Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YÜKSEK SADAKAT KONSERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YÜKSEK SADAKAT KONSERİ"— Sunum transkripti:

1 YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
60. YIL ANADOLU LİSESİ 29 MAYIS MARTI ŞENLİĞİ YÜKSEK SADAKAT KONSERİ

2 OKULUMUZ 60. Yıl Anadolu Lisesi yılında eğitime başlamıştır bugüne kadar toplam mezun vermiştir. İzmir’in en başarılı öğrencilerine ev sahipliği yapan okulumuz 800’e yakın öğrencisi ve 70’e yakın öğretim görevlisiyle eğitim öğretime devam etmektedir.

3 MARTI ŞENLİĞİ NEDİR? Okulumuzun kuruluşundan beri süregelen, her sene gerçekleştirilen geleneksel şenlik Öğrenciler tarafından organize edilip, spordan müziğe birçok etkinliğe ev sahipliği yaptığı için farklı okullardan da öğrencilerin ilgisini çeken organizasyon

4 GEÇMİŞ SENELERDE MARTI ŞENLİĞİ
2014 yılında Martı Şenliğine Başıbozuk grubu konser verdi. Gün boyu açık olan standlarda hem tanıtımlar hem de yemek servisleri yapıldı. 1000’e yakın katılımla çeşitli sponsorlar tarafından kurulan standlarda ürün satışı yapıldı.

5 MARTI ŞENLİĞİ ETKİNLİKLERİ
TANITIM STANDLARI YÜKSEK SADAKAT KONSERİ ÖN GRUPLAR TURNUVALAR YARIŞMALAR SPONSOR ADI GEÇEN SÜRPRİZ HEDİYE ÇEKİLİŞİ

6 ÖNCEKİ ETKİNLİKLERDEN ÖRNEKLER
BAŞIBOZUK NASUH MAHRUKİ

7 BİLGİ YARIŞMALARINDA ÜSTÜN BAŞARILAR MESLEK TANITIM KONFERANSLARI

8 OKULUMUZUN IZMIR GENELI BAŞARILARI

9 NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
İzmir’in en başarılı Anadolu Lisesi Genç kitlelere ulaşmak 2000’e yakın katılımcıyla gerçekleşecek konser Geniş katılımcı profili : İzmir’deki diğer liselerden öğrenciler, 60. Yılın öğrencileri, yüksek mertebelerde çalışan mezun kitlesi Okulumuzda yapılacak olan tanıtımlarda yer almada öncelik İnternetten canlı yayın

10 MARKAYA SAĞLANACAK FAYDALAR
Bannerlar, flyerlar, spiderlar, roll up’larda logolar (Etkinlik boyunca) Etkinlik boyunca okul içi ve dışındaki brandada logolar Çevreye asılacak afişlerde sponsor adları Firma adının, logosunun; Facebook, Twitter ve okulun resmi sayfasında güncellenerek döndürülmesi. Basın ilanları(yerel gazeteler, web tv), şenlik afişlerinde logolar. Mithatpaşa caddesi üzerinde bulunan okulumuz üzerine asılacak brandalar üstünde marka adının bulunması.

11 BASIN ÇALIŞMALARI VE SOSYAL MEDYA
Okul tanıtım videosunda yer alma. Twitter, Instagram gibi sosyal ağlarda sponsor adının geçtiği hashtag oluşturma Gazetelerin ve internet gazetelerinin sitelerinde bulunma Google Ads’de şenlik linkinde bulunma

12 ANA SPONSORLUKLAR PLATINIUM SPONSORLUK GOLD SILVER BRONZ

13 Platinium Sponsorluk (20.000-… TL)
Etkinliğin isim hakkına sahip olma (Üniversiteler dışında eğitim kurumlarına verilmeyecektir.) Tüm reklam alanlarının %50’sinin Platinium Sponsor’a ait olması. Panel yapma hakkına sahip olması (Tüm okul öğrencilerinin katılımıyla düzenlenecek). Okul içinde 1 hafta boyunca ve etkinlik süresince stand açma hakkı. Sahne giydirmede sadece Platinium Sponsor’un logosu bulunması. İzmir’in en seçkin öğrencilerinin iletişim bilgilerinin firma tarafından talep etme hakkı.

14 GOLD SILVER BRONZ (10.000 - 20.000TL) (5.000-10.000TL)
Etkinlik alanında afiş ve bayrak asma hakkı, Martı Şenliği kapsamında ve şenlik saatleri içinde okulda açılacak standlarda tanıtım imkanı (%25) Tanıtım videosunda yer alma ve web sitesinde bannerda logo bulundurma hakkı Etkinliğin alt dallarının isim hakkı (Örn:Rolex En tarz yarışması.) Tüm okul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek panel yapma hakkı Basın ve sosyal medya için hazırlanan tüm dökümanlarda logosu yer alma Etkinlik alanında afiş ve bayrak asma hakkı, Martı Şenliği kapsamında ve şenlik saatleri içinde okulda açılacak standlarda tanıtım imkanı (%15) Etkinlik alanında afiş ve bayrak asma hakkı, Martı Şenliği kapsamında ve şenlik saatleri içinde okulda açılacak standlarda tanıtım imkanı (%10) GOLD SILVER BRONZ ( TL) ( TL) (2.000 – 5.000TL)

15 Stand Açma Payı (1.000 TL) İzmir’in en seçkin öğrencilerinin iletişim bilgilerini elde edebilme. Üniversitelerin hedef kitlesi olan okulumuz öğrencileri ile bir araya gelerek tanıtım yapma. Mezunlarımızın çocukları ve yakınlarıyla bir araya gelme. Banner, flyer ,spiderlarda gün boyunca kurumun adının yer alması.

16 MARTI FEST’ Siz de Martı Şenliği’mizin bir parçası olun ve 60’lı olmanın gururunu bizimle paylaşın.


"YÜKSEK SADAKAT KONSERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları