Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Erbaa İmam hatİp ortaokulu Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Erbaa İmam hatİp ortaokulu Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı"— Sunum transkripti:

1 Erbaa İmam hatİp ortaokulu Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

2 GÜNDEM MADDELERİ 1-Açılış 2-Divan Başkanı seçimi 3-Biz konulu sunu
4-Konuşmalar 5-Okul aile birliği yönetim kurulu seçimi 6-Denetleme Kurulu seçimi 7-Tahmini bütçenin oluşturulması 8-Yönetim kurulunun yetkilendirilmesi. 9-kapanış

3 Divan Başkanı seçimi

4 Biz Neyi Nasıl Yapacağız?

5 OKULUMUZUN HEDEFLERİ AMAÇLARI KANUNLARLA VE YÖNETMELİKLERLE BELİRLENMİŞTİR.
BİZLER İMAM HATİP ORTAOKULU YÖNETİMİ VE ÖĞRETMENLERİ OLARAK: NE YAPACAĞIZ VE NASIL YAPACAĞIZ SİZLERE ANLATMAK İSTİYORUZ. BİZİM ÖZEL İLKELERİMİZ:

6 Ne yapacağız? OKULUMUZU ERBAA’DA İLKOKULLARDAN EN ÇOK ÖĞRENCİ ALAN ORTAOKUL HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ.

7 Nasıl yapacağız? 1-İlkokulların 4.sınıflarını ziyaret ederek onlarla kaynaşacağız. 2-Okulda yapılan çalışmaları medya üzerinden duyurarak çekim merkezi yapacağız. 3-İmkânlarımız doğrultusunda sosyal faaliyetlerle diğer öğrencilerin gönlüne ulaşacağız. 4-Yapılan sınav sonuçlarını değerlendirerek akademik başarıyı sağlayacağız.

8 Ne yapacağız? OKULUMUZU TOKAT İL GENELİNDE OKULA DEVAMSIZLIK KONUSUNDA EN BAŞARILI OKUL HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ.

9 Nasıl yapacağız? 1-Öğrencilere başarılı olmak için okula düzenli devam etmeleri gerektiği üzerinde duracağız. 2-İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Okullara Devamsızlığın önlenmesi projesi kapsamında en az devamsızlık yapan öğrenci ve velinin ödüllendirileceği projeyi anlatacağız. 3-1.teneffüse kadar gelmeyen öğrencinin ailesini arayarak nedenini soracağız. 4-Hasta veya herhangi bir sorunu olan ve okula devam etmeyen öğrencinin ailesini ziyaret edeceğiz. 5-Resmi yazışmalar yaparak ve okul RİTA kurulunu toplayarak çalışmalar yapacağız.

10 ÖĞRENCİLERİMİZİ MESLEK DERSLERİ ALANINDA MÜKEMMEL HALE GETİRECEĞİZ.
Ne yapacağız? ÖĞRENCİLERİMİZİ MESLEK DERSLERİ ALANINDA MÜKEMMEL HALE GETİRECEĞİZ.

11 Nasıl yapacağız? 1-Öğrencilerimize İmam Hatip Okulllu olmanın önemi üzerinde duracağız. 2-Meslek dersleri için yetersizliklerde takviyeler ve etütler yapacağız. 3-Meslek dersleri alanında yapılacak sınav ve yarışmalara öğrencilerimizi katarak onların motivasyonunu artıracağız. 4-Belirli gün ve haftalarda yapılacak etkinliklere katılarak onları hazır hale getireceğiz. 5-Bol bol çocuklarımızı kurumlarımızca yapılan etkinliklere katacağız. 6-Ev ziyaretleri yaparak öğrenci ve velilerimizi de etkinliklere katılmalarını sağlayacağız.

12 Ne yapacağız? ALAN DERSLERİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİ EN YÜKSEK SEVİYEYE GETİRMEK İSTİYORUZ.

13 Nasıl yapacağız? 1-Öğrencilerimize verimli ders çalışma metotlarını öğreteceğiz. 2-Verilen performans görevlerinde her adımda öğrencilerimize yardımcı olacağız. 3-Veli toplantıları yaparak velimizin de performansını üst düzeye çıkaracağız. 4-Herhangi bir sorunu olan öğrencilerimizin velileri ile irtibat kuracağız ve sorunu çözmek için işbirliğine gideceğiz. 5-Her sınavdan sonra öğrencilerimizin durumlarını değerlendirmek için başarıyı değerlendirme toplantıları yapacağız.

14 Erbaa İmam Hatip Ortaokulu Yönetici ve Öğretmenleri
Bunlar bizim yapmak istediklerimiz; biz İmam Hatip Ortaokulu olarak İstişarenin önemine inanıyoruz ve siz değerli velilerimizin de önerilerini bekliyoruz. Erbaa İmam Hatip Ortaokulu Yönetici ve Öğretmenleri

15 Okul aile birliği yönetim kurulu seçimi
1. Tuğba Demir 2. Cuma Gül 3. İsa Aydın 4. Meliha Babacan 5. Saliha Tanoba

16 Denetleme Kurulu seçimi
1. Erdal Demirci 2. Bahattin Ege 3. Olcay Karagöl seçildi.

17 Tahmini bütçenin oluşturulması

18 ERBAA İMAM HATİP ORTA OKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ TAHMİNİ BÜTÇESİ
GELİRLER: A-VELİLERİN VE HAYIRSEVRLERİN YAPACAĞI BAĞIŞLAR: TL B-BASILI EVRAKLAR İÇİN MEB DEN AKTARILACAK PARA: 1000TL TOPLAM: 6000 TL GİDERLER: A-TEMİZLİK MALZEMESİ: 750 TL B- KIRTASİYE GİDERİ : 1750 TL C- DİĞER GİDERLER : 3500 TL TOPLAM:6000 TL

19 Yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

20 Toplantıya katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz.


"Erbaa İmam hatİp ortaokulu Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları