Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ANNEMDEN NE OGRENDiM ? * Diyalog Kurmayı Ogrendim: - Sana birşey sordugumda cevap ver!.. - Ne soyleyeyim annee? - Sus! bana cevap verme!!! * Tıp bilgilerini.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ANNEMDEN NE OGRENDiM ? * Diyalog Kurmayı Ogrendim: - Sana birşey sordugumda cevap ver!.. - Ne soyleyeyim annee? - Sus! bana cevap verme!!! * Tıp bilgilerini."— Sunum transkripti:

1 ANNEMDEN NE OGRENDiM ? * Diyalog Kurmayı Ogrendim: - Sana birşey sordugumda cevap ver!.. - Ne soyleyeyim annee? - Sus! bana cevap verme!!! * Tıp bilgilerini ogrendim: “Gozlerini sasi yaparken birgun oyle kalıvereceksin, goreceksin gununu.. ” Olgun olmayı ogrendim: “Bu tabagin hepsini bitirmezsen buyuyemezsin...” * Genetik bilgileri ogrendim: “Sen de o lanet olası babana cektin...” * Bilgeliği ogrendim: “Benim yasima gel de anlarsın o zaman... ” * Sabırlı olmayı ogrendim: “Baban eve gelsin, sen gorursun....” * Hakkımızı alacagimizi ogrendim: “Eve vardigimizda ben bilirim sana yapacagimi...

2 * İyi yapılmış bir işi takdir etmeyi öğrendim: “Bana bakın, çıkın birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!” * Duaların gücünü öğrendim: “Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi...” * Zamana karşı yarışmayı öğrendim: “O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın...” * Mantıklı düşünmeyi öğrendim: “Ben öyle diyorsam öyledir...!!!” * İleri görüşlü olmayı öğrendim: “Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy...yolda Allah korusun başına bişi gelir, etrafa rezil olursun.” * Hayatın trajikomik yanlarını öğrendim: “Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem...” * Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu öğrendim: “Kapa çeneni ve çorbanı iç...!!!”

3 * Dayanıklı olmayı öğrendim: ” O ispanak bitene kadar sofradan kalkmak yok...!!!”
* Adaleti ogrendim: “Birgun senin de cocuklarin olacak. İnsallah onlar da sana, senin simdi bana yaptiklarini yaparlar....” * Abartmayı öğrendim: “Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri yürüme diye..!!” * Davranış psikolojisi öğrendim: “Babana çekeceğine biraz bana çekseydin nolurdu ...” * Olağanüstü durumlara hazırlıklı olmayı öğrendim: “Dinleme bakalım anne sözünü dinlemee...!!! ‘Kafana meteor düşecek kenara çekil’ diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!” * Kıskanmayı öğrendim: ” Dünyada senin annen baban gibi mukemmel bi aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun...???”


"ANNEMDEN NE OGRENDiM ? * Diyalog Kurmayı Ogrendim: - Sana birşey sordugumda cevap ver!.. - Ne soyleyeyim annee? - Sus! bana cevap verme!!! * Tıp bilgilerini." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları