Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İNTERNET HAFTASI (7-19 NİSAN)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İNTERNET HAFTASI (7-19 NİSAN)"— Sunum transkripti:

1 İNTERNET HAFTASI (7-19 NİSAN)
Serhat Aydoğdu 5\D 1009 Karacaoğlan Ortaokulu İzmir

2 İnternet Haftasının Amacı
İnternet haftasının amacı insanların interneti amacına uygun olarak bilinçli bir şekilde kullanmalarıdır. Günümüz; bilgi çağı, bilgi çağının en önemli bileşenleri de elbette bilişim teknolojileri, bunun da olmazsa olmazı internettir. Bu sanal deryada bilgiye ulaşmak çok kolaydır

3 İnternet Haftası Ne Zamandan Beri kutlanır?
Türkiye İnterneti 12 nisanda 20. yılını doldurmuş olacak. Türkiye İnternet Kamuoyunu, 8-21 Nisan'da gerçekleşecek 16. İnternet Haftasını bir şenlik havasında tüm ülkede internetin 20 yaşını kutlamaya çağırıyoruz.

4 İzmir De İnternet haftası etkinlikleri
İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2006 yılından bu yana İzmir İnternet Haftası adı ile internet haftası etkinliklerine fark katmak, özellikle öğrencileri ve velileri bilinçlendirmek adına, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgi İşlem Bölümü, İzmir’in tüm ilçelerinde 8 yıldır renkli ve başarılı etkinlikler düzenlemiştir.

5 İnternet Haftası İle İlgili Yazı
Bilişim teknolojilerindeki hızlı değişimler, ülkeleri bir yandan çeşitli ekonomik ve sosyal çalkantılar içine sürüklerken, diğer yandan da yeni ekonomik süper güçler yaratmaktadır.

6 İnternet Haftası İle İlgili Şiir
Bilim, bilgi pınarım Teknolojiyle varım Çağı yakalayarak İnsanlığa sunarım. Teknikle çalışalım Zamanla yarışalım İstençle ve coşkuyla Zirvede buluşalım. Muhsin Durucan

7 İnternet Haftası İle İlgili Karikatür

8 Kaynakça %C3%B6%C4%9Fretim/1966-internet-haftasi t_haftasi.html haftasi.html haftasi-ile-ilgili-kisa-siirler /


"İNTERNET HAFTASI (7-19 NİSAN)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları