Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

LEARNING AGREEMENT NASIL HAZIRLANIR?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "LEARNING AGREEMENT NASIL HAZIRLANIR?"— Sunum transkripti:

1

2 LEARNING AGREEMENT NASIL HAZIRLANIR?
Karşı üniversiteye başvuru sürecinde hazırlanması gereken Learning Agreement-Öğrenim Anlaşması aşağıdaki hususlar dikkate alınarak 3 orijinal kopya olacak şekilde hazırlanmalıdır.

3 Karşı üniversitenin web sayfasında söz konusu akademik yıl için hazırlanan ders programından bölümünüzle ilgili dersler seçilir.

4 Eğer web sayfasında derslerle ilgili herhangi bir bilgi yoksa durum karşı üniversite koordinatörüne bildirilerek o üniversitede açılacak derslerin listesi ve ECTS kredileri Bölüm Koordinatörü tarafından istenir

5 Dersler seçildikten sonra Dış İlişkiler Ofisi web sayfasındaki Belgeler linkinde bulunan Learning Agreement kullanılarak ders programı hazırlanır.

6 Sayfadaki ikinci sütuna ise yurtdışında seçilen derslere karşılık gelen üniversitemiz dersleri ve ECTS kredileri yazılır.

7 Karşı kurumdan alınan dersler 30 ECTS olacak şekilde hazırlandıktan sonra üniversitemizde ders denklikleri yapılır. Bu ders denkliği 30 ECTS’yi geçmeyecek şekilde yapılmalıdır.

8 Eğer yurtdışından seçilen dersler öğrencinin zorunlu derslerine karşılık gelmiyorsa mesleki seçmeli ya da seçmeli derslerle karşı kurumdan alınan krediye denk gelecek şekilde eşleştirme yapılmalıdır.

9 Öğrenci kendi için ayrılan yere imzasını attıktan sonra Bölüm Koordinatörüne ya da yardımcısına belgesini imzalatır ve fakslanması için Değişim Prog. Koord.’ne teslim eder.

10 Değişim Prog. Koord.’lüğü, Learning Agreement’ın doğru olarak hazırlandığından emin olduktan sonra gerekli imza ve mühür işlerini yaparak evrakı karşı kuruma fakslar ve posta ile gönderir.

11 Learning Agreement karşı kuruma fakslandıktan sonra Değişim Prog.Koord. tarafından Bölüm Koordinatörüne veya Yardımcısına gönderilerek Yönetim Kurulu Kararının alınmasını ister.

12 Bölüm Koordinatörü veya Yardımcısı kendisine gönderilen Learning Agreement’ın bir fotokopisini alarak Yönetim Kurulu Kararını aldırır. 3 orijinal Learning Agreement’ı ise karşı kuruma posta ile göndermesi için öğrenciye teslim eder.

13 Değişiklik Sayfası; Öğrenci karşı kuruma gittikten sonra ders programında herhangi bir değişiklik olmuşsa Uluslararası İlişkiler Birimi web sayfasındaki Belgeler linkinde bulunan Learning Agreement’ın ikinci sayfası olan ekle/sil sayfasını kullanarak değişikliğini yapar.

14 Changes to Learning Agreement

15 İkinci sayfaya ilk önce sildiği dersleri ve karşılığına eşleşen dersleri, daha sonra da eklediği ve karşılığına Bölüm Koordinatöründen yardım alarak hazırladığı ders eşleştirmesini yazarak 3 adet çıktısını alır.

16 Learning Agreement

17 Changes to Learning Agreement

18 Kendi için ayrılan yere imzasını attıktan sonra yurtdışındaki koordinatörlerine imzalatarak numaralı faks numarasına gönderir. Ayrıca belgelerin imzalı orijinalleri Değişim Prog. Koord.’ne posta ile gönderir.

19 Değişim Prog.Koordinatörlüğü; faks veya posta ile gönderilen değişiklik sayfasını inceleyerek herhangi bir problem yoksa imzalanması için Bölüm Koordinatörüne veya Yardımcısına gönderir.

20 Bölüm Koordinatörü veya Yardımcısı eline ulaşan değişiklik sayfasını uygunsa imzalayarak 3 gün içinde Erasmus Ofisi’ne gönderir. Değişim Prog. Koord.’lüğüne ulaşan Learning Agreement gerekli imza ve mühür işleri bitirildikten sonra karşı kuruma fakslanır ve bir orijinal kopya yurtdışına gönderilir. Ayrıca değişiklik sayfasının bir fotokopisini Yönetim Kurulu Kararı alınması için Bölüm Koordinatörü veya Yardımcısına gönderir.

21 Bölüm Koordinatörü veya Yardımcısı kendisine gelen değişiklik sayfası için Yönetim Kurulu Kararı alır ve kararın bir kopyasını Değişim Prog. Koord.’lüğüne gönderir.


"LEARNING AGREEMENT NASIL HAZIRLANIR?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları