Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PERSONEL LİSTESİ Birim Sorumlusu : İsmail KOÇAK Sorumlu Danışman : Ender UZEL Spor Danışmanları : Atakan KORKMAZ Özden TUNCEL Engin USTAOĞLU Cansu DURKUN.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PERSONEL LİSTESİ Birim Sorumlusu : İsmail KOÇAK Sorumlu Danışman : Ender UZEL Spor Danışmanları : Atakan KORKMAZ Özden TUNCEL Engin USTAOĞLU Cansu DURKUN."— Sunum transkripti:

1 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 112 ACİL KONDİSYON VE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ

2 PERSONEL LİSTESİ Birim Sorumlusu : İsmail KOÇAK Sorumlu Danışman : Ender UZEL Spor Danışmanları : Atakan KORKMAZ Özden TUNCEL Engin USTAOĞLU Cansu DURKUN Danışma : Nazmiye KAYA Celalettin DENİZ Temizlik Personeli : Ayşe TAN

3 İnternet Başvuru Formu

4 SÖZLEŞME BAŞVURUSU

5 Antrenman Takip Formu (Önyüz)

6 Antrenman Takip Formu (Arkayüz)

7 Spor Salonu Üye Kimlik Kartı

8 UYULMASI GEREKEN KURALLAR
Üyeliği bulunmayan personel spor salonuna giriş yapamaz. Spor salonunda temiz spor ayakkabısı ve spor kıyafeti kullanınız. Spor salonuna 16 yaşından küçüklerin girmesi yasaktır. Spor yaparken mutlaka yanınızda ter havlusu bulundurunuz. Cardio ekipmanlarının maksimum kullanım süresi 20 dakika ile sınırlıdır. Kullandığınız serbest ağırlıkları yerlerine bırakınız. Spor salonuna dışarıdan yiyecek ve içecek getirmeyiniz. Antrenman yaparken sağlığınız ve güvenliğiniz için eğitmenlerinizin vermiş olduğu programın dışına çıkmayınız. Egzersiz yapmaya başlamadan minimum 2 saat önce yemek yiyiniz. Stüdyo seansları ve antrenman takip formu için spor danışmanlarından randevu alınız.

9 Salonumuzda Bulunan Kuvvet Makinaları

10 Biceps-Triceps (Kol) Makinası
Chest Press (Göğüs) Makinası

11 Abdominal (Karın) Makinası
Lower Back (Bel) Makinası Abdominal (Karın) Makinası

12 Seated Rowing (Sırt) Makinasi
Back Extansion-Side Extansion (Yan Bel) Makinası Seated Rowing (Sırt) Makinasi

13 Leg Press (Bacak-Kalça) Makinası
Soulder Press (Omuz) Makinası Leg Press (Bacak-Kalça) Makinası

14 Abductor-Adductor (İç-Dış Bacak Makinası
Cable Cross Makinası

15 Koşu Bantları Eliptik Bisikletler

16 Bayan Stüdyo Ders İçeriği

17 Bay Stüdyo Ders İçeriği

18 Salonumuzda spor sonrası personelin sakatlanma ve ağrı oranını sıfıra indirmek ve spor esnasında kaslarda birikmiş artık maddelerin atılımını sağlamak için streching (esneme) alanı ve bu alan için hareket görsellerinin bulunacağı örnek streching tablosu hazırlanmıştır.

19 Spor Nedir ? Spor evrensel kültürün bir parçası, dünyada dili, ırkı, dini farklı insanları birleştiren önemli bir vasıtadır. Dünya barışına katkı sağlayan bir etkinliktir diyebileceğimiz gibi çağımız sporunu; fiziksel faydalarının yanı sıra insanların ruhsal sağlığını da olumlu yönde etkilemek sosyal ve moral kazançlar sağlamak amacı ile yapılan hareketler topluluğu olarak da tanımlayabiliriz.

20 Sporun Faydaları Nelerdir ?
- Fiziksel olarak daha düzgün bir iskelet yapısına sahip olmanızı sağlar. - Oksijeni doğru kullanmanıza olanak sağlar. - Yağ yakımını hızlandırdığı için kilo vermenizde size yardımcı olacaktır. - Stresli yaşantıdan uzaklaşmanıza yardımcı olur. - Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. - Oksijeni en iyi şekilde kullanmanızı sağladığı için zihinsel olarak gelişime katkı sağlar. - Sosyalleşmenize yardımcı olacaktır. - Fiziksel olarak iyi görünmenize yardımcı olur.

21 Salonumuz; Pazartesi – Çarşamba – Cuma günlerinde bayanlar,
Salı – Perşembe – Cumartesi günlerin de ise bayların kullanım günleri olarak belirlenmiştir. Salonumuz 10:00 – 22:00 saatleri arasında faaliyet gösterecektir.

22 REKREASYON ALANI

23 FİTNESS SALONU

24

25

26 STÜDYO

27 İLKYARDIM ODASI

28 ÖLÇÜM ODASI

29 DANIŞMA

30 SOYUNMA ODASI

31

32 SAUNA VE DUŞLAR

33

34 Teşekkürler


"PERSONEL LİSTESİ Birim Sorumlusu : İsmail KOÇAK Sorumlu Danışman : Ender UZEL Spor Danışmanları : Atakan KORKMAZ Özden TUNCEL Engin USTAOĞLU Cansu DURKUN." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları