Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti."— Sunum transkripti:

1 Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.
Nakit Akışı Yönetimi Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

2 Nakit Akışı Yönetimi Sunum İçeriği
Şirket Profili Nakit Akış Yönetimi Nedir ? İhtiyaçlar Yazılımın Özellikleri Sağlanan Faydalar Gereksinimler Maliyet ve Sunulan Hizmetler (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

3 (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.
Şirket Profili 2006 yılında İTÜ-KOSGEB’te kuruldu AR-GE firması Microsoft Ödüllü Almanya, Çin ve Rusya’da faaliyetler Mobil ve Cloud Bazlı Uygulamalar (MobADIS, MobilOR) ERP Entegrasyonları (Oracle ERP, Microsoft Dynamics AX, SAP) Innovatif Yazılım ve Projeler (Colorilus, OtoLoc) Linux-Unix-Dot.Com sponsoru (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

4 Nakit Akış Yönetimi Nedir ?
Firma ile ilgili durum gösteren en önemli rapor Müthiş Üçlü : Tahsilat Planı, Ödeme Tablosu, Nakit Akışı Uzmanlık, yorum ve hazırlık gerektirir Anlık durum bildirir, dönemsel değildir Yönetim bilincinden doğan ihtiyaç, kararları etkiler Otomasyona uygun olmayabilir Sağlıklı girdiler gerektirir, maliyetli olabilir (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

5 (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.
İhtiyaçlar - 1 Değişik girdilere cevap verebilmeli (ERP, yazılım, Excel, manuel) Yazılım ve girdi değişikliklerine uygun yapıda olmalı Kolay paylaşılabilir olmalı (Excel tablosu benzeri yapı) Çoklu kullanıcı desteği olmalı, değişiklikler ile ilgili log tutabilmeli Tarih bazında karşılaştırma yapılabilmeli Firmaya özel yapıda olmalı Birden fazla şirket için konsolide olarak çalışabilmeli (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

6 (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.
İhtiyaçlar - 2 Cloud ortamında çalışabilmeli (Web tabanlı Private Cloud) İhtiyaca göre şekillendirilebilmeli Elden girişi kabul edebilmeli Döviz bazlı işlem yapabilmeli, kura göre hesaplama olmalı Maliyetli olmamalı, kısa sürede ve hızlı uyarlanabilmeli Çıktılar üzerinde grafiksel uygulamalar yapılabilmeli İleri dönük orta ve uzun vadeli tahmin (forecast) yapabilmeli (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

7 Nakit Akışı Yönetimi – Çalışma Prensipleri
ERP Yazılımları Excel Manuel Girdiler Veri işleme Devir işlemleri Tahmin verileri Düzenleme Değiştirilebilir Grafik oluşturulabilir Raporlama (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

8 Veri Girişi (Aktarılan Verilerin Dosya Görüntüsü)
Burada Excel ‘den yapılan bir veri girişi şablonu gösterilmektedir. Aynı şekilde buradaki Excel şablonu gibi herhangi bir ERP yazılımı üzerinden de veri aktarımı yapılabilir. (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

9 (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.
Veri Düzenleme Ekranı (Verilerin Değişiklik,Tahmin, Devir Seçimi Görüntüsü) Bu yazılımla aktarılan verilerin düzenlemesi yapılmaktadır. İstenen hesaplar devir işlemlerine dahil edilip çıkartılabilmekte, Ana Hesap Tablosu bilgilerinden Power Pivot üzerinde görülmek istenen veriler oluşturulmaktadır. (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

10 (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.
Tahmin / Forecast Ekranı (Seçilen veriler üzerinde ileri dönük tahmin yapabilme) Bu ekranda seçilen veriler üzerinde belirtilen vadelerde tahmin yapılabilmesi sağlanmaktadır. Örneğin elektrik giderleri 6 ay içerisinde % 5 arttığında Nakit Akışı durumu ne olur gibi tahminler bu ekrandan istenen vade için yapılabilmektedir. (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

11 SQL Server Mimarisi (Veriler SQL Server Üzerinde İşlenmektedir)
Nakit Akışı Yönetimi kullanımı basit bir yazılım olmasına karşın geri planda ciddi bir know-how içermektedir. Veriler SQL Server üzerinde işlenir ve bu sayede hem hızlı çalışır hem de oldukça fazla olabilecek kayıt adedi MS SQL tarafından yönlendirilir. Yazılım işlenecek verilerdeki kayıt adedine göre istenirse SQL Server Express veya diğer SQL Server seçenekleri üzerinde çalışabilir. (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

12 Power Pivot Ekranı (Veriler üzerinde oynama, şirket ve döviz seçimi)
Bu ekranda seçilen ve düzenlenen verilerin sonuç raporu gözükmektedir. Bu rapor üzerinde istenen şirket ve döviz kuru gibi verilerde değişiklik yapılabilir, düzenleme ekranında istenen hesap gruplarının ilerideki durumları görülerek tahmin sonuçlerı incelenebilir. (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

13 Private Cloud (Web ortamında Nakit Akışı Yönetimi)
Dilerseniz yazılımı Private Cloud ortamınızda da kullanabilirsiniz. Cloud üzerinde desteklenen browser ve cihazlarınızla Nakit Akışınızı yönlendirebilirsiniz. (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

14 Yazılımın Özellikleri
Cloud ortamında güvenle çalışabilir (Web tabanlı Private Cloud) İhtiyaca göre şekillendirilebilir, firmaya özeldir Bilinen yazılımlarda çıktı oluşturur Raporu kullanan kişi parametrelerle oynayabilir, tahmin yapabilir Maliyeti ERP ile kıyaslandığında çok düşüktür, kısa sürede ve hızlı uyarlanabilir Çıktılar kullanılarak grafiksel işlem yapılabilir Windows tabanlıdır, donanım ve yazılım maliyeti gerektirmez (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

15 (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.
Sağlanan Faydalar Hızlı rapor hazırlanabilmesi Değişikliklere uyum sağlayabilme Ciddi maliyet ve zaman kazancı Tahmin imkanı, ilerideki durumlara hazırlıklı olabilme Kolay iletilebilir Tüm verileri konsolide ve kur bazlı görebilme Karar için en önemli araç olabilme, veriler üzerinde oynayabilme (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

16 (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.
Gereksinimler SQL Express veya SQL altyapısı MS Office Excel bilgisi Windows ortamı Doğru bilgilerin istenen zamanda verilmesi Cloud için gerekli altyapı (Private Cloud üzerinde çalışma istendiğinde) (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

17 Maliyet / Sunulan Hizmetler
Proje bazlı çalışma Şirket başına kurulum bedeli + KDV Adam / gün + KDV maliyetlendirme Yıllık bakım ücreti + KDV Yeni versiyonlardan faydalanabilme Cloud için proje bazında ayrıca fiyatlandırma Yeni gereksinimlerde adam / gün + KDV ile hizmet verilmesi (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.

18 (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.
Teşekkür Ederiz (c) 2016 / Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.


"Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları