Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

(PTS) PERSONEL TEŞVİK SİSTEMLERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "(PTS) PERSONEL TEŞVİK SİSTEMLERİ"— Sunum transkripti:

1 (PTS) PERSONEL TEŞVİK SİSTEMLERİ

2 İNSAN KAYNAKLARI BİLİŞİM A.Ş.
İnsan Kaynakları ve Bilişim alanındaki uzmanlığını, SGK ve İŞKUR Mevzuatlarına hakim yapısıyla birleştirerek, iş dünyasının temel ihtiyacı olan "personel kaynaklarına" pozitif katkılar sağlar. Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarına bu alanda hizmet vermektedir.

3 Personel Teşvik Sistemleri (PTS) Nedir ?
İşletmelerin en önemli gider kalemlerinden biri olan personel maliyetlerinin, İLAVE BİR YATIRIM OLMAKSIZIN, mevcut ödemeler dengesinde, %20,5 oranında tasarruf elde edilmesini sağlamak üzere geliştirilmiş bir hizmettir.

4 RASYOTEK, Hangi Kanun Çerçevesinde Hizmet Vermektedir?
Mart 2011'de yürürlüğe giren 6111 Sayılı Torba Kanun ile özel sektöre sunulmuş "İşveren Prim Payı" teşviği kanunu kapsamında hizmet vermektedir. Bu kanun; SGK ödemelerini düzenli yapan şirketlere tanınan 5510 sayılı %5'lik indirime ilave olarak gelmiştir. Her iki kanundan birlikte yararlanmak mümkündür.

5 6111 Sayılı Kanundan Kimler Yararlanır?
Müşteriler Tarafında; SGK prim ödemelerini düzenli yapan, Genel olarak 2011 yılından bu yana personel sayısında artış yaşayan veya 2011'den bu yana yeni SGK dosyası açılışı yapmış olan şirketler yararlanır. Personel Tarafında; Son 6 aydır SGK primi yatmamış işsizler, işe alındığında, 54 ay'a kadar teşviğe uygun olarak faydalandırılabilir.

6 Şirketiniz Bu Şartlara uygun ve 6111’den Faydalanmıyor musunuz ?
Personel maliyetlerinizden ciddi oranda tasarruf sağlayacağınız yol haritasını sizlere sunmak isteriz.

7 İŞVEREN PRİM TEŞVİĞİNDEN YARARLANMA !
Birçok firmanın faydalandığı 5510 (%5'lik indirim teşviği); düzenli ödemeye bağlı olarak kolaylıkla yararlanılmaktadır. PTS ile ilave olarak 6111'den yararlanırsınız (%15,5 işveren prim payı) ise birçok karmaşık hesaplama, iş yükü ve yanlış yararlandırmaya dayalı geri ödemelere sebep olduğundan profesyonel destek gerektirir.

8 Birçok büyük kuruluşun dahi faydalanmadığı, faydalanmak istediğinde ise iş yükü maliyetlerinin artması, insan gözüyle hataların oluşması, konunun uzmanı kişilerin bulunamaması, yanlış yararlandırmalar sebebiyle SGK kurumuna geri ödemelerin yapılması veya konu hakkında hiç haberdar olmamaları sebebiyle faydalanmadıkları bu önemli teşvikten, RASYOTEK ; Geliştirdiği yazılım sayesinde, karmaşık bir yapıya sahip olan 6111 teşvik uygulamalarında, doğru ve güvenilir karar mekanizması ile şirketinize önemli kazanımlar sunar.

9 RASYOTEK ; İş yükü oluşturmadan, Hata payı olmaksızın, Sorumluluklarınızı garanti altına alarak, Her ay teşvikli personellerinizi raporlar, Aylık istatistik raporlar sunar, İnsan Kaynakları planlamalarınıza katkıda bulunur.

10 RASYOTEK ; Yaptığı hizmet ile uygun personellerinize, her ay;
En az 186₺ en çok 1.210₺ tasarruf imkanını her bir personeliniz için ayrı ayrı olmak üzere tarafınıza sağlar. Uygun çalışanlarınızın sayısını bu rakamlarla hesapladığınızda önümüzdeki yıllarda devam edecek bu teşvik ile her ay ciddi tasarruflar sağlayabilirsiniz.

11 Örnek Sonuç Raporu; R5 – Aylık Personel Teşvik Sonuç Raporu

12 PTS'den Faydalanmak İstiyorsanız ;
Firmanız için hazırlayacağımız ön rapor ile potansiyelinizi öğrenebilirsiniz. Potansiyelinizin kazanca dönüşmesi için aylık raporlarınızı sizlere sunabiliriz. Siz tasarruf etmeden hiçbir ücret ödemezsiniz!

13 Bazı Referanslarımız ;

14 İNSAN KAYNAKLARI BİLİŞİM A.Ş.
İLETİŞİM İNSAN KAYNAKLARI BİLİŞİM A.Ş. Mail : Web : Tel : Fax : Adres : Abdurrahman Nafiz Gürman Mah. Haldun Taner Sokak Merter Platform C Blok No:28 GÜNGÖREN/İSTANBUL


"(PTS) PERSONEL TEŞVİK SİSTEMLERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları