Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2 2000’li Yıllar İlköğretim ve ortaöğretim okullarımızın tamamına yakınında BT sınıfları (bilgisayar, internet bağlantısı, yazıcı, tarayıcı ve projeksiyon…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2 2000’li Yıllar İlköğretim ve ortaöğretim okullarımızın tamamına yakınında BT sınıfları (bilgisayar, internet bağlantısı, yazıcı, tarayıcı ve projeksiyon…"— Sunum transkripti:

1

2 2 2000’li Yıllar İlköğretim ve ortaöğretim okullarımızın tamamına yakınında BT sınıfları (bilgisayar, internet bağlantısı, yazıcı, tarayıcı ve projeksiyon… gibi BT ekipmanları) 2010 sonrası BT sınıflarının yanında tüm sınıflarımıza BT ekipmanları ve internet Bağlantısı

3 3 İdari Hizmetlerde Kullanılmak Üzere Her Okula Bir Bilgisayar Her Okula Bir Bilgisayar Laboratuvarı Sınıf İçinde BT Kullanımı Her Öğrenciye E-Kitap (Tablet Bilgisayar)

4 4 FırsatlarıArtırma TeknolojiyiİyileştirmeHareketi

5 5 FırsatlarıArtırma TeknolojiyiİyileştirmeHareketi Projenin amacı; Eğitimin içerisine teknolojiyi (tablet-internet-akıllı tahta) sokarak, eğitimi daha kaliteli hale getirmek.

6 6 1. Yıl (2012) GENEL LİSELER 2. Yıl (2013) MESLEKİ EĞİTİM OKULARI 3. Yıl (2014) Okul Öncesi İlköğretim Okulları Ortaöğretim Okulları Projenin 3 + 2 yılda bitirilmesi öngörülmektedir. Proje 2011 – 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Projenin aşamalarının izlenmesi ve değerlendirilmesi yapılacaktır.

7 7 Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı Her Dersliğe BT Etkileşimli Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene Tablet Bilgisayar Her Öğrenciye E-Kitap (Tablet Bilgisayar)


"2 2000’li Yıllar İlköğretim ve ortaöğretim okullarımızın tamamına yakınında BT sınıfları (bilgisayar, internet bağlantısı, yazıcı, tarayıcı ve projeksiyon…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları