Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KEMAL ATATÜRK OKULLARI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KEMAL ATATÜRK OKULLARI"— Sunum transkripti:

1 KEMAL ATATÜRK OKULLARI
İSTEK ÖZEL KEMAL ATATÜRK OKULLARI UK YAZ OKULU PROGRAMI 2015

2 Biiz geçen sene Burdaydıııık 

3 Hakkımızda KARMAKENT Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, İngiltere, Hollanda, İtalya, Fransa, Almanya, İspanya, Amerika, Malta, Güney Afrika, Yeni Zelanda ve İsviçre'nin yanı sıra dünyanın birçok merkezinde eğitim almak isteyen öğrencilere, sadece Türkiye’de değil, öğrenim gördüğü süre içerisinde yurtdışında da danışmanlık hizmeti vermeye devam edebilme özelliğine sahiptir. Türkiye ve İngiltere’deki ekiplerimiz kulaktan dolma bilgilerle değil, bizzat yurtdışında yaşam şartlarını tecrübe etmiş ve hala etmekte olan, son derece bilgili eğitim danışmanlarından oluşmaktadır. Bu özelliği ile rakiplerini geride bırakan KARMAKENT, öğrencilerin yurtdışında eğitim aldıkları süreyi daha keyifli geçirebilmeleri için her türlü hizmeti kesintisiz vermeye devam eder.

4 Neden KARMAKENT? Kişiye veya Kuruma Özgü Eğitim Programlar;
Konularında Uzman, Yurtdışı Eğitim ve Yaşam Tecrübesi olan TÜRK Eğitim Danışmanları; Yurtdışı İletişim Ofisi ; 7/24 İletişim Garantisi; Kaliteli Eğitim Garantisi; Güvenlik;

5 Sizin Seçtiğiniz Program 
Okulunuz; Kendi Öğrencilerinin De; Yaz Tatillerini Kış Boyunca Öğrendikleri Yabancı Dil Becerilerini Eğlenirken Pekiştirebilmeleri İçin ……. Yaz Okulu Programları Hazırladı!!!

6 LONDRA / İNGİLTERE 12- (26) 29 Temmuz 2015
Yüzlerce yıl önce küçük bir Roma Şehri olarak kurulan Londra, günümüzde İngiltere’nin ticari, politik, kültürel ve turistik merkezi olması sebebiyle her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Başkent Londra, kültürler üstü yapısı ve eğlencenin İngiltere’deki kalbi olması nedeniyle de şehir hareketliliğinin tadına varmak isteyen ya da bu hareketlilikten kopamayan öğrenciler için ideal bir şehirdir. Yıllar boyu farklı dil, din, ırktan insanları içinde bulundurup kültürlerini kaynaştıran Londra; havasının tüm kasvetine rağmen yaşamaktan zevk alınabilecek, cıvıl cıvıl, renkli bir şehirdir. Ünlü Parlamento Binası, herkesin kendisini özgürce ifade edebildiği Hyde Park, nöbet tutan askerleriyle ünlü Londra Kulesi, yılbaşı kutlamalarının sembolik adresi Trafalgar Meydanı, Atatürk de dahil dünya tarihinde yer edinmiş ünlülerin balmumu heykellerinin bulunduğu MadameTussaud’s Müzesi ve tabi ki Buckingham Sarayı; Londra'nın tüm dünyanın ilgisini çeken değerleridir. Tüm bu özelliklerinin yanında Londra, şüphesiz İngilizce eğitiminde en uzman ve onlarca dil okulunu barındırarak dünyada İngilizce eğitiminin 1 numaralı merkezi olmasıyla da İngiltere'nin en çok rağbet edilen şehridir. Aynı zamanda Londra Avrupa Birliği'nde kişi başına düşen gelirin en fazla olduğu bölgedir.

7 İNGİLTERENİN ÜNLÜLERİ

8 BRUNEL UNIVERSITY İNGİLTEREDEKİ OKULUMUZ
Uxbridge Londranın Batısında bulunan en kalabalık kasabalardan birisidir. Londra ya olan yakınlığı sebebi ile yaz okullarının en çok tercih edilen bölgesi olan Uxbridge aynı zamanda İngiltere tarihinin önemli anlarına ev sahipliği yapmış olması ile de ünlüdür. Uxbridge bulunan Brunell Universitesinin, 15000’i aşkın öğrencisi bulunmaktadır. Yaz okuluna katılacak olan öğrencilere modern binalarında konaklatacak olan universite , kampus alanı içerisinde bulunan açık kapalı spor ve aktivite sahaları ile ensuit banyolu tek kisilik odalarda konforlu konaklama imkanı sunmaktadır.

9 Brunel University

10 NEREDE KALACAĞIZ ? KONAKLAMA Öğrenciler tek kişilik ensüit odalarda konaklamaktadırlar. YEMEK Öğrencilerimiz sabah öğlen ve akşam yemeklerini okul yemekhanesinde açık büfede almaktadırlar. Uluslar arası mutfaklardan seçme imkanları vardır. . SINIFLAR Max. 15 kişilik Modern Sınıflarda farklı kültürlerden öğrencilerle İngilizce eğitim imkanı SPORSAL VE SOSYAL AKTİVİTE ALANLARI Açık ve Kapalı Spor Salonları Futbol sahaları Tiyatro Disko

11 GEZİLER ? GEZİLER Her hafta bir tam gün Londra dışına çevre gezisi düzenlenmektedir Bath Oxford Brighton Canterbury Cambridge

12 PEKİ LONDRA’DA NERELER ?
GEZİLER Hemen Her gün Londra gezisi düzenlenmektedir Regent Street Oxford Street ve Disney Store Piccadily Circus & Hay Market British Museum Buckhingham Palace China Town M& M World Hyde Park Science Museum London Dungeons Madam Tussauds Ripleys Believe It or Not Kahve Dünyası 

13 BAŞKA ?? :)

14 İNGİLTEREDEN KARELER 
LONDON EYE TOWER BRIDGE BIG BEN STONEHENGE BATH LACOCK

15 İNGİLTERE PROGRAMLARIMIZDAN KARELER

16 FRANSA PROGRAMLARIMIZDAN KARELER

17 PARİS / FRANSA & PARİS

18 UK / PROGRAMA DÂHİL OLAN HİZMETLER
İstanbul- Londra / Paris –İstanbul Çift Yön THY Tarifeli Uçak Bileti, Londra – Paris Eurostar tren bileti Havalimanı Vergileri 2 hafta BRUNEL ÜNİVERSITESİ tam Pansiyon Kampüs Konaklama Alan / Otel / Alan Transferleri, Profesyonel İngiliz Rehberler Eşliğinde İngilizce Paris Şehir Turu Sen nehri tekne turu 2 Gece Disney Park Alanı 4* Otel oda kahvaltı konaklama 2 gün Disneyland Park Bileti İngiltere Okul Programında Belirtilen Geziler Müzikal Bileti ( Yer Müsaitliğine göre kesinlik kazanacaktır) Grup Lideri Öğretmen Ve Öğrencilere İngiltere Cep Telefon Hattı İngiltere ve Fransa Vize Ücreti, Servis Bedeli Seyahat Sigortası Yurt Dışı Çıkış Harcı Bedeli Karmakent Güvencesi İle Ekstra Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetinin Devamı.

19 Karmakent Yurtdışı Eğitim Danışmanlık Hizmetleri
İLETİŞİM Esra ORAY Karmakent Yurtdışı Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sinanpaşa Mah. SinanPaşa Köprü Sok. Çelik İş Merkezi No : 10/26 Beşiktaş İstanbul; TÜRKİYE Tel: Fax:


"KEMAL ATATÜRK OKULLARI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları