Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ."— Sunum transkripti:

1 N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ

2 N Fun Club Sistemi Nedir ?
NFC A.Ş. nin müşteri kulübüdür. N Fun Club Sistemi Nedir ? Birlikte çalıştığımız çözüm ortaklarımız olan imalatçı firmaların ürün desteği ile NFC Sistemi birleştiğinde gerçekleşen müşteri memnuniyeti sayesinde İNANILMAZI GERÇEKLEŞTİRDİRDİK NFC A.Ş. nin N Fun Club çatısı altında bir araya gelen taahhütlü müşteriler gerçekleştirdikleri tüketici dayanışması sayesinde büyük bir güç birliği oluşturarak SİSTEME kendileri için en iyi şartları oluşturma gücünü veriyor.

3 SİZDEN ALDIĞIMIZ BU GÜÇ SAYESİNDE

4 1 yıl boyunca BEDAVA Tatil
Her ay sadece 75 TL Alışveriş Yapan ve taahhüdünü tutan Her müşteriye 6 ay sonra 1 yıl boyunca BEDAVA Tatil ve %20-%80 arası indirim Veriyoruz

5 AİDAT YOK KARŞILIKSIZ VERİLEN BİR PARA YOK
YANİ RİSK YOK ZATEN İHTİYACINIZ OLAN VE YAPMANIZ GEREKEN BİR ALIŞVERİŞİ NFC SİSTEMİNDEN VEYA ANLAŞMALI ÜYE İŞ YERLERİNDEN YAPMAK SADECE ALIŞVERİŞ

6 NFC Sistemi alışveriş taahhüdünü yerine getiren her
müşterisine bire bir çekilişsiz , kurasız 6 ayın sonunda 12 ay boyunca her ay bedava tatil ve indirimli alışveriş imkanını sunan , müşteri menfaatlerini her zaman ön planda tutan yepyeni bir ticari sistemdir. Yapmanız gereken tek şey her ay NFC Sisteminden çözüm ortaklarımızın imal ettiği markalı ürünlerin içinden en az 75TL alışveriş yapmak ve verdiğiniz taahhüdü her ay yerine getirmektir. 15 yıl boyunca bütün deneme aşamaları her sektör için %100 sonuç vermiştir. Ve işte şimdi 01 Ocak 2016 tarihinde başlıyoruz. Hedefimiz bir yıl içerisinde kayıtlı müşteri ve üye iş yeri sayısına ulaşmaktır.

7 Üye İş yerlerinden %20-%80 arası indirim
Günlük alışverişlerinizde anlaşmalı Üye İş yerlerinden %20-%80 arası indirim

8 etkinliklerde %70 e varan
Yurtiçi turlar Yurt dışı tatilleri 2 gün bir gece Konaklamalı tatiller BEDAVA tatiller ve etkinliklerde %70 e varan İNDİRİMLER Günübirlik turlar tatiller Yemek organizasyonları Piknik organizasyonları Kahvaltı organizasyonları

9 NFC Sisteminin düzenlediği her türlü eğlenceye %10 dan başlayan indirimler

10 ÖZETLE

11 Sunan Bir Kulübün Ayrıcalıklı Üyelerinden Biri Olmak İster misiniz ?
N Fun Club Sistemi Bir Yıl Boyunca Size Kurasız çekilişsiz; Her ay yapılacak eğlencelere %10dan başlayan indirimli giriş hakkı Üye iş yerlerinden %20ile %80 arası indirimli alışveriş imkanı Ayrıca; Her 3 ayda bir yapılacak olan yurt dışı tatillerinde (Örneğin İtalya , Fransa , Avusturya gibi) bir hafta BEDAVA konaklama, Türkiye de her 3 ayda bir 3 gün 2 gece bedava konaklamalı tatiller, Günü birlik bedava piknik ve yat turları, İndirimli ve bedava uçak , otobüs , yat ve gemi seyahat biletleri, Çok özel eğitimlere ve kurslara bedava katılma hakkı, Sunan Bir Kulübün Ayrıcalıklı Üyelerinden Biri Olmak İster misiniz ?

12 BU SİSTEME 2 ŞEKİLDE ÜYE OLABİLİRSİNİZ

13 BİRİNCİSİ NFC Sistemine üye olabilmek için www.nfcas.com adresine
girerek yeni üye girişi seçeneğinden karşınıza çıkan üyelik formunu ve taahhütnamesini doldurup imzalamanız ve 75TL ürün sipariş bedelini sitede belirtilen banka hesap numarasına havale edip / / / adreslerinden herhangi birine yollamanız veya telefon ile bildirmeniz yeterlidir. Tel no: – Tarafımızdan yapılacak olan inceleme sonucunda üyelik baş vurunuz onaylanır kabul edilirse 7 gün içerisinde üye kartınız ile birlikte sipariş ettiğiniz ürün size teslim edilecektir.

14 BEKLEMEK İSTEMEYEN VE İKİNCİ BİR SEÇENEĞİMİZ VAR
UNUTKAN OLANLAR İÇİN İKİNCİ BİR SEÇENEĞİMİZ VAR Ben 6 ay beklemek istemiyorum yurt dışında bir hafta bedava tatil hakkımı hemen kullanmak istiyorum veya ben her ay 75TL ile uğraşamam unutabilirim diyenler adresinden girip kaydınızı yapın , eşiniz , partneriniz veya bir arkadaşınızla birlikte iki kişinin yıllık taahhüt tutarı olan 1800TL yi banka hesap numaramıza yatırıp bize bildirin 6 aylık süreyi kaldırıp bedava tatil ve indirimli alışveriş kapısını açalım size hemen İtalya da bir hafta bedava konaklayabileceğiniz bir tatil bileti verelim. Ancak bu seçenekte ürünleriniz size toplu olarak değil her ay 75TL aylık alışveriş taahhüdü şeklinde teslim edilecektir.

15 AYLIK TAAHHÜDÜNÜZÜ TEMEL GIDA ÜRÜNLERİ İLE ÜYE İŞ YERLERİNDEN VEYA
SANALDAN GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORSANIZ yapmanız gereken sadece a girerek 75TL aylık taahhüdünüzü sitede belirtilen baka hesap numarasına havale ederek alışveriş kuponu almak , realden bizzat gidip yaptığınız alışverişte veya sanaldan adrese teslim verdiğiniz siparişi getirdiklerinde bu kuponlarla ödeyerek gerçekleştirmek . N Fun Club Sistemine kayıtlı bütün üyelerin her ayın ilk haftasında taahhüdünü yerine getirmiş olması gerekmektedir.

16 VE DAHA %15 İndirim %5-30 İndirim %60 İndirim %30 İndirim %20 İndirim
FAZLASI %20 İndirim

17 VE DAHA ÇOK KAZANIN MEMNUNİYETİNİZİ PAYLAŞIN TAVSİYE EDİN
SİSTEMİN BÜYÜMESİNE KATKI VERİN VE DAHA ÇOK KAZANIN

18 ALIŞVERİŞ BAŞLADI BİLE
ÜYELERİMİZ HER AY PARA KAZANIYOR VE YAKINDA BEDAVA TATİLLER DE BAŞLIYACAK

19 www.nfcas.com/info@nfunclub.com/Tel: 0 554 928 48 54
SİZ HALA DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ? YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY SADECE İKİ SEÇENEKTEN BİRİNİ SEÇMEK VE BAŞLAMAK


"N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları