Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

FESKOM AKADEMİ CANLI ONLINE EĞİTİM

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "FESKOM AKADEMİ CANLI ONLINE EĞİTİM"— Sunum transkripti:

1 FESKOM AKADEMİ CANLI ONLINE EĞİTİM

2 CANLI EĞİTİM ONLINE NEDİR?
Canlı Eğitim Online, internet üzerinden Türkiye’nin her yerindeki öğrencilere canlı ders imkanı sunan bir sistemdir. MEB müfredatına paralel hazırlanmış eğitim, deneyimli ve alanında başarılı öğretmenler tarafından hazırlanan ders içerikleri ile Türkiye’nin her yerine canlı ders olanağı sağlar.

3 AVANTAJLARI NELERDİR? Güvenli bir ortamda eğitim imkanı sunar.
Trafik yoğunluğundan kurtarır, Türkiye’nin batısından en doğusuna kadar tüm öğrencilerin deneyimli ve alanında başarılı öğretmenlerden eğitim almasına olanak sağlar, Geleneksel bir eğitim ve öğretim kurumunda olduğu gibi tüm öğrenciler ile bire bir ilgilenebilen, Öğrencilerin derse devam durumlarını, katılımlarını, başarı durumlarını belli aralıklarla değerlendirip velinin talep ettiği zaman aralığına göre raporlama imkanı sunan bir platformdur. Türkiye’nin her köşesine aynı kalitede eğitim hizmeti sunarak, eğitimde fırsat eşitliğini ortaya koyar.

4 KİMLER FAYDALANABİLİR?
Canlı Online Eğitim’in MEB müfredatına paralel olarak hazırlamış olduğu canlı ders içeriklerinden; 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri, TEOG’a hazırlanan öğrenciler ve İngilizce öğrenmek isteyen tüm bireyler faydalanabilir. 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri, Okul derslerine destek olmasını isteyen, Okul derslerinde eksik ya da yanlış öğrenilmiş konuları geliştirmek isteyen, Okul derslerinde başarısız olduğunu düşündüğü ders ya da derslerde destek almak isteyen, Okul sınavlarına yönelik çalışmak isteyen ya da öğrendiği konuları pekiştirmek isteyen, Okul derslerinde kaçırmış olduğu dersin ya da derslerin konularında destek almak isteyen tüm öğrenciler Canlı Online Eğitim hizmetlerinden faydalanabilirler.

5 KİMLER FAYDALANABİLİR?
TEOG’a hazırlanan öğrenciler: Test çözerken nelere dikkat etmesi gerektiğini öğrenmek isteyen, Sınavlara yönelik konu tekrarı yapmak isteyen, Eksik olduğunu düşündüğü konularda ders almak isteyen tüm öğrenciler Canlı Online Eğitim hizmetlerinden faydalanabilirler. İleri düzeyde İngilizce öğrenmek isteyen öğrenciler: İngilizce bilmeyen ve öğrenmek isteyen, Başlangıç düzeyi İngilizce bilgisine sahip olan ve geliştirmek isteyen, İngilizce konuşmakta güçlük çeken ve geliştirmek isteyen tüm bireyler Canlı Online Eğitim hizmetlerinden faydalanabilirler.

6 ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME
İzleme testleri: Her ders sonunda öğrencilerin dersin kazanımlarını kazanıp kazanmadıklarını, ders anlatımı esnasında öğrenmenin gerçekleşip gerçekleşmediğini ölçmek için yapılır. Kontrol soruları: Öğrencilerin ön bilgilerini yoklamak veya ders esnasında anlatılan konuyu öğrenip öğrenmediklerini ölçmek için ders aralarında sorulan sorulardır. Ön test: Dersin kazanımları ile ilgili öğrencilerin ön bilgilerini yoklamak için dersin başında sorulan sorulardır. Son test: Ders sonunda öğrencilerin dersin kazanımlarını kazanıp kazanmadıklarını, ders anlatımı esnasında öğrenmenin gerçekleşip gerçekleşmediğini ölçmek için yapılır. Deneme sınavları: Öğrencilerimizin öğretilen konuların ne kadarını öğrendiklerini, eksikliklerinin neler olduğunu görmelerini sağlamak ve eksikliklerini tamamlamalarına yardımcı olmak için yapılır.

7 ÇALIŞMA SİSTEMİ

8 SONUÇ Canlı Online Eğitim Platformu;
İnternet Üzerinden Uzaktan Eğitim , 1 e 1 Eğitim, Öğretmen Anlatımlı, Soru-Cevap Sistemi, Her yerden Eğitim, Canlı Eğitim, MEB Müfredatına Paralel ve Uygun, Sınıflara, Kolay ve pratik , Tekrar sistemi olan, Ebebeyinlere Raporlama , Test ve Sınav Sistemi Olan, Haftalık Ders Programı,

9 FESKOM AKADEMİ CANLI ONLINE EĞİTİM TEŞEKKÜRLER


"FESKOM AKADEMİ CANLI ONLINE EĞİTİM" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları