Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yazılıma www. camlicaiho. com adresinden giriş yapılacak

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yazılıma www. camlicaiho. com adresinden giriş yapılacak"— Sunum transkripti:

1 Yazılıma www. camlicaiho. com adresinden giriş yapılacak
Yazılıma adresinden giriş yapılacak.Öğrenci no bölümüne öğrencinizin okul numarasını. öğrenci T.C. Bilgisi bölümüne T.C sini giriniz. Veli butonu seçilerek güvenli giriş bölümüne tıklanacak.

2 Karşınıza öğenci bilgilerinin yer aldığı sayfa açılacak
Karşınıza öğenci bilgilerinin yer aldığı sayfa açılacak.Sayfanın üst bölümünde yer alan NAMAZ ÇETELESİ,DAVRANIŞ PUANLARI,ALTINKALEM PUANLARINA ve İLETİŞİME tıkladığınızda öğrencinizle alakalı bilgilere ulaşabilirsiniz.

3 Namaz çetelesini tıkladığınızda, öğrencinin ay boyunca hangi günlerde öğle namazı kıldığını görebileceksiniz

4 GEÇER PUAN SINIF SEÇİLECEK AY SEÇİLECEK Davranış Puanlama sayfasında öğrencinin ay içindeki toplam kredi puanını görebilirsiniz. GEÇER PUAN: Toplam davranış puanına namaz çetelesinden kazandığı puanda ilave edilerek elde edilen ödül ya da cezada dikkate alınacak ESAS puandır. N.ÇETELE PUAN %40: Ay boyunca kılınan her namaz 1 puandır.20 gün namaz kılan 20 puan toplar,onun da %40 ı 8 olur,bu puanda toplam davranış puanına ilave edilerek geçer puan bulunur TOPLAM DAVRANIŞ PUANI: Olumlu davranışlardan kazanılan puan toplamından olumsuz davranışlardan kaybedilen puanlar çıkarıldıktan sonra kalan puandır Ders ,sınıf ve içinde bulunan ay seçildiğinde Ve LİSTELE/GÖSTERE tıklandığında öğrencinin hangi derste,hangi alanda kredi aldığı yada düşürüldüğü karşınıza çıkacak.

5 Sayfada bulunan DERS,SINIF,İÇİNDE BULUNAN AY seçilerek LİSTELE/GÖSTER tıklandığında öğrencinizin ALTIN KALEM puanı karşınıza çıkacak.ALTIN KALEM projesinde her sınıftan ve her şubeden o dersin en çok puanı toplayan öğrenciye sertifika verilir. Sertifikalı öğrenciler yıl sonunda sınıf ve şube ayrımı yapılmaksızın zeka sorularıyla yarıştırılır.Birinci olan öğrenci o yıl o dersin altın kalemini ödül olarak kazanır

6 İletişim bölümünde bilgilerinizi girerek Okulumuza iletmek isteğiniz mesajı yazarak FORMU GÖNDER e tıkladığınızda bu mesajınız bize ulaşacaktır.


"Yazılıma www. camlicaiho. com adresinden giriş yapılacak" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları