Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Eczane Sadakat Kart Sistemi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Eczane Sadakat Kart Sistemi"— Sunum transkripti:

1 Eczane Sadakat Kart Sistemi

2 Sistem 360 nedir? Bilgisayar veya/ Pos cihazı üzerinden çalışan, yazılımı ve onun eczanelere özel sadakat kartıdır. Çok yönlü bir marketing ve müşteri memnuniyeti yönetim (CRM) sistemidir.

3 Sistem 3600 ne yapar? Müşteri davranışlarını ve alışveriş modellerini izler Müşterilerin eczanelerine daha sık gelmesini sağlar Eczanelere prestij katar

4 Eczaneye avantajları nelerdir?
Eczane tüm müşteri bilgilerine sahip olur. (Adres, telefon, mail, cinsiyet, doğum günü vb.) Yüzden fazla istatistiksel rapor alınarak pazarlama planı yapılabilir. Müşteri alışveriş tercihleri ve alışkanlıklarına göre pazarlama aktiviteleri düzenlenebilir.

5 Eczaneye avantajları nelerdir?
Hedef müşteri ile her türlü iletişim sağlar (mail, sms, postalama…) En iyi ve en düşük alışverişler görülür Müşterilerin sürdürülebilirliği sağlanır.

6 Sistem 3600 nasıl çalışır? Müşteriler, eczanelerinden isimlerine özel kart sahip olurlar. Müşteriler her alışverişlerinde önceden belirlenen para puanlar kazanırlar. Biriken para puanları yine eczanelerde alışverişte kullanır. Alışveriş ve hizmetle ilgili tüm bilgiler sisteme aktarılmış olur. Kartlı müşterilerin tüm istatistikleri düzenli olarak veri üretir.

7 Bazı örnek istatistikler…

8 Bazı örnek istatistikler…

9 Bazı örnek istatistikler…

10 Bazı örnek istatistikler…

11 Hizmetlerimiz Eczaneye özel sadakat kart software

12 Hizmetlerimiz 1000 adet eczane logolu özgün tasarlanmış kart

13 Hizmetlerimiz Eczane içi tanzim - teşhir ürünleri (70 x 100cm / 1 adet totem, 2 A4 prezantuar )

14 Hizmetlerimiz 1000 adet renkli kart katılım formu ve tanıtım broşürü (A4 ebatında, tek kırım) eczaneye özel tasarım

15

16 Özel hizmetlerimiz Pazarlama analizleri ve veriler ile marketing aksiyonları oluşturma Eczane müşterilerine özel tanıtımlar Kampanya ve yeni ürün duyuruları Eczane müşterilere özel SMS, Mailing ve postalama Verilere göre ayrıştırılmış kategorik müşteriye özel duyurular.

17


"Eczane Sadakat Kart Sistemi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları