Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………"— Sunum transkripti:

1 KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….……………… FAKS NUMARASI:..…………………………………………………….………….…………… E-POSTA ADRESİ:..…………………………………………………….………….…………… İNTERNET ADRESİ:..…………………………………………………….………….…………… VERGİ DAİRESİ & NUMARASI:…..………………………………………………….………….……… HEYETE KATILACAK FİRMA TEMSİLCİLERİNİN ADI:………………………………………………………………. FİRMADAKİ ÜNVANI/GÖREVİ:………………………………………………………………. TELEFON NUMARASI:………………………………………………………………. CEP TELEFONU NUMARASI:………………………………………………………………. E-POSTA ADRESİ:………………………………………………………………. PASAPORT NUMARASI: ………………………………………………………………. GEZİ MALİYETİ:Kişi başı 800-€ (Konaklama, ulaşım, organizasyon dahil). ULAŞIM: İstanbul-Bakü-İstanbul ekonomi sınıfı grup bileti KONAKLAMA: 2 gece oda + kahvaltı ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3-5 Aralık 2008 tarihleri arasında AZERBAYCAN/Bakü’ye düzenlenecek Ticaret Heyeti organizasyonuna katılmayı, süresi içinde ödeme yapmamam durumunda herhangi bir hak talep etmeyeceğimi, iptal etmem durumunda tarafıma geri ödeme yapılmayacağını kabul ve taahhüt ederim. Tarih: ………………….…………………. Yetkili Kişi: ………………..……………... Firma Kaşesi: ………………..………….. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- “Azerbaycan Ticaret Heyeti katılımcılarının bilgilerini, ülke bilgilerini ve faydalı adresleri içeren Katılımcı Kitabı hazırlanacak olup, bu kitapta firma bilgilerinizin doğru ve eksiksiz yer alması için başvuru formunun kesinlikle eksiksiz bir biçimde daktilo veya bilgisayar ile doldurularak katılımcı fotoğrafı, firma logosu ve ödeme dekontu ile birlikte en geç 17 Kasım 2008 tarihine kadar aşağıdaki e-mail adresi veya faks numarasına gönderilmesi gerekmektedir. (Lütfen firma logosu ve katılımcı fotoğraflarını e-mail ile gönderiniz.) Başvuru için İletişim Bilgileri: İlgili Kişiler: Nurengiz Eşki / Adem Kula Tel: 0212-339 50 54 veya 339 50 83 Faks: 0212-270 37 84, 270 30 92 E-mail: neski@deik.org.tr / bsanver@deik.org.tr AZERBAYCAN TİCARET HEYETİ BAŞVURU FORMU 3-5 Aralık 2008, Bakü LÜTFEN BU FORMUN TAMAMINI BÜYÜK HARFLE DOLDURUNUZ VE EN GEÇ 17 KASIM 2008 TARİHİNE KADAR KURULUMUZA GÖNDERİNİZ.

2 FİRMANIN KATALOG SAYFASI BİLGİLERİ FİRMA TEMSİLCİSİ İSİM:………………………………………………….………………...…………… GÖREV: ………………………………………………….………………...…………… FİRMA DETAYLARI FİRMA ADI:...…………………………………………………….………………………… ADRES:………………………………………………….………………...…………… ……………………………….………………...……………………………… TELEFON:………………………………………………….………………...…………… FAKS:………………………………………………….………………...…………… E-MAİL:………………………………………………….………………...…………… WEB: …………………………………….………………...………………………… FİRMA TÜRÜ Üretici - İhracatçı İhracatçı Dış Ticaret Şirketi Üretici Sektörel Dış Ticaret Şirketi SEKTÖR İNŞAAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ ( Demir, çelik, alüminyum, plastik, mermer ve doğal taşlar) GIDAMAKİNE AMBALAJ MOBİLYAOTEL EKİPMANLARI DİĞER:……………… TEMEL İHRAÇ ÜRÜNLERİ : ………….……………………………………………………………………......................................... KALİTE /GARANTİ BELGELERİ, SAHİP OLUNAN TESCİLLİ MARKALAR: …………………………………………………………………………………………………………..…. İHRACAT YAPILAN ÜLKELER: ………………………………………………………………………. FİRMANIN 2007 DEKİ TOPLAM İHRACATI(USD): ………………………………………………… AZERBAYCAN’A İHRAÇ EDİLMEK İSTENEN MAL VE HİZMETLER: …………………………. ………………...………....………………………………………………………………………………… AZERBAYCAN TİCARET HEYETİ BAŞVURU FORMU 3-5 Aralık 2008, Bakü LÜTFEN BU FORMUN TAMAMINI BÜYÜK HARFLE DOLDURUNUZ VE EN GEÇ 17 KASIM 2008 TARİHİNE KADAR KURULUMUZA GÖNDERİNİZ.


"KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları