Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Europac / Ambalaj Çözümleri

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Europac / Ambalaj Çözümleri"— Sunum transkripti:

1 Europac / Ambalaj Çözümleri
Petek Panel «Honeycomb» Karton Palet Köşebent Europac / Ambalaj Çözümleri

2 Europac / Ambalaj Çözümleri
Petek Panel «Honeycomb» Europac / Ambalaj Çözümleri

3 Petek Panel «Honeycomb» nedir?
Petek Panel «Honeycomb» taşıma kapasitesine uygun, %100 geri dönüşümlü kağıtların dikey yönlü birleştirilmesi ile petek görünümünde oluşturulur. Petek Panel «Honeycomb» nerelerde kullanılır? Karton palet üretiminde Tekstil, Gıda, Mobilya, Otomotiv, Elektronik ve Beyaz eşya sektörlerinde tüm dolgu ayraç ve sandıklama ihtiyaçlarında alternatif ve ucuz çözüm yaratır.

4 Petek Panel «Honeycomb» faydaları nelerdir?
Dikey taşıma kapasitesi çok yüksektir. Taşıması kolay ve hafiftir. Sunta , osb, mdf gibi ağaç ürünlerine göre fiyat avantajı sağlar . İstenilen ebatta, kalınlıkta, özel şekilli, delikli, kırımlı ya da kasa şeklinde üretilebilir. Hammadde ve ürünlerde 'kursun, cıva, kadmiyum veya Krom+6' gibi Metal veya Ametal içermez. Çevreci bir üründür, doğayı korur. Depoyu ve zemini kirletmez, kokusuzdur. İş güvenliği sağlar.

5 Honeycomb Uygulama Örnekleri
Ara Takviyeler Gözlü Seperatörler Dolgu Malzemesi

6 Honeycomb Uygulama Örnekleri
Karton Paletler Özel Sandık ve Paletli Kasalar

7 Europac / Ambalaj Çözümleri
Karton Palet Europac / Ambalaj Çözümleri

8 Karton Palet Özellikleri ve Avantajları
Çevreci bir üründür, doğayı korur. % 100 Geri dönüşüm özelliğine sahip hammaddeden istenilen her ebatta üretimi mümkündür. Ahşap palete göre % 50 hafiftir. Nakliyelerde avantaj sağlar Mamüllerinizin ağırlığına uygun şekilde optimizasyonu mümkündür, fiyat avantajı sağlar. Uluslararası sevkiyatlara uygundur. ISPM 15 Standardına tabi değildir. Üretim süresi kısadır. Hammadde ve Ürünlerde 'kursun, cıva, kadmiyum veya Krom+6' gibi Metal veya Ametal bulunmamaktadır. Statik Taşıma Kapasitesi 2000 kg’a kadar çıkarılabilir. Taşıması kolay ve zahmetsizdir. Depoyu ve zemini kirletmez, kokusuzdur. İş güvenliği sağlar

9 Europac / Ambalaj Çözümleri
Köşebent Europac / Ambalaj Çözümleri

10 Köşebent %100 geri dönüşümlüdür, çevreyi korur.
Neme dayanıklı ve hafiftir. İstenilen ebatta, yuvarlak kesimli ya da çerçeve oluşturacak şekilde birbirine geçmeli (puzzle tipi) üretilebilir. Dayanımı yüksektir.


"Europac / Ambalaj Çözümleri" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları