Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KADİR HAS MYO STAJ BİLGİLENDİRME.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KADİR HAS MYO STAJ BİLGİLENDİRME."— Sunum transkripti:

1 KADİR HAS MYO STAJ BİLGİLENDİRME

2 STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE adresinden Staj ile ilgili tüm bilgileri okuyunuz. 2 önemli maddeyi yapmazsanız stajınız geçersiz sayılır: 1. Bölümünüz bahar yarıyılında açılan xx199 kodlu Staj dersini seçmelisiniz. Staja başlamadan 15 gün önce Zorunlu Staj Sigortası işlemlerinizi tamamlamış olmalısınız.

3 NE ZAMAN STAJ YAPACAĞIM?
1. Sınıfın İlkbahar Yarıyılı finallerinden sonra (Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül) 2. Sınıfın İlkbahar yarıyılı finallerinden sonra (Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül) 3. Ara dönemde Akademik Takvimimize göre 30 iş günlük boşluk olmadığı için staj yapılması uygun olmamaktadır.

4 NE KADAR STAJ YAPACAĞIM?
30 İŞ GÜNÜ ! P.tesi,…, Cuma: Yani 6 hafta. Staj yaptığınız kurum Cumartesi günleri de çalışıyorsa bu günler de iş günü kabul edilir, bu durumda stajınız 6 haftadan da kısa sürebilir.

5 NEREDE STAJ YAPACAĞIM? Program Başkanınıza danışabilirsiniz.

6 NASIL STAJ YAPACAĞIM? Unutmayın!!!
Staj yaptığınız işyerinin tüm kurallarına uymalısınız, Genel iş ahlakına uymalısınız, Meraklı olmalı ve sizinle ilgilenen yetkiliye bol bol soru sormalısınız, Staj defterinde kullanılmak üzere işyerinin izin verdiği nispette bol bol doküman, grafik, şema, kod vs. toplamalısınız. Kendinizi ve okulunuzu en iyi şekilde temsil etmeye özen göstermelisiniz. Unutmayın!!! Staj yaptığınız işyerinde hakkınızda iyi bir izlenim bırakırsanız okul sonrası orada çalışma şansınız da olur!

7 STAJ PROSEDÜRÜ Web sayfasında staj ile ilgili tüm bilgiler mevcuttur:
Blackboardda xx199 kodlu dersinizin Ders Materyalleri kısmında (Program Başkanınız yüklemiş ise)

8 “Staj Defteri” ni ve “Staj Değerlendirme Formu” nu nerede bulacağım?
Softcopy: (ücretsiz!!) Staj Komisyonundan veya Web Sitemizden Hardcopy: (ücretli!!) Bodrum kattaki fotokopiciden

9 Staj Defterini Nasıl Dolduracağım?
Defterde doldurmanız gereken tüm yerleri doldurmalısınız, İçerik kısmını gün gün doldurabilirsiniz (Tercih edilen), veya yapılan işlere göre ayırıp doldurabilirsiniz, Bilgisayarla veya elle yazabilirsiniz. Ancak, bol miktarda şema, resim, diyagram vs. koymalısınız, Staj boyunca yaptıkları tasarım çalışmalarının çıktılarını koymalısınız veya dosyaları bir CD’ ye kaydedip defterle birlikte teslim etmelisiniz. Staj Değerlendirme Formu Nasıl Doldurulacak? Bunu siz doldurmayacaksınız. İşyerinde sizinle ilgilenen yetkili gizlice doldurup antetli bir zarfla size verecek. Bu zarfı formla birlikte elden teslim edeceksiniz.

10 STAJ KOMİSYONU Yrd. Doç. Dr. Canan CENGİZ (Başkan)
Yrd. Doç. Dr. Perrin ÖĞÜN EMRE (Üye) Öğr. Gör. Dr. Cengiz ŞAHİN (Üye) Öğr. Gör. Murat Başkan (Üye)


"KADİR HAS MYO STAJ BİLGİLENDİRME." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları