Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?"— Sunum transkripti:

1 BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
ÇÜNKÜ; Badminton Federasyonu faaliyetleri ve 2007’de TRT 3 başta olmak üzere, Türk Spor TV ve bir çok kanalda naklen ve banttan yayınlanmıştır. Badminton Federasyonu Türk Spor TV ile yayın sözleşmesi yapmıştır ve bu sayede Badminton Federasyonu’nun bütün müsabakaları naklen veya banttan Türk Spor TV’de yayınlanmaktadır yılında da yayınlanmaya devam edecektir. Badminton Federasyonu 81 İlde açtığı “81 İlde Badminton Spor okulları”, MEB ile protokol çerçevesinde 1500 Spor salonlu okula yapılacak Malzeme yardımları, “SHÇEK’lerde Badminton”, “Yibo ve Piyolarda Badminton”, “60 Cezaevinde Badminton”, Kreş ve Anaokullarında “Badminton Spor okulları Projeleri” ile 81 ilde faal hale gelmiştir. Ayrıca Badminton “O Köy bizim köyümüzdür”, Projesi ile de ilçe ve köylerde de oynanan bir spor dalı haline gelmiştir yılında da “81 ilde Badminton Spor okulları” Projelerimiz artarak devam edecektir.

2 BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
ÇÜNKÜ; Badminton Federasyonu’nun Lisanslı Badmintoncu sayısı şuan 25 bindir yılında hedefimiz lisanslı Badmintoncudur. Ayrıca yılı sonunda en fazla faal sporcusu olan branş Badminton olacaktır. Badminton Federasyonu İhlas Haber Ajansı, Cihan Haber Ajansı ve Anadolu Haber Ajansına abone olan tek Amatör Spor Federasyonudur. Haber niteliği taşıyan bütün faaliyetlerimiz ajanslar tarafından değerlendirilmektedir. Badminton Federasyonu, Badminton müsabakalarına gelen seyircilere çekiliş ve yarışmalar ile hediyeler dağıtarak seyirci katılımını artırmaktadır. 81 İlde açılan “Badminton Spor Okulları”na devam eden öğrenciler seyirci olarak müsabakaları izlemektedir.

3 BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
ÇÜNKÜ; Badminton Federasyonu 2006 yılında ülkemize en fazla madalya kazandıran 6. Federasyon olmuştur yılında yine ilk 5 branş arasına girecektir. Badminton 2007 yılından itibaren okullarda da en yaygın ilk 5 branş arasına girecektir. Badminton Federasyonu’nun yapacağı faaliyetlerle Badminton, Aileler ve Mahalleler arasında SHÇEK’lerde, Engelli Okullarında, Yibo ve Pio’larda, Sokakta Çalışan Çocuklar arasında, Cezaevlerinde en yaygın spor dalı olacak ve “HALKIN” Sporu haline gelecektir. Badminton Federasyonu faaliyetlerinin tamamını sponsor firmaların talep ettikleri bölgelerde ve tarihlerde gerçekleştirebilecek altyapıya ve ön hazırlığa sahiptir. Badminton 3000 yıllık maziye sahip, Dünya’da da 120’den fazla ülkede 10 Milyon lisanslı sporcu ile oynanan en popüler spor dallarından birisidir. Badminton Olimpik bir spordur.

4 BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
ÇÜNKÜ; Badminton Federasyonu 2007 yılında en fazla antrenörlük kursu açan Federasyon olmuştur. Badminton 2007 yılında 81 İlin tamamında antrenör kursu açan tek Federasyondur yılında da antrenörlük kurslarımız artarak devam edecektir. Badminton Federasyonu, 2007 yılında ülkemizde 4 Uluslararası Turnuva ve Şampiyona düzenlemiştir. Badminton Federasyonu yıllarında 60 Cezaevinde hükümlüye “Badminton Eğitimi” vermiş ve bu 60 Cezaevine Malzeme yardımı yapmıştır.126 Gardiyan’a da “Badminton Antrenörlük Belgesi” vermiştir yılında da 22 E tipi cezaevinde turnuva yapmıştır.2008 yılında da bu eğitimler, yarışmalar ve malzeme yardımları devam edecektir. Badminton Federasyonu 2 yıldır Meclis Oyunları’nda Millet vekillerimizi Badminton ile tanıştırmıştır yılında 450 Milletvekilimize Badminton raketi dağıtılmıştır yılında da III.Meclis Oyunları kapsamında Badminton müsabakalarına devam edilecektir yılında bütün Millet vekillerimiz Badmintonla tanışacaktır.

5 BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
ÇÜNKÜ; Federasyon olarak hazırladığımız 17 dakikalık Badminton Eğitim CD’si RTÜK üst kurulunca kabul edilmiş ve 10 ulusal kanalda yayınlanmıştır yılında da yeni Badminton Eğitim CD’si Ulusal ve Yerel kanallarda yayınlanacaktır. Badminton açık ve kapalı alanlarda, plajda, piknikte, tatilde, ailece oynanabilen zevkli bir spor dalıdır.


"BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları