Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TEMİZLİK ÜRÜNLERİ. TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Ev, hol, mutfak, banyo ve salonlardaki tüm parke, fayans, duvar, yer karoları gibi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TEMİZLİK ÜRÜNLERİ. TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Ev, hol, mutfak, banyo ve salonlardaki tüm parke, fayans, duvar, yer karoları gibi."— Sunum transkripti:

1

2 TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

3 PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ
Ev, hol, mutfak, banyo ve salonlardaki tüm parke, fayans, duvar, yer karoları gibi düz zeminlerin temizliği artık çok kolay ve zevkli. Magic Hand Süper Mop Seti Özellikleri: Metal teleskopik sap (açılmamış hali 84 cm, açılmış hali 135 cm) Özel mikro dokudan oluşan kullanıma hazır mikrofiber bez (12,5 cm x 43,5 cm) 3M teknolojisi ile geliştirilmiş özel cırt bantlı yüzey sayesinde kullanım kolaylığı Hem kuru hem nemli kullanımda pırıl pırıl hijyenik yüzeyler MOP YEDEK Sistem kodu: 27182 Sistem kodu: 27181

4 HOME PROFESSIONAL MİKROFİBER BEZLERİ
Kolay ve derinlemesine temizlik için ihtiyacınız olan 2 şey: HOME PROFFESSIONEL MİKROFİBER BEZLERİ ve SU! Mikrofiber ipliği, insan saç telinin yüzde biri kalınlığında olup, temizlik esnasında kir, yağ ve suyu mikro gözeneklerine hapseder. Kullanımında deterjanlara ihtiyaç yoktur.

5 HOME PROFESSIONAL CAM BEZİ
Kolay ve derinlemesine temizlik için ihtiyacınız olan 2 şey: HOME PROFFESSIONEL MİKROFİBER BEZLERİ ve SU! Kurulama gereği duymadan cam, ayna ve vitrin temizliği için kullanılabilir. İz bırakmaz. Kullanmadan önce bir kere ılık su ile yıkamanız yeterlidir. Bezi ıslatıp iyice sıktıktan sonra mendil gibi kullanabilirsiniz. Çok kirlendiği durumlarda beyaz kalıp sabun ile yıkayınız. Ebat: 40 x 50 cm Sistem kodu: 27175

6 HOME PROFESSIONAL TOZ BEZİ
Kolay ve derinlemesine temizlik için ihtiyacınız olan 2 şey: HOME PROFFESSIONEL MİKROFİBER BEZLERİ ve SU! Her türlü yüzeyde bulunan tozları nemli veya kuru olarak kolaylıkla temizler. İz bırakmaz. Antibakteriyel yapısı bakteri oluşumunu % 99 oranında engeller. Bezi ıslatıp iyice sıktıktan sonra mendil gibi kullanabilirsiniz. Çok kirlendiği durumlarda beyaz kalıp sabun ile yıkayınız. Ebat: 40 x 40 cm Sistem kodu: 27176

7 HOME PROFESSIONAL GENEL MUTFAK BEZİ
Kolay ve derinlemesine temizlik için ihtiyacınız olan 2 şey: HOME PROFFESSIONEL MİKROFİBER BEZLERİ ve SU! Deterjana ya da kimyasala ihtiyaç duymadan tezgah, fırın, aspiratör gibi mutfak yüzeylerini kolayca temizler. Ankastre ya da beyaz eşyalarda oluşan parmak izi lekelerini gidermeye yardımcı olur. Bezi ıslatıp iyice sıktıktan sonra mendil gibi kullanabilirsiniz. Çok kirlendiği durumlarda beyaz kalıp sabun ile yıkayınız. Ebat: 40 x 40 cm Sistem kodu: 27177

8 HOME PROFESSIONAL TEMİZLİK SERİSİ
Buğday Özü, Limon Tozu, Hindistan cevizi, Palmiye, Mısır ve Hurma yağı içeren ekolojik formülleri ile HOME PROFFESSIONAL SERİSİ sağlığınız için EN İYİSİ!!

9 Home proffessIonal leke çIkarIcI
Beyaz ve açık renkli yüzeylerde kullanabileceğiniz Home Proffesional Beyazlatma Etkili Leke Çıkarıcı pamuklu, ipek, yün veya sentetik kumaşlarda etkilidir. Yaka kiri, makyaj, kan, yemek gibi zor lekeleri kolayca çıkarır. Halı ve döşemeler üzerindeki lekeleri çıkarmak için de kullanılabilir. Kullanım Çamaşır Makinesinde Yıkama; Deterjanı makinenin deterjan gözüne koyun ve makineyi çalıştırın. Makine su almaya başladığında deterjan gözüne 2 kapak (90ml) ürün dökün ve çamaşırlarınızı yıkamaya devam edin. Suya Bastırmada; En fazla 40 oC’ lik 10 litre sıcak suya 2 kapak (90ml) ürün dökün. Çamaşırlarınızı bu suda en fazla 6 saat bekletin. Ön İşlem; Lekelerin üzerine 1 çay kaşığı (2ml) ürün dökün. En fazla 10 dakika çamaşırlarınızı bu şekilde bekletin. Daha sonra çamaşır makinenizin deterjan bölümüne 2 kapak (90ml) ürünü ekleyip normal yıkamanıza devam edin. Sistem kodu: 27171 (1000 ml)

10 HOME PROFESSIONAL Çok Amaçlı Temizleyici
HOME PROFFESSIONEL ÜRÜNLERİ Paraben, Formaldehit, Fenol, Amonyak, Naftalin, Kresol, Etanol, Ksilen, Kerosen, Pentaklorofenol, Fosfat, Klorür ve Ağartıcı İÇERMEZ!! En sık temizlenen mutfak ve banyo yüzeyleri başta olmak üzere, tüm alüminyum, plastik ve çelik yüzeylerde kullanıma uygun bu ürünü, koltuk, halı, çamaşır ve bulaşıklarınızda da güvenle kullanabilirsiniz. Hoş kokusu sayesinde gün boyu ferahlık sağlarken ultra konsantre formülü ile ekonomiktir. Kullanım talimatı: 3 litre suya yarım kapak ilave edilmesi yeterlidir. Bulaşık ve çamaşır makinasında kullanımı önerilmez. Kullanımı sırasında uygun eldiven giyilmesi önerilir. Sistem kodu: (1000 ml)

11 HOME PROFESSIONAL Banyo ve WC Temizleyici
HOME PROFFESSIONEL ÜRÜNLERİ Paraben, Formaldehit, Fenol, Amonyak, Naftalin, Kresol, Etanol, Ksilen, Kerosen, Pentaklorofenol, Fosfat, Klorür ve Ağartıcı İÇERMEZ!! Güçlendirilmiş ekolojik formülü ile seramik yüzeylerde, derz aralarında, banyo ve musluk bataryalarında tam temizlik sağlar. İçerdiği doğal inhibitörler kullanıldığı yüzeylerin çizilip zarar görmesini engeller. Kullanım talimatı: 1 lt suya 6 kapak ilave edilmesi yeterlidir. Fırça veya sünger ile temizlenecek yüzeye uygulanıp durulanmalıdır. Kullanımı sırasında uygun eldiven giyilmesi önerilir. Sistem kodu: (1000 ml)

12 HOME PROFESSIONAL Özel Yağ Çözücü
HOME PROFFESSIONEL ÜRÜNLERİ Paraben, Formaldehit, Fenol, Amonyak, Naftalin, Kresol, Etanol, Ksilen, Kerosen, Pentaklorofenol, Fosfat, Klorür ve Ağartıcı İÇERMEZ!! Aspiratör, mangal, fritöz, ocak ve dibi tutmuş tencerelerdeki yağ kalıntılarını temizlemek amacıyla geliştirilmiş ultra konsantre formülü ile ekonomiktir. Kullanım talimatı: 1 lt suya 2 kapak ilave edilmesi yeterlidir. Çok yoğun ve uzun süre beklemiş yağ lekelerinde sulandırılmadan ya da sıcak su ile kaynatılarak kullanılabilir. Kullanımı sırasında uygun eldiven giyilmesi önerilir. Sistem kodu: (1000 ml)

13 HOME PROFESSIONAL Bulaşık Sıvısı (ELDE)
HOME PROFFESSIONEL ÜRÜNLERİ Paraben, Formaldehit, Fenol, Amonyak, Naftalin, Kresol, Etanol, Ksilen, Kerosen, Pentaklorofenol, Fosfat, Klorür ve Ağartıcı İÇERMEZ!! Ultra konsantre özel formülü ile hızlı çözülerek topaklaşma yapmaz. Yıkama süresini ve su sarfiyatını azaltır. İlave yağ çözücü kullanımı gerektirmeyen yapısı bulaşıklarda su lekesi yapmaz, matlaşmayı önler, cam ve porselenlerde ekstra parlaklık sağlar. Kullanım talimatı: İsteğe bağlı olarak bulaşık suyunun içine veya bulaşık süngerine dökülerek kullanılabilir. Kullanımı sırasında uygun eldiven giyilmesi önerilir. Sistem kodu: (1000 ml)

14 HOME PROFESSIONAL Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı
HOME PROFFESSIONEL ÜRÜNLERİ Paraben, Formaldehit, Fenol, Amonyak, Naftalin, Kresol, Etanol, Ksilen, Kerosen, Pentaklorofenol, Fosfat, Klorür ve Ağartıcı İÇERMEZ!! Ekolojik formülü ile çamaşırların dokusunu ve rengini korur, ömrünü uzatır. Güçlü anti-statik özelliği ile çamaşırların yapışmasını ve kırışmasını önleyerek ütüleme kolaylığı sağlar. Hem makine hem de elde yıkama için uygundur. Kullanım talimatı: Otomatik çamaşır makinesinde yumuşatıcı gözüne yarım kapak, normal çamaşır makinesinde son durulama suyuna 1 kapak, elde yıkamada son durulama suyuna yarım kapak ilave edilmesi önerilir. Sistem kodu: (1000 ml)

15 HOME PROFESSIONAL Çamaşır Deterjanı Renkli
HOME PROFFESSIONEL ÜRÜNLERİ Paraben, Formaldehit, Fenol, Amonyak, Naftalin, Kresol, Etanol, Ksilen, Kerosen, Pentaklorofenol, Fosfat, Klorür ve Ağartıcı İÇERMEZ!! Düşük ısılarda etkili sıvı enzimler içeren özel formülü sayesinde çamaşırlarınızı yıpratmadan derinlemesine temizler ve renklerini korur. Hem makine hem de elde yıkama için uygundur. Makinenizde korozyonu önler ve metal parçaları korur. Kullanım talimatı: Çamaşır makinesinde 6 kg çamaşır için, az kirli çamaşırlarda 1,5 kapak, kirli çamaşırlarda 2 kapak, çok kirli çamaşırlarda 3 kapak kullanılması önerilir. Elde yıkamada 5 litre su için 1,5 kapak ilave edilmesi yeterlidir. Kullanımı sırasında uygun eldiven giyilmesi önerilir. Sistem kodu: (1000 ml)

16 HOME PROFESSIONAL Çamaşır Deterjanı Beyaz
HOME PROFFESSIONEL ÜRÜNLERİ Paraben, Formaldehit, Fenol, Amonyak, Naftalin, Kresol, Etanol, Ksilen, Kerosen, Pentaklorofenol, Fosfat, Klorür ve Ağartıcı İÇERMEZ!! Düşük ısılarda etkili sıvı enzimler içeren özel formülü sayesinde çamaşırlarınızı yıpratmadan derinlemesine temizler. Hem makine hem de elde yıkama için uygundur. Makinenizde korozyonu önler ve metal parçaları korur. Kullanım talimatı: Çamaşır makinesinde 6 kg çamaşır için, az kirli çamaşırlarda 1,5 kapak, kirli çamaşırlarda 2 kapak, çok kirli çamaşırlarda 3 kapak kullanılması önerilir. Elde yıkamada 5 litre su için 1,5 kapak ilave edilmesi yeterlidir. Kullanımı sırasında uygun eldiven giyilmesi önerilir. Sistem kodu: (1000 ml)

17 HOME PROFESSIONAL Çok Amaçlı Temizleyici
HOME PROFFESSIONEL ÜRÜNLERİ Paraben, Formaldehit, Fenol, Amonyak, Naftalin, Kresol, Etanol, Ksilen, Kerosen, Pentaklorofenol, Fosfat, Klorür ve Ağartıcı İÇERMEZ!! En sık temizlenen mutfak ve banyo yüzeyleri başta olmak üzere, tüm alüminyum, plastik ve çelik yüzeylerde kullanıma uygun bu ürünü, koltuk, halı, çamaşır ve bulaşıklarınızda da güvenle kullanabilirsiniz. Hoş kokusu sayesinde gün boyu ferahlık sağlarken ultra konsantre formülü ile ekonomiktir. Kullanım talimatı: 3 litre suya yarım kapak ilave edilmesi yeterlidir. Bulaşık ve çamaşır makinasında kullanımı önerilmez. Kullanımı sırasında uygun eldiven giyilmesi önerilir. SABUN KOKULU Sistem kodu: (1000 ml)

18 TEŞEKKÜRLER


"TEMİZLİK ÜRÜNLERİ. TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Ev, hol, mutfak, banyo ve salonlardaki tüm parke, fayans, duvar, yer karoları gibi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları