

62 2 Nolu Protokol: -Seçeceğimiz yöneticiler kabiliyetleri zayıf ve kölece itaat edecek kimseler olmalıdır. Kendilerinin müşaviri veya uzmanı olan bizim çocuklarımız sayesinde ellerimizde oyuncağa dönecekler. -Basın halkın şikayetlerini sürekli dile getirerek hoşnutsuzluk yaratmalıdır.

63 3 Nolu Protokol: -Liberalizmi kullanarak onları rekabet haline soktuk.Kısa bir zaman sonra karışıklıklar ve iflaslar tüm dünyayı kaplayacaktır. -Fransız ihtilaline büyük adını biz verdik.Çünkü o tamamen bizim eserimizdir.O vakitten beri daima dünya için hazırladığımız Siyon kanından kral lehine çalışıyoruz. -Biz iktidara gelince hürriyet kelimesini lügatten sileceğiz.

64 4-5 Nolu Protokol: -Görünmeyen bir kuvveti kim devirebilir
4-5 Nolu Protokol: -Görünmeyen bir kuvveti kim devirebilir.Biz böyle bir kuvvetiz. -Halkın zihnini bozmalıyız.Zihinlerini boş nutuklarla meşgul etmeliyiz.

65 Nolu Protokoller: -Yahudi olmayanların sanayini tamamen çökertmek için Yahudi olmayanların arasında geliştirdiğimiz lüksü ve spekülasyonu artıracağız. -Biz hükümetleri iktisatçıların dünyası ile kuşatacağız.Bu sebeple iktisadi ilimler Yahudi öğreniminin başlıca konusunu oluşturur.Bizim etrafımızda bankerler sanayiciler sermayedarlar olacaktır.Çünkü herşeyi rakamlarla halledeceğiz.

66 9-10 Nolu Protokoller: -Yanlış olduğu bizce bilinen prensipleri gençliğe vererek onların gençliğini şaşırttık ve bozduk.

67 11 Nolu Protokol: -Yahudi olmayanlar bir koyun sürüsüdür ve biz onların kurtlarıyız ve sizler biliyorsunuz ki kurtlar koyun sürüsüne daldıklarında neler olur?

68 12 Nolu Protokol: -Bizim kontrolümüzde olmadan tek bir tebliğ bile halka ulaşmayacaktır.Hatta bütün haberleri toplayan birkaç ajans tarafından yayılması sebebiyle bu neticeyi elde etmiş bulunmaktayız.

69 13-14 Nolu Protokoller: -Filozoflar Yahudi olmayanların inançlarının kusurlarını münakaşa edeceklerdir.Fakat bizim inancınız bizden başka kimse tarafından tamamıyla öğrenilemeyeceğinden bizim inancımızı hiç bir bakış açısını hiçbir zaman münakaşa konusu yapamayacaklardır.

70 15 Nolu Protokol: -İsrail kralı Avrupa’nın kendisine sunduğu tacı giydiğinde dünyanın atası olacaktır. 16 Nolu Protokol: -Biz önceki yüzyılların hoşumuza gitmeyen bütün olaylarını insanların kafasından sileceğiz.

71 17-18 Nolu Protokoller: -Ajanlarımız vasıtalarıyla Yahudi olmayan kralların hayatlarına karşı sık sık suikastlar yaparak onların nüfuzunu kıracağız.

72 Nolu Protokoller: -Yahudi olmayan devletlerin dikkatsizlikle müsaade ettikleri borçlanma metotları yüzünden onların hazineleri boştur.Bununla birlikte borçlar birbirini takip etmekte olacak ve bütün devletler iflasa sürüklenecektir.

73 24 Nolu Protokol: -Sadece kayıtsız şartsız sert, kabiliyetli, hatta zalim bir şekilde hükmedecek kimseler iktidar dizginlerini bizim Siyon liderimizden alacaktır. -Hükümdarımız Davud’un kutsal zürriyetindedir.

74 TEŞEKKÜRLER


"APOKALİPS’İN ATLILARI Gizli Örgütler ve Yeni Dünya Düzeni" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları