Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YEŞİLAY İNDİRİM KARTI ile, Bir İlk’te hep birlikte…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YEŞİLAY İNDİRİM KARTI ile, Bir İlk’te hep birlikte…"— Sunum transkripti:

1 YEŞİLAY İNDİRİM KARTI ile, Bir İlk’te hep birlikte…
Türkiye Yeşilay Cemiyeti 1920/2012

2 NEDEN YEŞİLAY KART ? TÜRKİYE YEŞİLAY CEMİYETİ olarak arkamıza baktığımızda, KAÇ KİŞİLİK AİLE olduğumuzu görmek istiyoruz…

3 YEŞİLAYCILAR, ARTIK İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ YAPACAK.
YEŞİLAYCI OLMAK; bir ayrıcalıktır. Bu AYRICALIK, YEŞİLAY KART ile HAYAT BULACAKTIR…

4 YEŞİLAY KARTA KİMLER SAHİP OLACAK?
Yeşilay Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilay Şube ve Temsilcileri, Yeşilay Kurumsal Üye ve Üye Kuruluş Personelleri, Öğretmenler,Öğrenciler ve Yeşilay Kulüp öğrencileri, Yeşilay’a Gönül veren HERKES, YEŞİLAY İNDİRİM KARTINA Sahip olabilecek.

5 YEŞİLAY KULÜP ÜYESİ ÖĞRENCİLERİMİZE YEŞİLAY KART
Türkiye Yeşilay Cemiyeti ile Milli Eğitim Bakanlığı görüşmeleri neticesinde yılının BAKANLIK 1.sıra GENELGESİNDE Okullarda Öğretmenlerimiz YEŞİLAY eğitimlerinde izinli sayılacaklar. Tüm Eğitmen ve Yeşilay Kulüp Üyesi öğrencilerimize YEŞİLAY KART verilecektir.

6 YEŞİLAY KART ÜCRETLİ Mİ?
Yeşilay İndirim Karta ücretsiz sahip olacaksınız. YEŞİLAY KARTA üyelik için başvuran Yeşilay gönüllüleri, kartı talep ettiğinde kart ulaşım kargo bedelini ödeyeceklerdir.

7 YEŞİLAY KARTA KAÇ GÜNDE SAHİP OLABİLİRİM?
YEŞİLAY KART Başvuru sonrası 1 hafta içersinde KARGO ile elinize ulaşacaktır.Kargo ulaşım ücreti YEŞİLAY KART sahibi tarafından kapıda kart tesliminde yapılacaktır. KART TALEBİ TOPLU OLURSA ? Yeşilay Kart Kuruma veya Okullarımıza tek Kargo ulaşımı ile iletilir.Kart kargo bedelini okul yönetimi öder.Okullar kartlarını Yeşilay Genel Merkezden kendi personeli ile teslim alabilir.

8 KART BAŞVURUMU NASIL YAPACAĞIM?
Web. Sitemizden, YEŞİLAY KART Üye Kuruluşlarında mevcut başvuru formu ile, AVM ve Muhtelif etkinliklerde Üye Girişi yapacak Dokunmatik Başvuru Noktalarında Yeşilay Karta üye olabileceksiniz.

9 YEŞİLAY KART HANGİ SEKTÖRLERDE HİZMET ALACAK?
Yeşilay İlkeleri doğrultusunda hizmet veren bütün SEKTÖREL alanlarda, Gençlerimiz ve Yeşilay'a gönül veren bireyler ; Konaklama,Alışveriş,Akaryakıt İstasyonları,Sosyal Kültürel ve Spor Merkezleri,Hastaneler,Tanı Merkezleri,Turizm Şirketleri,Güzellik Merkezleri vs, İNDİRİM ALACAKLAR…

10 YEŞİLAY KART FİNANS KART MI?
YEŞİLAY KART Finans Kart değildir. YEŞİLAY KART sahipleri, ANLAŞMALI kurumlarda, kartı gösterdiği taktirde anlaşılan oranda İNDİRİM alacaktır. İndirimden SOYADI tutan aile bireyleri de FAYDALANMAKTADIR.

11 YEŞİLAY KARTIM KAYIP OLURSA ?
YEŞİLAY KART kaybolması halinde,Kart Sahibinin Türkiye Yeşilay Cemiyetine başvurarak yenisini talep etmesi gerekmektedir. İNDİRİM; YEŞİLAY KARTIN ibrazı ile MÜMKÜN olacaktır.

12 YEŞİLAY KARTIN İNDİRİM NOKTALARINI NEREDEN BİLECEĞİM?
Kart Sahipleri,Türkiye Yeşilay Cemiyeti sitesinde Anlaşmalı Yeşilay Kart Üye Kuruluşlarına ulaşabilecektir. HER ÜYE KURULUŞ Kurum girişinde YEŞİLAY KART İndirim Noktası sticker bulunacaktır.Ayrıca Kart tesliminde Yeşilay Kart sahibine İndirim Noktası Kitapçığı verilecektir. AYLIK YEŞİLAY DERGİSİ’NİN Yeşilay Kart sayfasında Yeşilay Kart Üye Kuruluşları indirim oranları ve Telefonları ile yer alacaktır.

13 YEŞİLAY; FELAKETTEN ÖNCE…
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Pazarlama Koordinatörü Tacettin VARBOZ


"YEŞİLAY İNDİRİM KARTI ile, Bir İlk’te hep birlikte…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları