Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BAYKUŞ KARDEŞİN PARTİSİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BAYKUŞ KARDEŞİN PARTİSİ."— Sunum transkripti:

1 BAYKUŞ KARDEŞİN PARTİSİ

2 Ormanın sevimli kuşu baykuş bir gün arkadaşlarına parti vermeye karar verdi.daha önce hiç parti vermemişti.düşündü, düşündü…Bir parti için neler gerekiyordu?

3 “Kesinlikle balonlar olmalı
“Kesinlikle balonlar olmalı.Böylece her yer cıvıl cıvıl olur” diye düşündü.

4 “Parti şapkası çok güzel olur” dedi kendi kendine.

5 En önemlisi de arkadaşlarını davet etmeliydi
En önemlisi de arkadaşlarını davet etmeliydi.bir an önce arkadaşlarını davet etmek için yola koyuldu.

6 İlk önce ormanda gezintiye çıkan ayı kardeş ve sincap kardeşle karşılaştı.Baykuş kardeş onları gördüğüne çok sevindi.Onlar da baykuş kardeşi gördüklerine sevindiler.Baykuş kardeş onları partisine davet etti.onlar da mutlulukla kabul ettiler.

7 Sevdiği arkadaşı kurbağa kardeşin yanına gitti. “Merhaba kurbağa kardeş.Yarın ormandaki arkadaşlara parti vermeyi düşünüyorum.Partiye gelip , o güzel sesinle bize eşlik edersen seviniriz” dedi.Kurbağa kardeş “Vırak vırak…elbette..vırak..Bu habere çok sevindim…vırak…” dedi.

8 Baykuş kardeş balık kardeşin sesini duydu
Baykuş kardeş balık kardeşin sesini duydu.”Baykuş kardeş duydum ki parti veriyormuşsun.Ben de katılmayı çok isterim ama biliyorsun ben sudan dışarı çıkamam” dedi.Baykuş kardeş de zaten balık kardeşi davet etmeyi düşünüyordu.”Üzülme” dedi balık kardeşe.”Partiyi ormandaki gölün kenarında yapmayı düşünüyorum” dedi.Balık kardeş bu habere çok sevindi.

9 Baykuş kardeş tavşan ve maymun kardeşi ormanda oyun oynarken gördü
Baykuş kardeş tavşan ve maymun kardeşi ormanda oyun oynarken gördü.Yanlarına gitti ve “Merhaba tavşan kardeş,merhaba maymun kardeş” dedi.Maymun ve tavşan kardeş de baykuş kardeşe selam verdiler.”Yarın parti düzenleyeceğim,gelir misiniz?”dedi.Aynı anda “Elbette geliriz” dediler.”Uzun zamandır ormandaki arkadaşlarla birlikte vakit geçiremiyorduk” dediler.

10 O sırada baykuş kardeş ormanda çalışan karınca kardeşle karşılaştı
O sırada baykuş kardeş ormanda çalışan karınca kardeşle karşılaştı.”Merhaba karınca kardeş” dedi.Karınca kardeş baykuş kardeşi görünce taşıdığı yiyecekleri bıraktı ve “Merhaba baykuş kardeş” dedi.“Ne kadar çok çalışıyorsun.Kışa şimdiden hazırlanıyorsun,bu çok iyi.Ama biraz dinlenmeye senin de hakkın var.Yarın düzenleyeceğim partiye sen de gelirsen çok sevinirim” dedi baykuş kardeş.Karınca kardeş çok sevindi.”Elbette, elbette gelirim” dedi.

11 Bütün hayvanlar parti için hazırlık yaptılar ve ertesi günün gelmesini sabırsızlıkla beklemeye başladılar.

12 Ve beklenen gün geldi.Baykuş kardeşin bütün arkadaşları partiye gelmişti.Maymun kardeş baykuş kardeşe gül hediye etti.Herkes kocaman pastayı ve her tarafın süslendiğini görünce çok sevindiler.Akşama kadar birbirleriyle oyunlar oynadılar.Pasta yiyip eğlendiler.Günün nasıl sona erdiğini anlamadılar bile.

13 ~~> SON <~~


"BAYKUŞ KARDEŞİN PARTİSİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları