Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BİLG 223 AĞ İŞLETİM SİSTEMLERİ 1

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BİLG 223 AĞ İŞLETİM SİSTEMLERİ 1"— Sunum transkripti:

1 BİLG 223 AĞ İŞLETİM SİSTEMLERİ 1
Öğr. Gör. Mustafa SARIÖZ

2 Dersin Amacı Linux işletim sistemi kavramının algılaması, sistemin tanıması, komut satırı ya da grafik kullanıcı arayüzü ile gerçekleştirilebilen çeşitli temel işlemlerin öğrenmesi hedeflenmektedir.

3 Ders İçeriği Linux’e giriş Temel Ağ Bilgisi Linux Kurulumu
Linux masaüstü ve uygulamaları Dosya Sistemleri Dosya İzinleri Kabuk ve kısayolları Komutları bir arada kullanmak Kullanıcı ve grup yönetimi Text editörleri Linux’te network ayarları Proje Sunumları

4 Ders Kitabı “Linux İşletim Sistemi” Görkem Çetin

5 Değerlendirme (Geçici)
PUAN Uygulama-Ödev-Quiz Vize Proje Final

6 İrtibat Mail: Web Sitesi: Oda: msarioz@fatih.edu.tr
Oda: BA-401

7 Sizden Beklenenler Devamsızlık yapmamanız. Derse zamanında gelmeniz,
Derste iken öğretim elemanını dikkatli dinlemeniz, Ödevler öğrendiğiniz bilgileri pekiştirmeniz amacıyla verildiğinden ödevleri kendiniz yapmanız, Sadece öğretim elemanın hazırladığı ders notları ile kalmayıp ek araştırma yapmanız. Sınıf içinde arkadaşlarınızla iyi geçinmeniz, ve sonraki senelere taşacak dostluklar kurmanız.

8 Sizden Beklenenler Quiz ve sınavlarda kopya çekme girişiminde bulunmamanız, proje çalışmalarında diğer arkadaşlarınızla uyumlu ve eşit düzeyde çalışmanız, Bu derste yeni göreceğiniz Linux işletim sistemini kullanma becerinizi ders saatleri dışında da geliştirmeniz, Sadece dersten geçmek için vize ve final sınavından önceki gece sabahlayarak çalışmanız değil bu dersteki konuları öğrenmek için tüm dönem boyunca düzenli çalışmanız,

9 Ders Kuralları Derste devam zorunluluğu % 70 ‘tir. Devamlılığı bu seviyenin altında kalan öğrenciler dersten “NA” ile kalır. En fazla iki kişilik gruplar oluşturulacak ve dönem başında her gruba bir bilgisayar atanacaktır. Dönemin sonuna kadar grup elemanları o bilgisayardan sorumlu olacaktır. Ders dışı bilgisayar kullanımı kesinlikle yasaktır.

10 SORULAR?


"BİLG 223 AĞ İŞLETİM SİSTEMLERİ 1" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları